Tai traškios vištienos salotos Ar mano namuose yra kritimo mėgstamiausia! Jame yra ore kepta traški vištiena, medaus traškūs obuoliai, nuostabi naminių klevo garstyčių padažai ir cukruoti pekano riešutai. Tai skoningi ir baltymų turtingi pietūs ar vakarienė, kurių aš visiškai negaliu gauti.
Daug baltymų – Aš kalbu 35 g per porciją!
Puikios salotos patiekalų paruošimo – Man labai patinka gaminti šias salotas per savaitę. Tiesiog palaukite, kol apsirenkite salotas, kol būsite pasiruošę patiekti 😋.
Minimalus virėjo laikas – Vištiena virta oro keptuvėje, o tai reiškia, kad jums reikalingas ypač minimalus virtuvės laikas. #yahwelcome
Keletas rodomų ingredientų
- Obuoliai: Čia, Vidurio vakaruose, mes visi apie medaus traškius obuolius! Skonis yra tas, kad tekstūra yra tik geriausia. Nesivaržykite plonai supjaustyti bet kurį pasirinktą obuolį ❤️.
- Pekano riešutai: Cukruoti pekano riešutai suteikia skaniai saldaus skonio ir šiek tiek traškumo. Tai puikus pikantiškos vištienos ir klevo garstyčių padažo papildymas.
- Višta: Oro kepsnys vištiena BBS! Aš mėgstu vištieną kepti orą, nes ji tampa ypač traški, be kepimo +, reikia minimalaus virėjo laiko. Mano mažylis visada vagia vištienos grynuolį ar du, kai darau šį receptą.
- Dijono garstyčios: Garstyčios yra šio recepto salotų padažo pagrindas! Tai naminis padažas, kuriam reikia kelių ingredientų, tačiau viskas gali būti pilama į mūrinį indelį ir prieš rengiantis. Man patinka pasidaryti dvigubą partiją, kad šaldytuve būtų papildomas padažas ant rankų.
- Klevo sirupas: Salotų padaže naudosite klevą, taip pat ir cukruotuose pekano riešutuose. Tai mano pasirinktas natūralus saldiklis.
- Pavasario mišinio žalumynai: Techniškai bet kokios salotos ar lauko žalumynai veiks šiose salotose, todėl pasirinkite savo nuotykius čia. „Romaine“ traškumas būtų skaudus, taip pat ir minkštesnių sviestinių salotų.
Žemiau esančioje recepto kortelėje rasite pilnų ingredientų sąrašą.
Padarykite viryklės cukruotus pekano riešutus
Savo cukruotų pekano riešutų gaminimas yra labai greitas ir lengvas. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai šildyti didelę keptuvę ant vidutinės/silpnos ugnies. Į keptuvę įpilkite pekano riešutų, klevų sirupo ir cinamono. Mėtykite pekano riešutus, kol jie bus padengti, ir skrudina juos, kol jie pradės paruduoti.
Perkelkite pekano riešutus į lėkštę ir leiskite jiems atvėsti – nedvejodami paragaukite, išbandykite keletą 😋😋.
Paruošimas ir virimo vištiena
Išmeskite vištienos gabalėlį per miltus, tada kiaušinį, tada panką, įsitikinkite, kad vištienos gabalėliai yra visiškai padengti. Miltai -> kiaušinis -> Panko užsakymas gilinant vištieną padeda kiekvienam gabalui padaryti ypač traškią ir tolygiai padengtą duonoje.
Tada vištieną perkelkite į oro keptuvę, įsitikindami, kad vištienos gabalėliai neliečia. Virkite 400º 5–8 minutes (priklauso nuo to, kokį oro keptuvę naudojate) arba tol, kol vištiena taps auksinė ruda ir traški. Jūs ieškote 165ºF vidinės temperatūros.
Pro patarimas: Jums gali tekti virti vištieną partijomis, atsižvelgiant į jūsų oro kepyklos dydį.
Norite pasigaminti negrobtą vištieną šiam receptui? Aš rekomenduoju savo sultingo oro kepsnio vištienos krūtinėlės receptą. Arba galite paspausti „Easy“ mygtuką ir tiesiog parnešti namo iš maisto prekių parduotuvės „Rosiserie“ vištieną (aš tai padariau daugiau kartų, nei galiu suskaičiuoti!).
Žemiau esančioje recepto kortelėje raskite visas recepto instrukcijas.
Įpilkite padažo ir patiekite
Mano pirmojo šios salotų patarimas yra laukti, kol prieš patiekiant, jis bus laukiamas iki pat patiekimo. Kodėl? Pavasario mišinys yra subtilus lauko žalias ir gana greitai gali būti šlapias. Be to, nenorite, kad jūsų ypač traškūs vištienos grynuoliai būtų šlapi.
Geriausias būdas laikyti likučius
Geriausias būdas laikyti likusius šių salotų porcijas yra, kad padažai ir vištiena būtų atskirai nuo viso kito. Tada, kai būsite pasiruošę patiekti, galite pakartotinai pašildyti vištieną (keletą minučių arba oro keptuvėje arba mikrobangų krosnelėje) ir mesti padažu, kad atsigaivintumėte daiktus.

Daugiau nuoširdžių salotų receptų
-
Pradėkite gaminti cukruotus pekano riešutus. Įkaitinkite didelę keptuvę ant vidutinės/silpnos ugnies. Į keptuvę įpilkite pekano riešutų, klevų sirupo ir cinamono. Mėtykite pekano riešutus, kol jie bus padengti. Skrudinkite pekano riešutus, kol jie pradės ruduoti. Pekano riešutus perkelkite į lėkštę ir leiskite jiems atvėsti.
-
Į dubenį įpilkite visų padažo ingredientų ir išplakite, kad sujungtumėte. Atidėti.
-
Tada paruoškite vištieną. Į tris atskirus dubenėlius įpilkite miltų į vieną, plakite kiaušinius, klevų sirupą ir Dijoną prie antrojo, o panko duonos trupiniai ir druska į trečiąjį dubenį.
-
Išmerškite vištienos gabalą per miltus, tada kiaušinį, o po to panką. Įsitikinkite, kad jis yra visiškai padengtas. Atidėkite ir pakartokite, kol visa vištiena bus padengta.
-
Vištieną perkelkite į oro keptuvę ir purškite avokado aliejumi. Įsitikinkite, kad vištienos gabalėliai nėra perpildyti. Virkite 400º 5–8 minutes (priklauso nuo to, kokį oro keptuvę naudojate) arba tol, kol vištiena taps auksinė ruda ir traški. Jums gali tekti virti vištieną partijomis. Mes ieškome 165ºF vidinės temperatūros.
-
Į didelį salotų dubenį įpilkite mišrių žalumynų, spanguolių, fetos ir obuolių. Viršuje su vištiena ir cukruotais pekano riešutais.
-
Prieš patiekdami, apsirenkite salotas ir iškart mėgaukitės.
- Jei neturite oro kepyklos, nedvejodami pakeiskite „Air Fryer Chicken“ vištiena „Rolisserie“ vištiena.
Kalorijos: 574 KcalAr Angliavandeniai: 65 gAr Baltymas: 35 gAr Riebumas: 31 gAr Pluoštas: 5 gAr Cukrus: 28 g
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.
Nuoroda į informacijos šaltinį