Ruoškitės rimtai geriausiems naminių skrebučių receptas aka daugiau niekada nenorėsite pirkti parduotuvėje pirktų. Šis receptas yra keptas keptuvėje, o ne keptas, ir naudojamas prancūziškas batonas, kad skrebučiai išeitų traškūs ir tuo pat metu kramtomi. Ar minėjau, kad jie yra pagardinti iki arbatos, todėl jie yra visiškai sūrūs, pikantiški ir tokie skanūs su kiekvienu kąsniu?

Man patinka gaminti šiuos skrebučius, kad pagyvinčiau bet kokias salotas ar sriubą. Visa mano šeima juos myli!

Geriausia naudoti duona

Tiesą pasakius, šiems naminiams skrebučiams tinka bet kokia duona. Tačiau kai kurie yra geresni už kitus. Rekomenduoju storesnę duonos gabalą su kietesne pluta, nes tai padės užtikrinti, kad skrebučiai būtų labai traškūs išorėje ir vis dar kramtomi viduje. Štai keletas mano patarimų:

  • Prancūziškas batonas
  • Itališkas kepalas
  • Rauginantis kepalas
  • Bet koks aukščiau paminėtos duonos be glitimo variantas

Kaip pasigaminti naminių skrebučių receptas

  1. Paruoškite itališkus prieskonius: Pirmiausia sumaišykite visus naminio itališko prieskonio ingredientus.
  2. Paruoškite duoną: Tada suplėšykite prancūzišką batoną į didelius, kąsnio dydžio gabalėlius ir atidėkite į šalį.
  3. Aliejus ir sezono skrebučiai: Didelėje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, tada sudėkite duoną ir įpilkite dar šiek tiek alyvuogių aliejaus. Pabarstykite ant naminių itališkų prieskonių ir išmaišykite.
  4. Keptuvėje: Kepkite duoną alyvuogių aliejuje, kol jos taps auksinės rudos spalvos.
  5. Leiskite atvėsti: Perkelkite skrebučius į kepimo skardą ir prieš patiekdami leiskite jiems atvėsti.

Skonio variantai, kuriuos reikia išbandyti

Šie skrebučiai yra labai universalūs skonio skyriuje. Tiesiog pakeiskite itališkus prieskonius bet kuriuo iš šių 1:1. Aš išbandžiau ir man patiko kiekvienas iš šių:

didysis Džounsas karalius seras.

Puikus Džounsas

Ketaus keptuvė

„Great Jones King Sear“ yra mūsų mėgstamiausia ketaus keptuvė. Tikrai verta išlaidauti ir papildyti savo virtuvės kolekciją!

skrebučiai ketaus keptuvėje.

Puikūs jų naudojimo būdai

Likusius skrebučius laikykite sandariame inde vėsioje, tamsioje vietoje iki 3 dienų. Šiuos skrebučius taip pat galite užšaldyti sandariame inde iki 3 mėnesių.

Jei jūsų skrebučiai po laikymo yra labiau kramtomi nei traškūs, nedvejodami atnaujinkite juos kepdami 350 °F temperatūroje 5–10 minučių.

skrebučiai ant kepimo skardos.

Daugiau mano mėgstamiausių duonos receptų

  • Į dubenį sudėkite visus itališkų prieskonių ingredientus ir maišykite, kol gerai susimaišys. Itališkus prieskonius atidėkite vėliau. Turėsite papildomų prieskonių.

  • Pradėkite suplėšydami prancūzišką batoną į maždaug 1 colio gabalus. Idealiai tinka įvairūs dydžiai. Atidėkite duoną į šalį.

  • Tada įkaitinkite didelę keptuvę ant vidutinės/aukštos ugnies ir į keptuvę įpilkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, o kai alyvuogių aliejus kvepės, įdėkite duonos gabalėlius ir apšlakstykite paskutinį šaukštą aliejaus ant duonos. Mentele aptepkite duoną su aliejumi.

  • Duonos gabalėlius pagardinkite itališkais prieskoniais ir druska ir išmeskite, kad duona pasidengtų.

  • Kepkite duoną ant vidutinės ugnies 6-8 minutes (laikas skiriasi priklausomai nuo viryklės), periodiškai judindami duonos gabalėlius, kad jie nesudegtų.

  • Kai duonos gabalėliai taps auksinės spalvos, supilkite juos ant kepimo skardos ir leiskite atvėsti 15-20 minučių. Skrebučiai bus traškūs išorėje ir šiek tiek kramtyti viduje.

  • Patiekite skrebučius ant mėgstamų salotų.

  • Labai rekomenduojame naudoti mūsų naminius itališkus prieskonius. Tai skanus ir paaukštintas receptas su česnaku, druska ir raudonųjų pipirų dribsniais. Jei negaminate naminių itališkų prieskonių, rekomenduojame naudoti 1 valgomąjį šaukštą įprastų itališkų prieskonių, 1 arbatinį šaukštelį česnako miltelių, ½ arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų dribsnių ir ½ arbatinio šaukštelio paprikos.
  • Jei neturite prancūziško batono, galite naudoti ir itališką kepalą.
    Kuo ilgiau leisite skrebučiams stovėti, tuo jie bus traškesni.

Kalorijos: 183 kcal, Angliavandeniai: 23 g, Baltymai: 5 g, Riebalai: 8 g, Pluoštas: 2 g, Cukrus: 2 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.

Nuoroda į informacijos šaltinį

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -