Baltymų mergaitės, aš grįžau su kitu baltymų cinamono ritinio receptu! Šie be galo skanūs Žemės riešutų sviesto šokolado drožlė Baltymų cinamono ritinėliai gaminami iš paprastų ingredientų, neturi laiko ir juose yra keletas slaptų baltymų dėl PB2 ir sumaišyto varškės sūrio!

Šie Yummy baltymų cinamono ritinėliai pagamina 6 ritinius (man patinka gaminti savo kekso skardą! Rolls pūkuotos taip nepriekaištingai, kai kepama), ir supakuokite 10 g baltymų vienam ritiniui! Jie yra visiškai žemės riešutų sviestas, o šokolado drožlės ištirpsta į tešlą, kai kepa-tai tikrai rungtynės, pagamintos iš Cinamono ritinio dangaus. Tikiuosi, kad jums patinka šis receptas tiek, kiek aš!

  • 10 g baltymų kiekviename cinamono ritinyje! Visa tai dėka PB2 ir sumaišyto varškės sūrio.
  • Jokio pakilimo laiko! Tradiciniai cinamono ritiniai yra meilės darbas, o šis mažas partijos baltymų cinamono ritinio receptas atima visus tradicinių ritinių nerimą.
  • Maža partija! Man patinka, kad šis receptas sukuria tik 6 ritinius, jis puikiai tinka aptarnauti mažą grupę ar mano vaikus ir jų draugus 🥰.
  • Žemės riešutų sviestas + šokolado drožlė yra skonio derinys, kuris buvo skirtas tik būti kartu!
  • Universalūs miltai: Tešlos, universalių miltų pagrindas suteikia šiems žemės riešutų sviesto šokolado drožlių cinamono ritinėliams tobulą tekstūrą.
  • Maišytas varškė: Pasirinkite 4% arba 5% varškės sūrio ir prieš sumaišykite jį su tešla ir šaldytuvu, būtinai sumaišykite savo varškę. Tai užtikrins sklandų nuoseklumą visame pasaulyje.
  • PB2 žemės riešutų sviestas: Tešlai, užpildymui ir šaldymui reikės PB2. Tai prideda puikų žemės riešutų sviesto skonį + puikų baltymų postūmį.
  • Šokolado traškučiai: Šokolado drožlės yra sulankstytos tiesiai į tešlą. Aš tai išbandžiau su standartinio dydžio šokolado drožlėmis, taip pat mini traškučiais ir abu puikiai veikia!
  • Klevo sirupas: Klevo sirupas ir cinamonas yra rungtynės, pagamintos iš lipnaus ritinio dangaus.
  • Rudas cukrus: Užpildai sumaišysite rudąjį cukrų su PB2 ir maltu cinamonu.
Žingsnis po žingsnio, gaminant šokolado lustų cinamono ritinius, nuo ingredientų maišymo iki valcavimo tešlos, užpildymo, įdėjimo į kekso skardą, kepti ir užpilant apledėjimu.

Kepkite kekso skardoje

Kadangi šis receptas duoda 6 ritinius, aš mėgstu juos kepti muffin alavo! Rolls pūtė puikiai, kai kepama, ir atrodo kaip šios puošnios nuotraukos! Jei vietoj to norite padaryti 4 didesnius ritinius, rekomenduoju juos kepti 4 × 1 kepaloje. Taip pat galite padvigubinti šį receptą, kad pagamintumėte 12 bandelių skardos dydžio ritinėlių.

Štai patarimas!

Palaukite, kol užšaldykite šiuos žemės riešutų sviesto šokolado drožlių baltymų cinamono ritinius, kol prieš patiekdami. Tai neleis šaldymui tirpti į ritinius ir taps per daug sloga.

Nesivaržykite paruošti ir užšaldyti juos iš anksto. Susukę cinamono ritinius, uždėkite juos ant pjaustymo lentos ar kepimo skardos. Užšaldykite juos atskirai 2 valandas. Kai jie yra iš dalies užšaldyti, sandariai suvyniokite juos į plastikinę plėvelę ir užšaldykite iki 3 mėnesių.

Prieš kepdami būtinai juos visiškai atšildote.

Šiuos cinamono ritinius laikykite į hermetišką indą šaldytuve iki savaitės. Aš mėgstu sušildyti mano mikrobangų krosnelėje ir pridėti šiek tiek daugiau šerdies viršūnių, prieš tai patiekdamas kaip likusius 🥰🥰.

Šeši nenutrūkstami cinamono ritinėliai su šokolado drožlėmis metalinėje kekso skardoje su dubeniu šokolado drožlių ir šaukštu su netoliese esančiu žemės riešutų sviestu.

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350 ℉ ir purškite 6-Skaičiuojamą bandelės skardą virimo purškikliu. Atidėti.

  • Padarykite tešlą. Pradėkite sumaišydami varškę iki vientisos masės. Tada įpilkite sumaišyto varškės, PB2 ir klevų sirupo į didelį dubenį ir išmaišykite, kad sujungtumėte. Įsitikinkite, kad nėra gabalėlių.

  • Į PB2 mišinį įpilkite miltų, kepimo miltelių, jūros druskos ir šokolado drožlių. Derinkite silikono mentelę ar medinį šaukštą.

  • Kai rutulys dažniausiai susiformuoja, išverskite tešlą ant lengvai miltais pabarstyto paviršiaus. Tešlą iškočiokite į stačiakampį maždaug 6 × 10 colių.

  • Padarykite įdarą. Mažame dubenyje sumaišykite rudąjį cukrų, PB2 ir cinamoną. Paskleiskite jį ant iškočiamos tešlos. Tada sandariai iškaskite tešlą išilgai į rąstą.

  • Supjaustykite į 6 dalis ir įdėkite į kekso skardą.

  • Kepkite 15–18 minučių arba tol, kol į centrą įdėtas dantų krapštukas pasirodys švarus. Atvėsinkite 10 minučių.

  • Kol ritinėliai kepa, užšalkite. Į dubenį įpilkite visų šalnų ingredientų ir plakite, kad sujungtumėte.

  • Užšaldykite atvėsintus cinamono ritinius ir patiekite.

  • Prieš patiekdami rekomenduoju užšaldyti cinamono ritinius. Likusį šaldymą galima laikyti šaldytuve.
  • Likusius cinamono ritinius galima laikyti hermetiškame inde.
  • Jei prieš kepant cinamono ritinėlius atsipalaiduoja, naudokite truputį vandens, kad uždarytumėte galą.
  • Jei tešla per daug lipni, vienu metu įpilkite daugiau miltų 1 šaukštą.
  • Tešlą galite supjaustyti į 4 didesnio dydžio ritinius arba 6 mažus cinamono ritinius. Man patinka kepti 6 mažus cinamono ritinius į kekso skardą. Įsitikinkite, kad purškite kepimo purškalą.

Kalorijos: 263 KcalAr Angliavandeniai: 43 gAr Baltymas: 10 gAr Riebumas: 6 gAr Pluoštas: 2 gAr Cukrus: 19 g

Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.

Fotografija: Šiame įraše darytos nuotraukos yra Erin iš medinės keptuvės.

Nuoroda į informacijos šaltinį

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -