Mano Aukšto baltymo moliūgo tiramisu yra skanus rudens desertas, kuris yra ypač kreminis, nuolaidus ir supakuotas su baltymais (6G vienoje porcijoje, tiksliau!). Aš be galo mėgstu savo varškę „Tiramisu Crepe Roll“ ir „Tiramisu“ sumaišytos per naktį avižose ir žinojau, kad kai tik čia bus PSL sezonas, atėjo laikas sukurti moliūgo tiramisu receptą! Akivaizdu, kad aukšto baltymo versija 😋. Negaliu laukti, kol jūs padarysite šį receptą savo virtuvėse – mano šeima jį užklumpa kiekvieną kartą, kai jį gaminu!
- Man patinka desertas, kuriame supakuoja papildomi baltymai, ir šis tiramisu tai daro tik su 6 g baltymų vienai porcijai!
- Sezoninis tradicinis tiramisu! Jei jums patinka „Tiramisu“ kaip aš, tai bus versija, kurią kuriate kiekvienais metais, kai atvyks traškus kritimo oras ❤️.
- Lengvas pasiruošimas ir valymas! Kai kurie „Tiramisu“ receptai gali būti gana smulkūs, tačiau aš džiaugiuosi galėdamas pranešti, kad tai nėra vienas iš jų.
Reikalingi ingredientai
- Momentiniai espreso milteliai: Moliūgų ir espreso skoniai turėjo būti kartu. Aš mėgstu naudoti momentinius espreso miltelius šiame „Tiramisu“ recepte – leisite jam žydėti sunkiame plakimo kreme, kad būtų skanus espreso plakimas.
- Nesaldinta moliūgo tyrė: Negali būti moliūgo tiramisu be moliūgo tyrės! Tiesiog įsitikinkite, kad perkate nesaldintą moliūgų tyrę, arba šis receptas skonis bus per saldus (ne gerai!).
- Sunkus plakimo kremas: Kiekvienam „Tiramisu“ reikia plakti, o šis receptas nėra išimtis! Aš mėgstu gaminti savo espreso plaktą kremą, kad sluoksniuojantį tarp moliūgo ir Nilla vaflių. Tai lengva pagaminti ir reikia tik 3 ingredientų – espreso miltelių, sunkaus plakimo kremo ir klevo.
- Maišytas varškė: Jūs čia žinote grąžtą! Kotedžo sūris supakuoja puikius baltymus, taip pat kreminę, sodrią tekstūrą ir skonį. Nepraleiskite to!
- Klevo sirupas: Klevas yra mano natūralus saldiklis! Ir turtingu, kritimo skoniu, jis puikiai tinka pasaldinti šį Tiramisu.
- Nilla vaflininkai: Vietoj ledi pirštų, aš mėgstu naudoti „Nilla“ vaflius savo „Tiramisu“! Juos lengviau rasti ir reikalauja mažiau laiko nei „Lady Fingers“. 10/10 Rekomenduokite naudoti šiuos vietoj „Lady Fingers“, kai gaminant „Tiramisu“!
- Kakavos milteliai: Dulkinkite savo moliūgo tiramisu viršutinę dalį su kakavos milteliais, kad gautumėte klasikinį tiramisu išvaizdą.
Kaip pasigaminti aukšto baltymo moliūgo tiramisu
- Padarykite espreso plakimą: Sumaišykite espreso miltelius, klevų sirupą ir sunkų plakimo kremą į stovo maišytuvo dubenį ir leiskite 5–10 minučių žydėti prieš plakdami aukštai, kol susidarys standžios smailės.
- Padarykite moliūgo sluoksnį: Į didelį dubenį įpilkite moliūgo tyrės, sumaišyto varškės sūrio, klevų sirupo, cinamono ir vanilės ekstrakto ir išmaišykite.
- Surinkite Tiramisu: Pusę „Nilla“ plokštelių padėkite ant kepimo indo dugno, įsitikindami, kad jie šiek tiek sutapo. Pusę moliūgo mišinio ir paskleiskite ant Nilla vaflių viršuje. Tada ant moliūgo sluoksnio viršaus paskleiskite pusę plaktos viršaus. Pakartokite sluoksnius, kol bus naudojami visi ingredientai, o viršuje – su sijomis kakavos milteliais.
- Tegul nustatykite: Šaldykite Tiramisu 20 minučių.
- Patiekite ir mėgaukitės: Įpilkite daugiau plaktos grietinėlės ir pabarstykite cinamono, kai būsite pasiruošę patiekti.
Sėkmės patarimai
Tegul žydi espreso milteliai: Prieš plakdami, į dubenį įdėsite espreso miltelius, klevą ir sunkią grietinėlę. Įsitikinkite, kad leisite jam sėdėti 5–10 minučių, kad espreso skoniai galėtų įsilaužti į plakimo kremą. Tai suteiks daug turtingesnį, espreso į priekį skonį.
Išmatuokite varškę po to, kai jis bus sumaišytas: Tai užtikrins, kad turite tiksliai reikiamą kiekį, nes varškės varškės varškė gali šiek tiek pakeisti kiekį.
Mano mėgstamiausi moliūgų skonio užkandžiai
Aš nerekomenduoju užšaldyti šį tiramisu, nes sausainiai taps drėgni, o tekstūra gali būti pašalinta, kai atšildyta.
Daugiau mano mėgstamiausių moliūgų desertų
-
Pirmiausia sumaišykite espreso miltelius, 2 šaukštus klevų sirupo ir sunkų plakimo kremą į stovėjimo maišytuvo dubenį. Atidėkite žydėti 5–10 minučių.
-
Toliau įpilkite moliūgo tyrės, sumaišyto varškės sūrio, 2 šaukštus sirupo, cinamono ir 1 šaukštelio vanilės ekstrakto į didelį dubenį. Išmaišykite, kad sujungtumėte. Atidėti.
-
Naudodamiesi plakta tvirtinimu, pasukite stovo maišytuvą ant aukšto ir plakite, kol susidarys standžios smailės.
-
Surinkite Tiramisu. Pusę „Nilla“ plokštelių padėkite ant 8 × 8 colių indo dugno, įsitikindami, kad jie šiek tiek sutampa.
-
Pusę moliūgo mišinio ir paskleiskite ant Nilla vaflių viršuje.
-
Tada paskleiskite pusę plaktos viršaus ant moliūgo sluoksnio viršaus.
-
Pakartokite sluoksnius, kol bus naudojami visi ingredientai. Įpilkite su sijomis kakavos milteliais ir atšaldykite 20 minučių.
-
Patiekite viršuje daugiau plaktos grietinėlės ir pabarstykite cinamoną.
- Aš leidau espreso milteliams sėdėti sunkioje grietinėlėje, kad prieš surinkimą leistų skonį žydėti.
- * Aš išmatuoju varškę, kai jis buvo sumaišytas. Tai siekiama užtikrinti, kad jis nėra per plonas.
Kalorijos: 284 KcalAr Angliavandeniai: 35 gAr Baltymas: 6 gAr Riebumas: 14 gAr Pluoštas: 2 gAr Cukrus: 18 g
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.
Fotografija: Medinė keptuvė
Nuoroda į informacijos šaltinį