Gnocchi yra ne tik makaronų vakarui! Tai traškios gnocchi salotos su lapinio kopūsto ir česnako parmezano užpilu yra toks nuoširdus ir skanus. Man patinka patiekti šį patiekalą su mėsos baltymu kaip pagrindinį patiekalą arba kaip smagų garnyrą ar patiekalą, skirtą per šventinius susibūrimus. Su šiomis salotomis tikrai neapsiriksite! Be to, traškius gnocchi galite gaminti orkaitėje arba skrudinti orkaitėje – aš išbandžiau abu, ir abu veikia visiškai nepriekaištingai.
- Traškūs, auksiniai gnocchi kurie yra tobulai česnakiniai ir padengti reikiamu kiekiu parmezano. Šaunu!
- Sotūs kopūstai yra šių salotų pagrindas, kuris tikrai puikiai išsilaiko apsirengęs, žinomas kaip be icky wilted greens, kai ruošiatės pagal šį receptą 🙌🏻.
- Nuostabus naminis padažas: Nors šiam padažui reikia tik 3 ingredientų (parmezano sūrio, baltojo vyno acto ir alyvuogių aliejaus), jis suteikia puikų skonį.
Ingredientai, kurių jums prireiks

Kaip pasigaminti Gnocchi salotas
- Skrudinkite gnocchi (arba peržiūrėkite žemiau esančias oro gruzdintuvės instrukcijas!)
- Masažuokite kopūstą
- Paruoškite padažą
- Surinkite ir mėgaukitės!
Vietoj to, kepkite gnocchi ore
Išbandžiau gnocchi skrudinimą orkaitėje ir oro gruzdintuvėje. Abu veikia puikiai! Tiesiog vadovaukitės kepimo paruošimo instrukcijomis, o gnocchi kepkite ore 400 °F temperatūroje 8 minutes, nepamirškite išmesti įpusėjus. Kepimas ore, o ne skrudinimas, yra puikus pasirinkimas, jei nenorite įkaitinti orkaitės arba jums trūksta laiko ir norite sutrumpinti šio recepto gaminimo laiką.
Daugiau receptų su Gnocchi
Kada tarnauti
Man patinka patiekti šias salotas kaip sočius pietus ar vakarienės priedą su baltyminiais pagrindais, pavyzdžiui, mano traškiomis keptomis vištienos šlaunelėmis arba sultinga vištienos šlaunimis, jei jaučiatės įdomūs. Tai taip pat puikus receptas, kurį galima neštis į susibūrimus arba kaip patiekalą praleisti per šventes.

Daugiau šviežių salotų receptų
-
Įkaitinkite orkaitę iki 450ºF. Į pusę kepimo skardos sudėkite gnocchi. Supilkite gnocchi su 2 šaukštais alyvuogių aliejaus, ¼ arbatinio šaukštelio druskos, pipirų, ¼ puodelio parmezano sūrio ir 2 šaukštais vandens. Į keptuvę sudėkite česnako skilteles ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
-
Kepkite gnocchi 15-20 minučių arba kol gnocchi suminkštės ir pradės ruduoti. Išimkite iš orkaitės ir atidėkite į šalį. Būtinai išmeskite gnocchi, kad jis nepriliptų prie keptuvės dugno.
-
Įdėkite kopūstą į didelį dubenį ir įpilkite ½ šaukšto alyvuogių aliejaus ir citrinos sulčių. Aliejų ir citrinos sultis įmasažuokite į lapinius kopūstus, kol kopūstai pradės minkštėti, maždaug 1–2 minutes.
-
Į lapinius kopūstus suberkite likusį parmezano sūrį, spanguoles, pepitas, raudonąjį svogūną, likusią druską ir gnocchi ir išmaišykite.
-
Paruoškite padažą. Į nedidelį greitaeigį maišytuvą sudėkite česnako skilteles iš keptuvės, parmezano sūrį, baltojo vyno actą ir alyvuogių aliejų. Ištrinkite iki vientisos masės.
-
Supilkite padažą į salotas ir išmaišykite. Patiekite iš karto.
- Šioms salotoms galite naudoti bet kokio tipo gnocchi.
- Norėdami gauti daugiau baltymų, į salotas įdėkite keptos vištienos arba kepsninės vištienos.
- Oro gruzdintuvės instrukcijos: Galimybė gnocchi kepti ore 400 °F temperatūroje 8 minutes, įpusėjus išmesti.
Kalorijos: 360 kcal, Angliavandeniai: 42 g, Baltymai: 11 g, Riebalai: 18 g, Pluoštas: 6 g, Cukrus: 8 g
Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.
Fotografavo: Medinė Keptuvė
Nuoroda į informacijos šaltinį