Rudeninis posūkis ant šokoladinių sausainių, šių Šokoladiniai moliūgų sausainiai derinkite geriausius iš abiejų pasaulių ir pasimėgaukite skaniai smagiu skanėstu! Šie sausainiai su šiltais prieskoniais, moliūgų tyrele ir ištirpintu šokolado drožlėmis yra puikus būdas pasitikti vėsesniu oru, jei taip sakome patys.

Vėl ruduo, vadinasi, moliūgų metas, žmonės. Aš jau turėjau šį neįtikėtiną prancūzišką skrebutį iš moliūgų, moliūgų čili ir, rašydama tai, gurkšnoju mūsų moliūgų kokteiliuką. Bet bėda… aš vis dar turi šiek tiek moliūgų tyrės! Kas a tragedija. Spėju, kad neturiu kito pasirinkimo, kaip tik gaminti šiuos šokoladinius moliūgų sausainius! 😉

Šiuos šokoladinius moliūgų sausainius pagaminti lengva. Pirmiausia sumaišykite sviestą ir rudąjį cukrų, tada sumaišykite su šlapiais ir sausais ingredientais. Atšaldę tešlą šaldytuve, supilkite ją ant kepimo skardos, iškepkite ir atvėsusį užpilkite skanaus lydyto šokolado užpilu! Yum.

  • Universalūs miltai: Būtinas bet kurio sausainių receptas! Tai suteiks šiems sausainiams tobulą tekstūrą.
  • Jūros druska: Jūros druska tikrai pakelia šiuos sausainius ir išryškina visus natūralius skonius.
  • Cinamonas: Šis šiltas prieskonis puikiai dera su moliūgais ir patiekia mums tuos skanius rudens skonius!
  • Nesūdytas sviestas: Įsitikinkite, kad jūsų sviestas yra kambario temperatūros, kad kremas būtų lengvas!
  • Rudasis cukrus: Šiuose moliūgų sausainiuose naudojome rudąjį cukrų, o ne įprastą cukrų, nes jis suteikia šilumos ir išlaiko juos ypač drėgnus.
  • Moliūgų tyrė: Sveiki moliūgų skonis! To negalima painioti su moliūgų pyrago įdaru. Čia norime tik gryno moliūgo.
  • Pusiau saldūs šokolado gabaliukai: Juos ištirpinsime, kad sukurtume nenugalimą šokoladinį užpilą. Baltasis šokoladas taip pat būtų labai skanus.
  • Kokosų aliejus: Sumaišykite tai su šokolado drožlėmis, kad gautumėte vienodą ir purų užpilą.

Reikalinga įranga

  • Stovas maišytuvas: Kad tešla būtų graži ir lygi, jums reikės stovo maišytuvo.
  • 1,5 šaukšto sausainių kaušelis: Užtikrina puikų kaušelio dydį šiems moliūgų sausainiams. Jei jo neturite, tešlai dalyti galite ir įprastu šaukštu.
Žingsnis po žingsnio vaizdinis sausainių gaminimo vadovas: miltai ir prieskoniai dubenyje, sumaišyta tešla, tešlos rutuliukai ant padėklo, kepti sausainiai, sausainiai su šokoladiniu užpilu ir sukrauti gatavi sausainiai.

Pirmyn! Kadangi pagal šį receptą kiaušinių nereikia, jūs jau įveikėte pusę. Kad šie sausainiai būtų 100 % augalinės kilmės, jums reikės veganiško šokolado drožlių ir veganiško sviesto.

Pakelkite savo moliūgų slapukus!

Padarykite daugiau sudėtingumo su skaniais elementais, tokiais kaip riešutai pekano riešutai arba graikiniai riešutai, spanguolėsar net baltojo šokolado drožlių. Taip pat galite pridėti brūkšnelį muskato riešutas arba moliūgų prieskonis dėl papildomo skonio.

Neturite laiko panardinti tirpintą šokoladą? Tiesiog prieš kepdami į tešlą įmaišykite šokolado drožles ir gausite moliūgų šokoladinių sausainių partiją 🍪

Iš balto dubenėlio į ištirpintą šokoladą panardinami sausainiai, šalia ant balto paviršiaus dedami papildomi sausainiai.

Kaip pasigaminti šokoladinius moliūgų sausainius

Norėdami gauti visą receptą, slinkite žemyn iki recepto kortelės, kur rasite ingredientų sąrašą ir instrukcijas.

Paruošta, paruošta, kepama! Šie skanūs moliūgų sausainiai yra TAIP paprasti ir skonis kaip vaikystės rudens svajonė. Padarykite juos su vaikais, nakvokite su draugais arba patys. Po velnių, jie bus skanūs bet kuriuo atveju!

  1. Įkaitinkite orkaitę: Įkaitinkite orkaitę iki 350 ℉. Išklokite kepimo skardą pergamentinis popierius ir atidėkite į šalį.
  2. Sumaišykite sausus ingredientus: Tada pridėkite miltų, kepimo soda, jūros druskair cinamono į dubenį ir gerai išmaišyti. Atidėkite į šalį.
  3. Sumaišykite šlapius ingredientus: Naudojant a stovintis maišytuvaskremas sviesto ir rudojo cukraus kartu vidutiniu ir dideliu greičiu, kol pasidarys šviesus ir purus. Nubraukite dubens šonus ir sudėkite moliūgų tyrės ir vanilės ekstraktas. Tada vėl įjunkite maišytuvą ir maišykite vidutiniu dideliu greičiu iki šviesios ir purios masės.
  4. Sujungti: Lėtai sumaišykite sausus ingredientus į šlapius ingredientus, maišydami ant silpnos ugnies.
  5. Atvėsinkite tešlą: Kai tešla sumaišoma, padėkite ją į šaldytuvą 1 valanda kad sukietėtų.
  6. Kabelis: Naudojant a 1,5 šaukštelio sausainių kaušelisiškočiokite tešlą į rutulį ir padėkite ant kepimo skardos. Kepti už 9-11 minučių. Išimkite sausainius iš orkaitės ir palikite atvėsti bent jau 30 minučių.
  7. Paruoškite šokoladinį padažą: Kai sausainiai atvės, sudėkite šokolado drožlių ir kokosų aliejus į dubenį ir mikrobangų krosnelę 15 sekundžių intervalai.
  8. Pridėti papildymą: Šaukštas 1 arbatinis šaukštelis lydyto šokolado ant moliūgų sausainių dugno. Sausainius apverskite ir prispauskite ant pergamentinio popieriaus. Įdėkite kepimo skardą su sausainiais į šaldiklį 3-4 minutes.

štai patarimas!

Ant sausainių dugno šaukštu apibarstome ištirpintą šokoladą ir apverčiame, kad šokoladas būtų lygesnis. Taip pat galite iki pusės įmerkti sausainius į ištirpintą šokoladą, jei norite kitokios išvaizdos.

Kepimo skardoje su pergamentiniu popieriumi telpa devyni apvalūs oranžiniai sausainiai, kai kurie paprasti, o kai kurie pusiau pamirkyti šokolade, keli pabarstyti jūros druska.

Paverskite juos „Whoopie“ pyragais

Kai filmavome šių nuostabių sausainių vaizdo įrašus, Rosie nusprendė pakelti daiktus 10 000 žingsnių ir paversti juos sausainiais. Taip, jūs perskaitėte teisingai, keiksmažodžiai. Panašiai kaip mūsų imbiero melasos pyragaičiai, ji naudojo grietinėlės sūrio įdarą ir įdėjo jį tiesiai tarp dviejų šių moliūgų sausainių. Jums reikės:

  • Kreminis sūris
  • Sviestas
  • Cukraus pudra
  • Vanilės ekstraktas

Galime patvirtinti, kad šie moliūgų sausainiai kaip ir pyragaičiai skanūs tiek su šokoladiniu padažu, tiek be 🤩 Jei išbandysite šį variantą, įkelkite nuotrauką į komentarus – mums visada patinka matyti jūsų kūrinius.

Sausainius laikykite sandariame inde, naudodami pergamentinį popierių, kad juos atskirtumėte. Tada laikykite vėsioje vietoje arba šaldiklyje. Sausainiai išliks švieži iki 3 mėn šaldiklyje ir iki 1 savaitė vėsioje vietoje.

Penkių moliūgų sausainių krūva baltoje lėkštėje su stikline pieno kairėje ir sulankstyta medžiaginė servetėlė dešinėje su šokolado drožlėmis.

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350 ℉. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir atidėkite į šalį.

  • Į dubenį suberkite miltus, kepimo soda, jūros druską ir cinamoną ir gerai išmaišykite. Atidėkite į šalį.

  • Naudodami nuolatinį maišytuvą, sumaišykite grietinėlės sviestą ir rudąjį cukrų vidutiniu / dideliu greičiu, kol taps šviesūs ir purūs. Nubraukite dubenėlio šonus, tada įpilkite moliūgų tyrės ir vanilės ekstrakto. Vėl įjunkite maišytuvą ir maišykite vidutiniu / dideliu greičiu iki šviesios ir purios masės.

  • Lėtai sumaišykite sausus ingredientus į šlapius ingredientus, maišydami mažu greičiu.

  • Sausainių tešlą padėkite į šaldytuvą 1 valandai, kad sustingtų.

  • Naudodami 1,5 šaukšto sausainių kaušelį, susukite tešlą į rutulį ir padėkite ant kepimo skardos. Kepkite 9-11 minučių.

  • Išimkite sausainius iš orkaitės ir leiskite atvėsti bent 30 minučių.

  • Kai sausainiai atvės, paruoškite šokoladinį padažą. Į dubenį įpilkite šokolado drožlių ir kokosų aliejaus ir įdėkite į mikrobangų krosnelę 15 sekundžių intervalais.

  • Ant moliūgų sausainių dugno uždėkite 1 arbatinį šaukštelį ištirpinto šokolado. Sausainius apverskite ir prispauskite ant pergamentinio popieriaus. Kepimo skardą su sausainiais įdėkite į šaldiklį 3-4 minutėms.

  • Sausainius laikykite sandariame inde, naudodami pergamentinį popierių, kad atskirtumėte kiekvieną sausainį. Tada laikykite vėsioje vietoje arba šaldiklyje.
  • Jei norite, kad iš šių sausainių būtų pyragaičiai: naudokite įdaro receptą iš mūsų imbierinių melasos sausainių.

Kalorijos: 165 kcal, Angliavandeniai: 23 g, Baltymai: 1 g, Riebalai: 8 g, Pluoštas: 1 g, Cukrus: 14 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.

Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Dalios iš It’s Raining Flour.



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *