Tai Gnocchi keptuvė yra vienas iš tų rudens komforto patiekalų, kurie sušildys jus iš vidaus! Gnocchi derinamas su sultinga vištienos dešra, o tada virti padaže, pagamintame iš sumaišyto varškės ir pikantiškų prieskonių, taip sukuriant kreminį, kvapnų ir baltymų kupiną patiekalą.

Viskas paruošta vienoje keptuvėje, tai puikus tinginio dienos patiekalas, kuris vis dar atrodo šiek tiek puošnus!

Jei lankėtės šioje svetainėje kartą ar du, žinote, kaip labai mėgstame gerą vienos keptuvės patiekalą! Ir ši gnocchi keptuvė yra būtent tokia – ji visiškai pagaminta vienoje keptuvėje su kreminiu naminiu padažu, naudojant sumaišytą varškės sūrį (daug baltymų!). Jei ieškote lengvo rudeniško patiekalo, pripildyto jaukių skonių, štai jis.

Norėdami tai padaryti, išvirsite daržoves ir dešrą, tada išvirsite gnocchi skaniame padaže. Pabaigoje pridėkite špinatų ir varškės, kad susidarytumėte kreminį ir kvapnų padažą, kuris padengs kiekvieną gnocchi kąsnį!

  • Vištienos dešra: Šiam receptui mėgstu naudoti vištienos dešrą, bet galite naudoti bet kokią jums patinkančią dešrą. Tai suteikia patiekalui puikaus skonio ir baltymų.
  • Itališki prieskoniai: Raudonėlio, baziliko ir kitų žolelių derinys itališkuose prieskoniuose suteikia šiam patiekalui puikaus skonio.
  • Gnocchi: Šios keptuvės žvaigždė, gnocchi, yra bulvių pagrindu pagaminti makaronai, kurie suteikia patiekalui sotaus ir paguodos elemento.
  • Vištienos sultinys: Tai yra padažo pagrindas ir suteikia patiekalui pikantiško skonio.
  • Švieži špinatai: Pabaigoje įdėjus šviežių špinatų į patiekalą įpilama šiek tiek žalumynų ir subalansuojamas kreminis padažas.
  • Sumaišytas varškės sūris: Tai yra slaptas šio patiekalo ingredientas! Sumaišius varškę su moliūgų tyrele, gaunamas kreminis ir baltymų gausus padažas, kupinas skonio.

Norite, kad šis patiekalas būtų dar tobulesnis rudeniui? Pridėti moliūgų tyrė prie padažo! Padažui prideda kreminio ir šiek tiek saldaus elemento. Išbandėme šį receptą su moliūgų tyrele „Fit Foodie“ virtuvėje ir jis TAIP, TAIP geras. Viskas, ko jums reikia, yra 1 puodelis konservuotų moliūgų tyrės.

Keptuvė, kurioje yra virti gnocchi ir supjaustytos dešrelės, sumaišytos su padažu, su mediniu šaukštu.

Norėdami sumaišyti varškę, tiesiog įdėkite jį į trintuvą arba virtuvinį kombainą ir sutrinkite iki vientisos masės. Taip sukuriama kreminė tekstūra, kuri puikiai tinka padažams ar padažams!

Ne, bet kepimo laikui sutrumpinti naudojome visiškai iškeptų vištienos dešrelių nuorodas. Jei naudojate žalią dešrą, prieš dėdami kitus ingredientus ją išvirkite iki galo.

Juodas puodas su dangteliu baltame fone.

Mūsų mėgstamiausias

Gili keptuvė

Naudokite šią keptuvę savo mėgstamiems vieno puodo patiekalams ar kitiems viryklės receptams.

Keptuvė, pripildyta gnocchi, špinatų, griežinėliais pjaustytos dešros ir rikotos sūrio, su mediniu šaukštu ant krašto.

1 patarimas jūsų gnocchi keptuvei

Per 3 veiksmasjei gnocchi pradeda lipti kartu arba prie keptuvės, įpilkite dar šaukštą alyvuogių aliejaus. NEpraleiskite šio žingsnio! Gnocchi taps guminukai, o padažas per daug sutirštės.

Keptuvė, užpildyta kreminiu padažu, supjaustyta dešra, gnocchi, špinatais ir nuskustu sūriu, su mediniu šaukštu. Kai kurie ingredientai ir dryžuotas audinys yra netoliese.

Šį patiekalą galima laikyti sandariame inde šaldytuve iki 3 dienos.

Keptuvė, užpildyta kreminiais gnocchi, dešros griežinėliais, špinatais ir apibarstytu parmezano sūriu. Keptuvėje yra medinis šaukštas, šalia esančiuose mažuose dubenėliuose matomi papildomi ingredientai.

  • Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 1 šaukštą alyvuogių aliejaus. Į keptuvę sudėkite dešrą ir svogūnus. Pagardinkite druska ir virkite 5 minutes. Svogūnai turi būti minkšti ir permatomi.

  • Suberkite česnaką ir itališkus prieskonius ir kepkite dar minutę. Išimkite dešrą ir svogūnus iš keptuvės ir atidėkite.

  • Padėkite keptuvę atgal ant viryklės ant vidutinės ugnies. Įpilkite likusį alyvuogių aliejų ir gnocchi. Virkite 10 minučių, dažnai maišydami. Gnocchi iš išorės turėtų tapti traškūs.

  • Tada supilkite dešrą ir svogūnus į gnocchi ir supilkite sultinį bei moliūgą. Maišykite, kad susijungtumėte. Užvirinkite ir sumažinkite, kol užvirs. Virkite 10 minučių.

  • Sulenkite špinatus į keptuvę. Kai jis suvysta, įmaišykite sumaišytą varškės sūrį.

  • Papuoškite tarkuotu parmezano sūriu ir maltų raudonųjų pipirų dribsniais.

  • Į padažą, atlikdami 5 veiksmą, įpilkite 1 puodelį moliūgų tyrės, kad gautumėte rudens skonį.
  • 3 veiksme, jei gnocchi pradeda lipti arba į keptuvę įpilkite dar vieną šaukštą alyvuogių aliejaus. Nepraleiskite šio žingsnio. Gnocchi taps guminukai, o padažas per daug sutirštės.
  • Šiam receptui naudojome visiškai iškeptų vištienos dešrelių nuorodas.

Kalorijos: 352 kcal, Angliavandeniai: 36 g, Baltymai: 16 g, Riebalai: 17 g, Pluoštas: 4 g, Cukrus: 4 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.

Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -