Tai Suplaktas rudasis cukrus Espresso Martini receptas yra puikus kartaus ir saldaus kiekis. Jo skonis sklandus su degtine, kuris puikiai tinka bet kokiai vakaro progai.

Mes patys gaminome paprastą sirupą su tamsiai rudu cukrumi, kad suteiktume neprilygstamą skonį!

Espreso martinis yra mano mėgstamiausias patiekalas atvėsus orams. Tik kažkas tokio sodraus kavos skonio, sumaišyto su degtinės šiluma, daro tai tobulu žiemos gėrimu!

Taigi, žinoma, mes turėjome įdėti savo „Fit Foodie“ posūkį į šį puikų kokteilį. Ir mes manėme, kad nėra geresnės vietos tai pradėti nuo rudojo cukraus suplakto espreso „Starbucks“ kopijavimo, kurį visi mėgote daugelį metų. Dabar, daugiau neatsisveikindami, džiaugiamės galėdami jums pristatyti mūsų rudojo cukraus suplaktą espresso martini 🤩

Jei niekada anksčiau to nedarėte, turime! Tai paprasčiau, nei manote, ir mes viską išskaidysime už jus žingsnis po žingsnio 🙂. Pasigaminkite savo paprastą sirupą, paruoškite martinį, gerai suplakite ir mėgaukitės!

Mūsų „Espresso Martini“: pagrindiniai ingredientai ir įranga

  • Tamsiai rudas cukrus: Tai suteikia jūsų paprastam sirupui gilaus karamelizuoto skonio ir to nuostabaus rudojo cukraus skonio, kurį mėgstate rudojo cukraus suplaktame espreso gėrime, šaltinis.
  • Degtinė: Pagrindinė šio kokteilio dvasia. Naudokite savo mėgstamą prekės ženklą!
  • Kahlua: Šis kavos likeris suteikia espresso martini išskirtinį skonį.
  • Espresso: Norėdami gauti geriausią skonį, naudokite šviežiai paruoštą espreso kavą.
  • Avižų pienas: Be pieno pasirinkimas tiems, kurie netoleruoja laktozės arba renkasi alternatyvą be pieno. Mums patinka avižų pieno kremiškumas, bet tiks bet koks pienas ar net tiršta grietinėlė.
  • Kokteilių plaktuvas: Jums reikės purtyklės, kad sumaišytumėte visus ingredientus ir suteiktumėte putojančią tekstūrą.
Ranka laiko pieno putotuvą stikliniame indelyje ant marmurinės lentos ir taip susidaro putos. Fone yra du stiklainiai.

Jei neturite kokteilių plaktuvo, puikiai tiks mūrinis stiklainis su dangteliu. Sudėkite visus ingredientus į stiklainį, sandariai uždarykite dangtį ir stipriai kratykite apie 30 sekundžių.

Žinoma! Mums patinka avižų pienas, nes mums patinka avižų skonis su espreso kava ir sukuria malonią putą, tačiau galite naudoti bet kokį pieną. Pieno pienas, migdolų pienas, kokosų pienas ar net riebi grietinėlė yra puiki galimybė.

Jei neturite espreso kavos aparato, galite jį naudoti stiprios kavos vietoj to. Prieš dėdami į kokteilių plaktuvą, įsitikinkite, kad jis atvėsęs. Taip pat galite eksperimentuoti su įvairių rūšių kavos pupelėmis, kad į savo espresso martini pridėtumėte unikalių skonių.

Ranka, pilanti tamsų skystį iš metalinio kratytuvo į martinio taurę.

geriausio espreso martinio patarimai

  • Naudokite šviežiai užplikytą espreso kavą, kad gautumėte GERIAUSIĄ skonį.
  • Būtinai naudokite aukštos kokybės degtinę, nes ji labai paveiks kokteilio skonį.
  • Kad kavos skonis būtų stipresnis, padidinkite espreso kiekį arba naudokite du kartus. Norėdami ką nors saldesnio, įpilkite daugiau Kahlua arba paprasto sirupo.
Ranka, laikanti putojantį kavos gėrimą stiklinėje, papuoštą kavos pupelėmis ir cinamonu. Fone matosi dar viena taurė ir kavos pupelių dubuo.

Espresso martini geriausia patiekti iškart po suplakimo. Jei turite kokteilio likučių, galite jį laikyti šaldytuve iki 24 valandos. Prieš vėl patiekdami, gerai suplakite.

Paprastas rudojo cukraus sirupas*

Brown Sugar Shaken Espresso Martini

  • Norėdami pagaminti paprastą sirupą, į nedidelį puodą įpilkite vandens ir rudojo cukraus ir išmaišykite.

  • Pasukite ant stiprios ugnies ir į puodą įdėkite cinamono lazdelę.

  • Mišinį užvirinkite ir tada sumažinkite ugnį iki minimumo.

  • Leiskite paprastam sirupui virti 5-10 minučių.

  • Nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite. Atidėkite į šalį.

  • Gėrimui pagaminti 5-6 ledo kubelius sudėkite į kokteilių plaktuvą arba mūrinį indelį su dangteliu.

  • Įpilkite degtinės, espreso, Kahua ir 1 šaukštą paprasto sirupo. Energingai kratykite mažiausiai 30 sekundžių.

  • Supilkite espresso martini į martinio taurę, laikydami, kad ledo kubeliai neįkristų į taurę.

  • Supilkite avižų pieną į indą arba aukštą stiklinę. Plaktuvu išplakite avižų pieną iki šviesaus ir erdvaus.

  • Kiekvieną stiklinę papuoškite avižų pienu ir espreso pupelėmis arba milteliais.

  • Turėsite ypač paprastą sirupą. Jei mėgstate saldesnį martinį, nedvejodami įpilkite paprasto sirupo, kol būsite patenkinti. Paprasto sirupo likučius laikykite sandariame inde šaldytuve iki mėnesio.

Kalorijos: 310 kcal, Angliavandeniai: 37 g, Baltymai: 0.3 g, Riebalai: 0.4 g, Pluoštas: 0.1 g, Cukrus: 36 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.

Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -