Šie lengva Oro kepsnių obuolių trintuvai gaminami iš varškės, supjaustytų obuolių ir paprastos naminės glazūros. Jie yra traškūs išorėje ir kramtomi iš vidaus. Nuostabus sveikesnis klasikinio saldaus skanėsto posūkis su visais ikoniškais kritimo skoniais! Negaliu laukti, kol išbandysite šį receptą ❤️.

Baltymų desertų logotipas raudoname fone.

Iš viso trunka mažiau nei 20 minučių, kad 🙌🏻 🙌🏻

Skonis kaip OG be gilios keptuvės.

Patiekite juos viskuo, pradedant priešpiečiais ir baigiant saldžiu gydymu.

Obuoliai + cinamonas + saldus glazūra – ko nemyli?!

„Apple“ paplotėlių gaminimo žingsnis po žingsnio: ingredientų maišymo, tešlos formavimo, kepimo oro keptuvėje, dumblo apledėjimo ir keptos skonio formavimo su obuolių gabalėliais viduje.

Ingredientai surinkti

  • Supjaustyti obuoliai: Kur mano medaus traškūs gerbėjai?! Aš mėgstu medaus traškių obuolių skonį ir traškią tekstūrą, tačiau jūs darote jums ir pasirenkate pasirinktą obuolių įvairovę.
  • 2% sumaišytas varškė: Bet koks pilnesnis riebalų varškė bus naudinga šiam receptui. Aš rekomenduoju bent 2%, bet aš taip pat išbandžiau tai su 4% ir jis puikiai veikė. Bet kokiame mažai riebalų varškėje bus didesnis vandens kiekis, todėl į tešlą suformuos daugiau miltų.
  • Rudas cukrus: Jūs išmesite supjaustytus obuolius su ruduoju cukrumi, kuris yra tiesiog tiesus tobulas kritimo skonis TJO.
  • Maltas cinamonas: Tas pats vyksta su cinamonu! Tai puikus „Apple“ ir „Brown Cukraus“ skonio skonio papildymas.
  • Nesaldintas migdolų pienas: Tai yra mano pageidaujamas skystis šiems trintuvams. Techniškai bet koks pienas veiks, tačiau man labiau patinka švelnus paprasto, nesaldinto migdolų pieno skonis.

Žemiau esančioje recepto kortelėje rasite pilnų ingredientų sąrašą.

Mano metodas, skirtas „Air Fryer“ obuolių trintuvams gaminti

  1. Paruoškite obuolius: Į dubenį įpilkite supjaustytų obuolių, rudojo cukraus ir cinamono ir išmeskite, kad padengtumėte obuolių gabalus.
  2. Paruoškite tešlą: Į dubenį su obuoliais įpilkite sausų ingredientų ir išmaišykite, kad išmaišytumėte. Tada įpilkite sumaišyto varškės sūrio ir maišykite, kol pradės susidaryti rutulys. Tada naudokite rankas, kad minkytumėte tešlą į dubenį. Švelniai papurškite darbinį paviršių ir, prieš pjaustydami 4 dalis, išverskite tešlą. Ant pergamento popieriaus uždėkite 2 obuolių trintuvus ir nuspauskite tradicinę futterį (apvalią ar pailgą).
  3. Oro kepkite trintuvus: Oro kepkite trintuvus, perbraukdami pusiaukelėje iki rudos abi pusės.
  4. Padarykite glazūrą: Į dubenį įpilkite miltelinio cukraus ir migdolų pieno ir plakite, kad sujungtumėte. Tai viskas!
  5. Glazūra ir mėgaukitės! Įmerkite trintuvus į glazūrą; Nustatykite juos ant vielos lentynos ir leiskite glazūrai kelias minutes nustatyti prieš patiekdami!

Puikus saldus skanėstas

Man patinka gaminti šias obuolių trintuvus ryte su „Kiddos“. Kažkas apie sėdėjimą prieangyje vėsų rudens rytą mėgaudamiesi vienu iš šių Yummy skanėstų su puodeliu kavos, kol „Kiddos“ žaidžia 🥰🥰.

Šie obuolių trintuvai taip pat sukuria puikų užkandį po mokyklos ar saldų patiekalą po vakarienės. Čia tikrai negalite suklysti su ingredientų sąrašu, todėl rinkitės savo nuotykius, kada ir kur tarnaujate jiems.

Jei turite likusių

Jei turite likusių obuolių trintuvų, leiskite jiems visiškai atvėsti prieš laikydami ant prekystalio vėdinamame krepšyje. Laikui bėgant obuoliai ir toliau minkštėja, jie išaiškins drėgmę ir gali sukelti trintuvus drėgnus, jei jie laikomi hermetiškame inde. Išvadavimas padeda to išvengti.

Lengvesni „Air Fryer“ receptai

Keturios obuolių pritvirtintos pyragaičiai su glazūra sėdi ant aušinimo lentynos, apsuptos obuolių, cinamono ir obuolių griežinėlių ant lengvojo paviršiaus.

Kodėl mano „Apple“ friteriai pasidarė drėgni?

Tai gali įvykti dėl poros priežasčių! Jei „Oro“ keptuvėje per daug sukasi obuolių trintuvus, tai iš tikrųjų juos garins, o ne ore juos keps. Įsitikinkite, kad jūsų fritteriai neliečiami oro keptuvėje.

Kita priežastis, dėl kurios tai gali įvykti, yra ta, kad prieš kaupdami likučius neleidote jiems atvėsti. Aš rekomenduoju išleisti krepšį ar indą, kurį saugote likusius, kad „Apple Drėgme“ nesukurtų drėgnos tekstūros. Taip pat galite per minutę ar dvi pavirti likusius piltuvus, prieš tai paduodami juos vėl suskirstyti.

Kaip užkirsti kelią „Air Fryer“ obuolių trintuvams prilipti prie krepšio?

Aš rekomenduoju kepti šiuos obuolių trintuvus ant pergamento popieriaus oro keptuvėje. Tai ne tik neleidžia jiems prilipti prie krepšio, bet ir neleidžia linijoms nuo grotelių ant oro kepyklos pereiti prie košių.

Ar galiu padaryti šiuos glitimo?

Aš neišbandžiau šių obuolių trintuvų su GF miltais, tačiau mano, kad aš visada esu „Bob’s Red Mill 1: 1“. Jei išbandysite šį ingrediento apsikeitimą, praneškite man, kaip tai vyksta komentaruose! ❤️

  • Įkaitinkite oro keptuvę iki 375 ℉.

  • Į dubenį įpilkite supjaustytų obuolių, rudojo cukraus ir cinamono. Išmeskite, kad padengtumėte obuolių gabalus.

  • Tada į dubenį įpilkite miltų, kepimo miltelių ir druskos. Išmaišykite, kad sumaišytumėte.

  • Įpilkite sumaišyto varškės sūrio ir išmaišykite mediniu šaukštu arba silikono mentele. Kai rutulys pradės formuotis, rankomis išmeskite tešlą dubenyje.

  • Švelniai papuoškite darbinį paviršių ir išjunkite tešlą. Supjaustykite į 4 dalis.

  • Ant pergamento popieriaus uždėkite 2 obuolių trintuvus ir nuspauskite tradicinę „Fritter“ formą (apvalų).

  • Oro kepkite 375 ℉ 4 minutes. Apverskite ir kepkite dar 4 minutes. Tęskite, kol visa tešla bus iškepta.

  • Kol trintuvai kepa orą, padarykite glazūrą. Į dubenį įpilkite miltelinio cukraus ir migdolų pieno ir plakite, kad sujungtumėte.

  • Kai trintuvai bus paruošti, panardinkite juos į glazūrą, tada padėkite juos ant vielos aušinimo stovo.

  • Prieš patiekdami leiskite kelioms minutėms nustatyti glazūrą.

  • Miltų, kurių jums gali prireikti per minkant ir dalijant šio recepto dalį, priklausys nuo to, kiek gerai sumaišys varškė. Jei jums reikia daugiau miltų, įpilkite 1 šaukštą vienu metu, kol tešla nebebus lipni.
  • Bet koks pienas gali būti naudojamas glazūroje.
  • Man labiau patinka gaminti šiuos trintuvus ant pergamento popieriaus, kad pašalintų linijas, kurios gaunamos iš oro keptuvės.

Kalorijos: 247 KcalAr Angliavandeniai: 47 gAr Baltymas: 9 gAr Riebumas: 3 gAr Pluoštas: 2 gAr Cukrus: 21 g

Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.

Fotografija: Šiame įraše darytos nuotraukos yra Erin iš medinės keptuvės.

Nuoroda į informacijos šaltinį

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -