Jei manote, kad mūsų naktinės avižų receptai negali būti kūrybiškesnis ar skanesnis, pagalvokite dar kartą! Šie Creamsicle naktinės avižos yra vasaros palaima dubenyje.

Graikiško jogurto ir migdolų pienas atneškite kreminės, o apelsinų sultys ir žievelė suteikia citrusinio saldumo. Kartu jie suteikia jums tą ICONIC kremo skonį kiekvienam kąsniui.

Stiklinis indas, pripildytas chia sėklų pudingo, užpiltas plakta grietinėle, apelsino žievele ir apelsino griežinėliu, suteikiantį puikų kreminį per naktį avižų pojūtį, kartu su apelsino gabalėliais ant balto paviršiaus.

Nuo neapolietis ir Kokoso Latte į Morku pyragas ir PB ir J, mes padarėme viską, kai kalbame apie naktinę avižą čia, „Fit Foodie Finds“. Tačiau šiose oranžinėse naktinėse avižose yra kažkas, dėl ko mes vėl pasijaučiame kaip vaikai. Kreminės ir aštrios spalvos derinys su reikiamu saldumo kiekiu yra grynas tobulumas!

Tiesiog supilkite viską į maišymo dubenį, išmaišykite, uždenkite ir atvėsinkite per naktį. Kai atsibusi, mėgaukitės savo avižų kremu per naktį tiesiai iš šaldytuvo arba pašildykite jas jaukiems pusryčiams.

Rašydamas šį įrašą tiesiogine prasme galiu jo paragauti… atleiskite už mano seilę.

  • Valcuotos avižos: Naktinių avižų receptuose pirmenybę teikiame avižoms avižoms dėl sočios tekstūros ir gebėjimo sugerti visus skonius.
  • Chia sėklos: Pridėkite maistinių medžiagų ir padėkite mišinį sutirštinti, suteikdami jam pudingo konsistenciją.
  • Klevų sirupas: Tobulas saldiklis, papildantis kreminį apelsinų skonį!
  • Nesaldintas migdolų pienas: Čia nereikia pridėti daugiau saldumo – apelsinų sultys ir klevų sirupas tuo pasirūpina. Tačiau nedvejodami naudokite bet kokį pieną, kurį turite po ranka!
  • Apelsinų sultys: Norėdami gauti geriausią skonį, naudokite šviežiai spaustas apelsinų sultis!
  • Neriebus paprastas graikiškas jogurtas: Suteikia avižoms kremiškumo ir aštrumo.
  • Apelsino žievelė: Nepraleiskite šio ingrediento! Tai perkelia kremo skonį į visiškai naują lygį.
Baltame dubenyje yra avižos, chia sėklos, apelsino žievelė, jogurtas ir skystis – greičiausiai pienas arba vanduo – ant šviesaus paviršiaus, todėl per naktį jaučiamas kreminis avižų pojūtis.

Ar galite naudoti senamadiškas avižas naktinėms avižoms?

Jei dar to nežinojote, valcuotos avižos yra tas pats, kas senamadiškos avižos! Neklauskite mūsų, kodėl yra du vardai… mes manome, kad tai tik tam, kad suklaidintume žmones. Bet kuriuo atveju, senamadiškos avižos puikiai tinka naktinėms avižoms, nes jos turi sočią tekstūrą, kuri gerai išsilaiko per naktį pamirkius skystyje.

Ar galite naudoti greitai paruošiamas avižas naktinėms avižoms?

Tikrai! Greitai paruošiamos avižos taip pat puikiai tinka naktinėms avižoms, tačiau jos bus minkštesnės tekstūros nei valcuotos avižos. Jei jums labiau patinka kreminė ir ne tokia kramtomoji konsistencija, tuomet tinka greitai paruošiamos avižos.

Padarykite jas sumaišytas naktines avižas!

Jei jums patinka glotnių ir kreminių naktinių avižų receptas, tada sumaišytos naktinės avižos yra skirti tau.

  1. Sudėkite visus ingredientus į greitaeigį maišytuvą.
  2. Maišykite aukštai apie minutę. Tai susmulkins avižas ir padarys jas itin kremines.
  3. Perkelkite naktinę avižą į sandarų indą ir šaldykite mažiausiai 2 valandas arba per naktį.
  4. Ryte galite valgyti tokį, koks yra, arba įlašinkite šlakelį pieno, kad šiek tiek suskystumėte.
Ranka supila pieną iš matavimo puodelio į baltą dubenį, kuriame yra avižų, chia sėklų, apelsinų žievelės ir jogurto, taip sukuriant puikų pagrindą naktinės avižų kremui.
  • Vanilės ekstraktas: Pridėkite vanilės, kad gautumėte papildomo skonio.
  • Kokoso drožlės: Skrudintos kokoso drožlės šį receptą pagyvintų.
  • Migdolai arba graikiniai riešutai: Kai kuriems papildytiems baltymams ir sveikiesiems riebalams.
  • Baltymų milteliai: Padarykite tai daug baltymų turinčius pusryčius, pridėdami mėgstamų baltymų miltelių. Šiam gaminiui rekomenduojame vanilę!

Jei jūsų avižos išeina per storosįpilkite daugiau pieno! Jei norite tirštesnės tekstūros, naudokite mažiau pieno. Konsistenciją galite lengvai reguliuoti pagal savo skonį.

Gali prireikti kelių bandymų, kad surastumėte tobulą santykį, tačiau pasitikėkite, kad šis receptas bus skanus.

Du maži stikliniai indeliai, užpildyti kreminiu chia sėklų pudingu, primenančiu naktinės avižų kremą, užpilami plakta grietinėle, apelsino žievele ir apelsino griežinėliu.  Apelsinų griežinėliai šone užbaigia šį puikų skanėstą.

Naktinės avižos skirtos iš anksto paruošti ir laikyti šaldytuve, todėl jos puikiai tiks ruošiant maistą. Tiesiog sudėkite visus ingredientus į stiklainį, dubenį ar talpyklą, uždarykite sandariu dangteliu ir laikykite šaldytuve iki 5 dienos.

Du stikliniai indeliai, užpildyti kreminiu kreminiu per naktį avižų dribsniais, ant viršaus plakta grietinėle ir apelsino griežinėliais, išdėstyti ant balto paviršiaus su papildomais apelsinų skiltelėmis šalia.

  • Sudėkite visus ingredientus į didelį maišymo dubenį. Maišykite, kol visi ingredientai susimaišys.

  • Uždenkite dubenį (arba atskirus indus, mes mėgstame tokius*) ir laikykite šaldytuve bent 2 valandas arba per naktį.

  • Paruošę patiekti, patiekite kaip tirštą naktinę avižą arba įpilkite dar ¼ puodelio pieno, kad konsistencija būtų plonesnė. Ant viršaus uždėkite daugiau jogurto, plaktos grietinėlės, šviežių apelsinų griežinėlių ar daugiau apelsinų žievelės!

  • Jei naktinės avižos per tirštos, įpilkite daugiau pieno.

Kalorijos: 269 kcal, Angliavandeniai: 45 g, Baltymas: 10 g, Riebalai: 6 g, Pluoštas: 7 g, Cukrus: 13 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.

Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *