Keptos saldžiosios bulvės yra skanus bet kokio patiekalo priedas. Šiame įraše mes jus išmokysime kaip iškepti saldžiąsias bulves 3 paprastais žingsniais + kaip pagardinti ir pritaikyti orkaitėje keptas saldžiąsias bulves.

Kepta saldžioji bulvė lėkštėje su sviestu.

Išpažintis: koledže, kai turėjau labai mažą biudžetą, savaitės pradžioje kepdavau krūvą saldžiųjų bulvių ir patiekdavau jas su varške ant pietų. Jums tai gali atrodyti nuobodžiai, bet karšta saldžioji bulvė + šaltas varškės sūris iš tikrųjų yra gana patenkintas!

Geriausias keptų saldžiųjų bulvių receptas

Tai geriausias orkaitėje keptų saldžiųjų bulvių receptas internete! Kodėl? Kiekvieną kartą jie išeina švelnūs ir puikiai iškepti! Be to, mes išlaikome pagrindinius dalykus su alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais, kad galėtumėte pagardinti saldžiąsias bulves taip, kaip geidžia jūsų širdis.

Viskas, ką jums reikia padaryti, tai padaryti keletą skylių bulvėse, įtrinkite jas alyvuogių aliejumi ir pagardinkite druska bei pipirais. Tada kepkite juos ant didelės ugnies, maždaug 425ºF, kol šakutė suminkštės 🙌🏻

Yra daug įvairių saldžiųjų bulvių variantų. Raudonos saldžiosios bulvės, violetinės, baltos ir kt. Pagal šį receptą tiks bet kokios rūšies, tik įsitikinkite, kad jos yra maždaug tokio paties dydžio, kad iškeptų tolygiai.

Saldžiosios bulvės prieš Jamsą

Įdomu, kuo skiriasi saldžiosios bulvės nuo jamso? Nors ir atrodo panašiai, jamsų oda yra kietesnė (panaši į medžio žievę) ir krakmolingesnė minkštimas (panašus į baltų bulvių).

Čia yra puikus straipsnis apie skirtumą.

Kaip kepti saldžiąsias bulves (žingsnis po žingsnio)

Nors šis keptų saldžiųjų bulvių receptas yra labai paprastas, toliau pateikiame viską už jus!

Visų pirmą. Puikiai nušveiskite savo saldžiąsias bulves po šiltu vandeniu. Tai pašalins visus nešvarumus ir likučius. Juk jie kilę iš žemės.

Tada kiekvienoje bulvėje šakute išdurkite 6–8 skylutes. Tai padeda užpilti bulves alyvuogių aliejumi ir prieskoniais bei pagerinti kepimo cirkuliaciją.

Daugelis žmonių sako, kad į bulves reikia išdurti skylutes, kad jos nesprogtų orkaitėje, bet mes išbandėme tai abiem būdais ir niekada bulvės nesprogdavo.

Atkreipkite dėmesį, kad jei planuojate virti saldžiąsias bulves mikrobangų krosnelėje, skylės NEtrukdo joms sprogti.

Kad iškeptų tolygiai, naudokite panašaus dydžio ir storio bulves.

Kepta saldžioji bulvė lėkštėje su sviestu.

Tada įsitikinkite, kad bulvės yra sausos, tada kiekvieną saldžiąją bulvę įtrinkite alyvuogių aliejumi (tinka bet koks aliejus). Tada gausiai pagardinkite druska ir pipirais.

Dėl alyvuogių aliejaus oda bus graži ir traški, o minkštimas bus švelnus ir tobulas.

Pastaba: jei planuojate gaminti saldžiųjų bulvių tyrę, nereikia gardinti druska ir pipirais.

Jei norite pamėgti saldžiųjų bulvių skonį, galite jas pagardinti daugiau prieskonių. Išbandykite bet kurį iš šių būdų:

  • Česnako milteliai
  • paprika
  • malto cinamono

Maloniai kviečiame bulves apvynioti aliuminio folija. Tai padės juos išgaruoti ir šiek tiek greičiau iškepti (puikiai tinka tyrėms). Tačiau jei ieškote tokios traškios odos, rekomenduojame nenaudoti folijos.

Mėgstame visas saldžiąsias bulves skrudinti aukštesnėje kaitroje, kad jos iš vidaus išeitų itin minkštos, o išorė būtų traški.

Įdėkite saldžiąsias bulves ant kepimo skardos, įsitikinkite, kad jos yra toli ir nesiliestų. Tada kepkite saldžiąsias bulves 425ºF temperatūroje 45–60 minučių (ar ilgiau). Jūs žinote, kad jūsų bulvės yra paruoštos, kai galite lengvai persmeigti jas šakute storiausioje bulvės vietoje.

Kepkite saldžiąsias bulves 425ºF temperatūroje 45–60 minučių.

Ir štai – tobuliausia iškepta saldžioji bulvė internete!

Kuo didesnes saldžiąsias bulves naudosite, tuo ilgiau joms reikės skrudinti. Tas pats pasakytina ir apie mažesnes saldžiąsias bulves. Mes naudojome dideles saldžiąsias bulves ir jos užtruko apie 60 minučių.

Ant šakutės kepta saldžioji bulvė.

Papildymo idėjos

Dabar, kai iškepti pyragaičiai ištraukti iš orkaitės, laikas valgyti! Visada galite juos valgyti paprastus, bet taip pat galite pagardinti įvairiais skonio variantais. Išbandykite šiuos veiksmus:

  • Varškė
  • Sviestas + druska + pipirai
  • Migdolų sviestas + klevų sirupas + maltas cinamonas
  • Jautiena čili receptas + tarkuotas sūris
  • Graikiškas jogurtas + laiškiniai česnakai
  • Taco mėsa + salsa
  • Rudasis cukrus + pekano riešutai
  • Mini zefyrai

Mėgaukitės savo keptų saldžiųjų bulvių receptu ir įdarykite jas! Peržiūrėkite mūsų Įdarytos saldžiosios bulvės 3 krypčių paštas, kad gautumėte daugiau informacijos.

Kepta saldžioji bulvė lėkštėje su sviestu.

Kaip pasigaminti saldžiųjų bulvių tyrę iš skrudintų saldžiųjų bulvių

Turite saldžiųjų bulvių likučių? Padaryti saldžiųjų bulvių tyrės! Štai trumpa pamoka, kaip tai padaryti:

  1. Iškepę saldžiąsias bulves, leiskite joms atvėsti 20–30 minučių.
  2. Tada perpjaukite juos per pusę ir išskobkite minkštimą.
  3. Minkštimą sudėkite į virtuvinį kombainą ir kaitinkite 60 sekundžių. Gali tekti įpilti šiek tiek vandens, kad viskas išlygintų, priklausomai nuo to, kiek drėgnos yra saldžiosios bulvės.

Leiskite saldžiosioms bulvėms visiškai atvėsti. Tada sudėkite juos į sandarų indą ir laikykite šaldytuve iki 3-5 dienų.

Norėdami užšaldyti keptas saldžiąsias bulves, leiskite jai visiškai atvėsti. Tada sandariai suvyniokite jį į skardinę foliją ir įdėkite į šaldiklyje saugų galono dydžio maišelį iki 3 mėnesių.

Kepta saldžioji bulvė lėkštėje su šakute.

Daugiau saldžiųjų bulvių virimo būdų

Saldžiosios bulvės yra puiki, universali daržovė, kurią galima kepti, tyrinti, kepti, dėti į dubenėlius – sąrašas tęsiasi! Peržiūrėkite keletą mūsų saldžiųjų bulvių vadovėlių.

  • Įkaitinkite orkaitę iki 425ºF. Apipurkškite kepimo skardą nepridegančiu kepimo purškalu ir atidėkite į šalį.

  • Tada paruoškite saldžiąsias bulves, kruopščiai nuplaukite jas po šaltu vandeniu. Išdžiovinkite saldžiąją bulvę. Šakute į kiekvieną bulvę pradurkite 6–8 skylutes. Tai padės išvengti jų sprogimo orkaitėje.

  • Kiekvieną saldžiąją bulvę įtrinkite alyvuogių aliejumi ir gausiai pagardinkite druska ir pipirais.

  • Padėkite saldžiąsias bulves ant kepimo skardos, įsitikinkite, kad jos nesiliestų. Skrudinkite 425ºF temperatūroje 45–60 minučių. Laikas skirsis priklausomai nuo bulvių dydžio. Jūs žinote, kad saldžiosios bulvės yra paruoštos, kai galite lengvai jas pradurti šakute.

  • Patiekite su mėgstamais priedais ir mėgaukitės.

  • Saldžiųjų bulvių dydis: šis receptas reikalauja didelių saldžiųjų bulvių. Atminkite, kad jei naudosite mažesnę bulvę, kepimo laikas skirsis.

(adthrive-in-post-video-player video-id=”CCNCEx9t” upload-date=”2020-10-26T16:40:47.000Z” name=”Kaip kepti saldžiąsias bulves” description=”Keptos saldžiosios bulvės yra skanus priedas prie bet kokio patiekalo Šiame įraše išmokysime iškepti saldžiąsias bulves 3 paprastais žingsniais ir kaip pagardinti bei pritaikyti orkaitėje keptas saldžiąsias bulves!“)

Kalorijos: 183 kcal, Angliavandeniai: 37 g, Baltymas: 4 g, Riebalai: 3 g, Pluoštas: 6 g, Cukrus: 12 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -