Tai yra labiausiai skanus lašišos mėsainio receptas pagamintas iš lašišos dribsnių, šviežios citrinos ir krapų. Kiekviename pyragėlyje yra 32 g baltymų, o vietoj konservuotų lašišų naudojama šviežia, todėl jie tokie sultingi ir švelnūs. Kepkite juos ant grotelių, kepkite arba kepkite!
Tikiuosi, kad ruošiatės gaminti šiuos lašišos mėsainius, nes NEBŪSITE nusivylę. Jie yra mėgstamiausia sveikos vakarienės idėja mūsų namuose, ir mes žinome, kad jums taip pat patiks! Pasimėgaukite savaitės vakaro vakariene arba nustebinkite savo vakarienės svečius naudodami šį vakarą lašiša vietoj įprastinio jautiena.
Norėdami pagaminti šiuos blogus berniukus, turėsite paruošti sriracha aioli, pagaminti lašišos pyragus ir gaminti taip, kaip norite. Žemiau pateikiame kepimo ant grotelių, viryklės ir orkaitės instrukcijas. Patiekite juos ant bandelės arba ant žalumynų lovos – bet kuriuo atveju šie citrininių krapų lašišos mėsainiai pakeis jūsų GYVENIMĄ.
Ko reikia geriausio lašišos mėsainių receptui
- Siracha aioli: Aioli gaminome su graikišku jogurtu ir grietinėlės sūriu kaip pagrindu, kartu su sriracha, citrinos sultimis ir kapotais krapais.
- Šviežia lašiša: Kuo šie lašišos mėsainiai labai skiriasi nuo mūsų lašišos pyragaičių receptas yra tai, kad jie gaminami iš ŠVIEŽIOS, o ne iš virtos lašišos. Dėl to jie tokie švelnūs ir dribsniai, ir mes to neturėtume kitaip!
- Migdolų miltai: Migdolų miltai yra būtini lašišai surišti. Mums patinka subtilus riešutų skonis, kurį suteikia šis lašišos mėsainio receptas. Tai puikus pokytis nuo klasikinių džiūvėsėlių.
- Skonis: Šis lašišos receptas yra supakuotas su visais šviežiais skoniais, tokiais kaip česnakai, krapai, askaloniniai česnakai, druska ir pipirai.
- Virtuvės kombainas: Virtuvės kombainas yra PAGRINDINIS, norint pagaminti itin sklandų ir tolygų lašišos mėsainį.
Ar galiu vietoj migdolų miltų naudoti džiūvėsėlius?
Taip tu gali! Migdolų miltai suteikia gražaus riešutų skonio ir yra puikus pasirinkimas be glitimo, tačiau džiūvėsėliai tiks taip pat gerai, jei tokių turite po ranka. Tiesiog įsitikinkite, kad naudokite virtuvinį kombainą, kad visi ingredientai būtų tolygiai sumaišyti.
Šiuos lašišos mėsainius papildėme plonais griežinėliais pjaustytais raudonaisiais svogūnais ir žalumynais, tačiau būkite kūrybingi ir papildykite savo lašišos mėsainius viskuo, ko geidžia jūsų mažoji širdelė, pavyzdžiui:
- Pomidorų griežinėliai
- Bib salotos
- Arugula
- Baltasis svogūnas
- šveicariškas sūris
Lašišos mėsainių gaminimas yra panašus į įprastų mėsainių gaminimą, tačiau yra keletas gudrybių, kaip kiekvieną kartą įsitikinti, kad jie puikiai išeis. Štai kaip pasigaminti šį paprastą lašišos mėsainio receptą:
- Padarykite Aioli: Visus sriracha aioli ingredientus sudėkite į nedidelį dubenį ir gerai išmaišykite. Jei jūsų kreminis sūris ypač atvėsęs, prieš maišydami sriracha aioli suminkštinkite jį ant stalo arba mikrobangų krosnelėje. Kai aioli pagaminsite, laikykite jį šaldytuve vėliau.
- Paruoškite lašišą: Pašalinkite lašišos odą ir kaulus. Tada supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į greitaeigį virtuvinį kombainą.
- Maisto procesas ir sezonas: Uždenkite virtuvinį kombainą ir lėtai plakite lašišą, kol ji bus sumalta (panašiai kaip malta vištiena). Tada į virtuvinį kombainą įpilkite citrinos žievelės, askaloninių česnakų, šviežio česnako, krapų, druskos, pipirų ir migdolų miltų ir lėtai plakite ingredientus, kol jie susimaišys.
- Padarykite lašišos pyragus: Padarykite lašišos paplotėlius: nuimkite ašmenis nuo virtuvinio kombaino ir tolygiai padalinkite lašišos mišinį į keturias lygias dalis, rankomis suformuodami paplotėlius.
- Paruoškite lašišos mėsainius savo būdu!
Įkaitinkite grilį iki 400ºF. Ant grotelių uždėkite skardos folijos gabalėlį ir apipurkškite alyvuogių aliejaus kepimo purškalu. Lašišos paplotėlius dėkite ant grotelių ir uždenkite. Grilis skirtas 4-6 minutesapverskite ir leiskite virti kitam 4-6 minutestada nukelkite nuo ugnies.
Įkaitinkite didelę keptuvę vidutinis-aukštas karštis ir gausiai apipurkškite alyvuogių aliejaus kepimo purškalu. Kai alyvuogių aliejus kvepia, į keptuvę sudėkite lašišos paplotėlius ir uždenkite. Leiskite virti 4-6 minutes iš abiejų pusių, tada nukelkite nuo ugnies.
Kepimo skardą išklokite skardos folija ir apipurkškite alyvuogių aliejaus kepimo purškalu. Ant kepimo skardos sudėkite lašišos mėsainius. Kepti už 10-12 minučių adresu 400ºFįpusėjus apversti mėsainių paplotėlius.
- Patiekite ir mėgaukitės: Patiekite lašišos paplotėlius ant bandelės arba sviestinėse salotose su aioli ir mėgstamais priedais. Mėgautis!
Pasak FDAlašišos vidinė temperatūra turi būti bent 145ºF. Mūsų rekomendacija būtų nuimti mėsainius nuo šilumos šaltinio esant 140 ºF temperatūrai ir leisti jiems pastovėti 5 minutes, kad jie galėtų toliau kelti temperatūrą dar 5 ºF.
Lašišos paplotėlius, sriracha aioli ir priedus rekomenduojame laikyti atskirai sandariame inde šaldytuve. 3-4 dienas. Šiuos lašišos mėsainius taip pat galima užšaldyti iki 3 mėnesiai.
Pabandyk tai!
Thermoworks Thermapen
Mes prisiekiame naudoti mėsos termometrą, kai kepame bet kokią mėsos gabalą. The Thermapen yra mūsų mėsos termometras, kuris veikia kiekvieną kartą.
Geriausios lašišos mėsainių pusės
Jei galvojate, ką patiekti su lašišos mėsainiais, turime jums daugybę skanių idėjų! Šie Oro gruzdintuvė saldžiųjų bulvių bulvytės paragautų bombos su kai kuriais rančo persirengimas. Mes taip pat rekomenduojame tai Šviežios Caprese quinoa salotos arba pusė Vaivorykštės ant grotelių keptos daržovės subalansuotam maistui.
Taip pat negalite suklysti Greitai paruoštos keptos pupelės arba šis skanus Ananasų kopūstų salotos kai kuriems kieme BBQ vbes.
Citrininiai krapai, lašišos mėsainiai
Neprivalomi papildymai + tvirtinimai
-
Pirmiausia sudėkite visus sriracha aioli ingredientus į nedidelį dubenį ir gerai išmaišykite. Įdėkite į šaldytuvą vėliau.
-
Tada nuimkite lašišą iš odos ir kaulų. Tada supjaustykite gabalėliais. Lašišos gabalėlius sudėkite į greitaeigį virtuvinį kombainą.
-
Uždenkite virtuvinį kombainą ir lėtai plakite lašišą, kol ji bus sumalta (panašiai kaip malta vištiena).
-
Tada į virtuvinį kombainą įpilkite citrinos žievelės, askaloninių česnakų, šviežio česnako, krapų, druskos, pipirų ir migdolų miltų ir lėtai plakite ingredientus, kol visi ingredientai susimaišys.
-
Nuimkite ašmenis nuo virtuvinio kombaino ir tolygiai padalinkite lašišos mišinį į keturias lygias dalis ir rankomis suformuokite paplotėlius. Jie turėtų būti maždaug 1,5 colio storio*.
-
Ant grilio – Įkaitinkite grilį iki 400ºF. Ant grotelių uždėkite skardos folijos gabalėlį ir apipurkškite alyvuogių aliejaus kepimo purškalu. Lašišos paplotėlius dėkite ant grotelių ir uždenkite. Kepkite ant grotelių 4–6 minutes, apverskite ir leiskite virti dar 4–6 minutes. Nuimkite nuo ugnies.
-
Ant viryklės – Įkaitinkite didelę keptuvę ant vidutinės / didelės ugnies ir apipurkškite alyvuogių aliejaus kepimo purškalu. Kai alyvuogių aliejus kvepia, į keptuvę sudėkite lašišos paplotėlius ir uždenkite. Leiskite kepti 4-6 minutes iš kiekvienos pusės. Nuimkite nuo ugnies.
-
Orkaitėje- Kepimo skardą išklokite skardos folija ir apipurkškite alyvuogių aliejaus kepimo purškalu. Lašišos paplotėlius dėkite ant kepimo skardos ir kepkite 10–12 minučių 400ºF temperatūroje, įpusėjus apversti mėsainių paplotėlius.
-
Pasak FDA, lašišos vidinė temperatūra turi būti bent 145ºF. Mūsų rekomendacija būtų nuimti mėsainius nuo šilumos šaltinio esant 140ºF temperatūrai ir leisti jiems pastovėti 5 minutes. Nuėmus nuo ugnies jie keps toliau.
-
Patiekite lašišos paplotėlius ant bandelės arba sviestinėse salotose su aioli ir mėgstamais priedais!
- Aioli yra apie 1 valgomasis šaukštas vienam mėsainiui, todėl jei norite daugiau, padvigubinkite receptą.
- * Mityba apima lašišos mėsainį, aioli ir mikro žalumynus bei raudonųjų svogūnų priedus. Į mitybą neįeina bandelė.
(adthrive-in-post-video-player video-id=”Rn07qibQ” upload-date=”2019-05-05T09:00:00.000Z” name=”Citrinų krapų lašišos mėsainiai” description=”Susipažinkite su savo svajonių mėsainiais Šie citrinų krapų lašišos mėsainiai su sriracha aioli yra pikantiški, kupini baltymų ir sveikų omega 3 riebiųjų rūgščių.
Kalorijos: 222 kcal, Angliavandeniai: 9 g, Baltymas: 32 g, Riebalai: 7 g, Pluoštas: 3 g, Cukrus: 3 g
Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.
Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.