Šie Klasikiniai avižiniai dribsniai yra paprasti, patenkinti ir oi kaip skanūs! Padarėme keletą sveikų apsikeitimų, kad įsitikintume, jog šis receptas yra 100% viso grūdo ir pasaldintas natūraliai. Be to, jie natūraliai turi mažiau riebalų!
Norite daugiau bandelių inspo?! Peržiūrėkite visus mūsų sveikų bandelių receptai ir laimingo kepimo, myli.
Mūsų mėgstamiausi sveiki avižiniai dribsniai
Šios klasikinės avižinių dribsnių bandelės greitai tapo vienu iš mūsų mėgstamiausių „Fit Foodie“ virtuvės patiekalų. Juos lengva pagaminti, supakuoti sveiki ingredientai ir jie tikrai džiugina minią. Padarykite sau paslaugą ir pasigaminkite dvigubą arba trigubą partiją, kad galėtumėte turėti po ranka, kai tik užklumpa bandelių nuotaika. O, ir jie yra patvirtinti mažiems vaikams 😉
Nes tokie yra avižinių dribsnių bandelės, Šiam receptui reikia ir avižų valcuotų dribsnių tekstūrai, ir maltų avižų miltų. Taip pat naudojame dalį baltų nesmulkintų kviečių, kad jie išliktų gražūs ir purūs!
Kalbant apie riebalus, jums reikia tik 2 šaukštų ištirpinto kokosų aliejaus, nes sutrintas bananas. Ir jei nesate bananų mėgėjas, galite užpilti nesaldintą obuolių padažą.
Mūsų padaryti sveiki apsikeitimai
Avižinių dribsnių bandelių variantai
Naudokite tai kaip pagrindinį sveikų bandelių receptą, kad tikrai pasigamintumėte patys. Štai keletas variantų idėjų:
- Citrininė mėlynė: Įdėkite maždaug šaukštą citrinos žievelės ir maždaug 3/4 puodelio šviežių mėlynių!
- Jūros druskos šokolado traškučiai: Įdėkite saują šokolado drožlių ir ant paruoštų bandelių pabarstykite jūros druska.
- Morku pyragas: Įpilkite maždaug 3/4 puodelių tarkuotų morkų + 1/2 arbatinio šaukštelio malto cinamono, 1/4 arbatinio šaukštelio malto imbiero ir žiupsnelį kvapiųjų pipirų.
Kaip užšaldyti šį avižinių dribsnių bandelę Receptas
Jei mėgstate turėti po ranka sveikų bandelių, bet nenorite, kad jos sugestų, tai puikus receptas pasigaminti dvigubą arba trigubą partiją ir užšaldyti, kad vėliau galėtumėte mėgautis. Tai labai paprasta:
- Pirmiausia leiskite avižiniams dribsniams visiškai atvėsti.
- Tada sudėkite bandeles ant kepimo skardos ir padėkite kepimo skardą į šaldiklį.
- Šaldykite mažiausiai 2 valandas.
- Kai bandelės sušals, perkelkite į šaldiklyje saugų, galono dydžio maišelį. Tada pašalinkite kuo daugiau oro ir užsandarinkite.
- Maišelio priekyje užrašykite „Klasikiniai avižinių dribsnių bandelės“ ir „valgyti iki datos“ praėjus 3 mėnesiams nuo bandelių gaminimo.
-
Pirmiausia įkaitinkite orkaitę iki 350ºF ir išklokite bandelių formą keksiukų įklotais arba apipurkškite kokosų aliejaus kepimo purškalu.
-
Sudėkite sausus ingredientus į didelį dubenį ir plakite, kad susimaišytų.
-
Tada išplakite kiaušinius vidutinio dydžio dubenyje ir supilkite klevų sirupą, migdolų pieną ir sutrintą bananą ir maišykite, kol susimaišys.
-
Sudėkite šlapius ingredientus, kad išdžiūtų, ir maišykite, kol susimaišys.
-
Tada supilkite ištirpintą kokosų aliejų ir vėl išmaišykite.
-
Perkelkite tešlą į bandelių formą, kiekvieną užpildydami maždaug 3/4 dalies. Tada pabarstykite dar šiek tiek valcuotų avižų.
-
Kepkite 350ºF temperatūroje 20–23 minutes arba tol, kol atliksite dantų krapštuko testą ir jis pasirodys švarus.
Patiekimas: 1 g, Kalorijos: 177 kcal, Angliavandeniai: 32 g, Baltymas: 3 g, Riebalai: 3 g, Pluoštas: 2 g, Cukrus: 17 g
Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.