Tai Lakštinis vaisių traškumas sujungia tris skirtingas vaisių rūšis ir padengia juos saldžiu ir sviestiniu trupininiu užpilu, kuris yra be galo skanus. Vienos keptuvės desertas su paprastu paruošimu – šis paprastas skanėstas bus paruoštas bet kokiai progai!

Sumaišytų vaisių trupinių padėklas su dviem kaušeliais vanilinių ledų ir avižų trupiniais, o dešinėje pusėje yra šaukštas.

Mes padarėme Tobulas persikų traškumassupyko Lengvas obuolių traškutis, Lakštinis mėlynių traškumasir t.t., o kaip su traškučiu su vaisių trifekta?! Taip, mes ten nuvykome… ir aš negirdėjau, kad tai baigsis iš savo vyro. Jis mano, kad tai yra jo naujas mėgstamiausias dėl įvairių sumaišytų vaisių ir tekstūrų, bet aš leisiu jums nuspręsti.

Padaryti traškius šio lakšto vaisius negali būti lengviau. Tiesiog pasigaminkite įdarą ir sudėkite į kepimo skardą. Tada padarykite trupininį užpilą ir aptepkite juo. Kepkite, 30 minučių, leiskite atvėsti ir išskobkite!

  • Šaldytos uogos: Naudojome šaldytas gervuoges ir šaldytas pjaustytas braškes. Jiems TAIP gerai sekasi kartu!
  • Persikai: Švieži persikai puikiai papildys šį vaisių traškumą. Jie suteikia malonios tekstūros ir saldumo.
  • Vanilės ekstraktas: Truputis vanilės ekstrakto įdaroje suteikia šiam skaniam traškumui puikaus skonio.
  • Citrinų sultys: Nedidelis citrinos sulčių kiekis subalansuoja šio deserto saldumą ir suteikia ryškaus, aštraus skonio.
  • Valcuotos avižos: Taip pat žinomos kaip senamadiškos avižos, kurios trapiam užpilui suteikia sočios ir kramtomos tekstūros.
  • Universalūs miltai: Tai padeda surišti trupininį užpilą.
  • Rudasis cukrus: Natūralus saldiklis, suteikiantis sodraus ir į karamelę panašaus skonio trupinių užpilui.
  • Sviestas: Įsitikinkite, kad naudojate minkštą sviestą, kuris padės sukurti trapią sviestinę užpilo tekstūrą.
Kepimo skarda, užpildyta šaldytų vaisių griežinėliais, įskaitant persikus, braškes ir gervuoges, išdėstytus tolygiai visame paviršiuje.

Taip! Padarykite tai be glitimo, naudodami trupinius miltus be glitimo. Jei reikia, taip pat galite naudoti avižas be glitimo.

  • Uogos: Pagal šį receptą galima naudoti šviežią arba šaldytų uogųįskaitant mėlynes, avietes ir vyšnias.
  • Avižos: Šiame recepte naudokite greitas avižas arba senamadiškas valcuotas avižas. Plienu pjaustytos avižos taip pat neveiks.
  • Riešutai: Įdėkite traškų elementą, prieš kepdami vaisius pabarstydami smulkintais pekano riešutais arba migdolais.
  • Prieskoniai: Pridėkite žiupsnelį cinamono arba muskato riešuto į trupinių mišinį, kad gautumėte papildomo skonio!
Žingsnis po žingsnio vaisiaus trupinėlio gaminimo procesas: vaizduose vaisiai sumaišomi su miltais, dedami į kepimo indą, ruošiamas avižų užpilas, kepama ir patiekiama trupinėlis su ledais.

Geriausi vaisių traškučių patarimai

  • Mums patinka, kad šis paprastas vaisius būtų traškus ant skardos, nes jis suplonina trupinių sluoksnį, todėl jis tampa traškus ir traškus.
  • Būtinai išmeskite ir aptepkite uogas kukurūzų krakmolu. Tai padeda pagaminti tirštesnį padažą, kai jie baigs kepti.

Šis lakštinis vaisių traškutis gali būti laikomas sandariame inde šaldytuve iki 3-4 dienas. Geriausia patiekti šiltą, todėl rekomenduojame prieš mėgaujantis pašildyti mikrobangų krosnelėje arba orkaitėje.

Stačiakampė kepimo skarda, užpildyta uogų ir persikų trupiniais, užpilta dviem kaušeliais vanilinių ledų. Kairėje dėklo pusėje guli auksinis šaukštas.

Ką patiekti su lakštinių vaisių traškučiais

Patiekite šį skanų desertą su kaušeliu vanilinių ledų arba plakta grietinėle pakelti jį į kitą lygį. Labai rekomenduojame mūsų Citrininis sūrio pyragas, gražus kremas, Gervuogių sūrio pyrago varškės ledaiarba Sveikas šokoladinis gražus kremas!

Jei norite jaukaus skanėsto, derinkite jį su puodeliu karšta kava arba arbata. Mėgstame šį šviežių vaisių traškumą su nuostabiais Chai arbata Latte!

  • Įkaitinkite orkaitę iki 375 ℉ ir apipurkškite skardą kepimo purkštuvu. Atidėkite į šalį.

  • Visus įdarui skirtus ingredientus sudėkite į didelį dubenį ir išmaišykite, kad susimaišytų. Perkelkite ant kepimo skardos ir tolygiai paskleiskite. Atidėkite į šalį.

  • Vidutiniame dubenyje paruoškite trupinius. Sumaišykite ingredientus mediniu šaukštu ir, jei reikia, naudokite rankomis. Įsitikinkite, kad sviestas yra suminkštintas, kad susidarytų skanus trupininis užpilas.

  • Trupinio užpilą uždėkite ant mėlynių, užtikrindami, kad jis tolygiai pasiskirstytų ant viršaus.

  • Įdėkite traškučius į orkaitę ir kepkite 375 ℉ 30 minučių.

  • Prieš patiekdami leiskite atvėsti 10 minučių.

  • Mums patinka gaminti šį receptą ant lakštinės keptuvės, nes suplonėja trupinių sluoksnis, todėl jis tampa traškus ir traškus.
  • Šiame recepte gali būti naudojamos šviežios arba šaldytos uogos.
  • Vietoj valcuotų avižų galima naudoti greitąsias avižas.
  • Padarykite tai be glitimo, naudodami trupinius miltus be glitimo.
  • Išmeskite ir aptepkite uogas kukurūzų krakmolu. Tai padeda pagaminti tirštesnį padažą, kai jie baigs kepti.

Kalorijos: 216 kcal, Angliavandeniai: 31 g, Baltymai: 3 g, Riebalai: 10 g, Pluoštas: 4 g, Cukrus: 16 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -