Šie super skanūs Meksikietiškos įdarytos paprikos derinkite maltą vištieną ir kiaulieną, sočias juodąsias pupeles, kukurūzus ir ryžius, pagardintus mūsų naminis taco prieskonis ir jūsų mėgstamiausia salsa. Jie puikiai tinka lengvai pavalgyti savaitės vakare – be to, mes dalinamės, kaip juos užšaldyti vėliau.

Mums patinka geras įdarytų pipirų receptas čia, „Fit Foodie Finds“ – nesvarbu, ar bandėte mūsų pusryčiams įdarytos paprikos ar net mūsų įdaryta pipirų sriuba (OMG, tai TAIP gerai) arba tai yra jūsų pirmasis rodeo su įdarytais pipirais, jums tikrai patiks šis baltymų ir daržovių kupinas patiekalas. Neseniai FFF studijoje pagaminome partiją ir supakavome draugei, kuri ką tik susilaukė kūdikio, nes jos labai gerai sušaldomos ir pašildytos skanios taip pat skaniai ❤️❤️

Ko reikia meksikietiškiems įdarytiems pipirams

Didelės paprikos: Spektaklio žvaigždė! Ir indas, į kurį įdėsite visą šį skanų įdarą. Tiks bet kokia spalva – mums patinka naudoti kelias skirtingas spalvas, kad būtų galima įvairovė!

Super skanus įdaras (malta vištiena ir kiauliena, druska, taco prieskoniai, kukurūzai, juodosios pupelės, žalieji čili pipirai, salsa ir virti baltieji ryžiai): Šiame sočiame ir kvapniame jūsų paprikų įdaru dera baltymai, grūdai ir daržovės, pagardinti taco prieskoniais ir mėgstama salsa.

Susmulkintas sūris: Pabarstykite savo nuostabius meksikietiškus įdarytus pipirus tarkuotu sūriu. Meksikietiško stiliaus mišinys dažniausiai yra mūsų pasirinkimas, tačiau tiks bet kokia įvairovė.

Pagal šį receptą tiks bet koks parduotuvėje įsigytas taco prieskonis, tačiau galbūt rekomenduotume pasigaminti mūsų partiją naminis variantas vietoj to? Skonio nenugalima ir mūsų versijoje nerasite nė vieno iš tų sunkiai ištariamų užpildų 🤩

Kaip pasigaminti meksikietiškų įdarytų pipirų

Norėdami gauti visą receptą, slinkite žemyn iki recepto kortelės, kur rasite ingredientų sąrašą ir instrukcijas.

  1. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinio stiprumo, išvirti maltą vištieną ir kiaulieną su druska 3-4 minutes. Įpilkite taco prieskonių, kukurūzų, juodųjų pupelių, žaliųjų čili ir salsos; pavirkite kelias minutes.
  2. Įmaišykite virtus ryžius ir nukelkite nuo ugnies.
  3. Įkaitinkite orkaitę iki 350ºF. Išpurkškite 9 × 13 colių kepimo indą ir įdėkite į ją paprikas.
  4. Užpildykite pipirus mišiniukepkite 20 min.
  5. Ant viršaus pabarstykite sūriukepkite dar 15-20 min., kol išsilydys. Patiekite karštą ir mėgaukitės!

Šie meksikietiški įdaryti pipirai puikiai tinka šaldiklyje! Juolab kad jie aptarnauja 10-12 val. šią savaitę padarykite pusę šeimos, o kitą pusę padėkite į šaldiklį. Rekomenduojame šiuos pipirus kepti ir vadovautis recepto kortelėje pateiktais nurodymais. Tada leiskite įdarytas paprikas visiškai atvėsti, prieš sudėdami į sandarų indą ir laikykite šaldiklyje iki 3 mėnesių.

Pro patarimas: Jei tikitės jais mėgautis atskirai, rekomenduojame prieš užšaldant kiekvieną suvynioti į aliuminio foliją, kad po vieną galėtumėte išimti iš šaldiklio.

  • Įkaitinkite didelę keptuvę ant vidutinės/aukštos ugnies. Į keptuvę sudėkite maltą vištieną ir kiaulieną ir mentele sulaužykite mėsą. Pagardinkite druska ir virkite 3-4 minutes. Pagardinkite taco prieskoniais ir sumaišykite.

  • Į keptuvę suberkite kukurūzus, juodąsias pupeles, žalią čili ir salsą ir švelniai užvirkite. Virkite dar 2-3 minutes.

  • Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir perkelkite mėsos mišinį į didelį dubenį. Į mėsos mišinį suberkite ryžius ir išmaišykite, kad susimaišytų.

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350ºF. Apipurkškite 9 × 13 colių kepimo indą virimo purkštuvu. Sudėkite paprikas į keptuvę. Priklausomai nuo paprikų dydžio, jums gali prireikti daugiau nei vienos keptuvės.

  • Užpildykite kiekvieną pipirą mėsos ir ryžių įdaru ir kepkite 20 minučių. Išimkite iš orkaitės ir kiekvieną pipirą apibarstykite sūriu. Kepkite dar 15-20 minučių.

  • Išimkite paprikas iš orkaitės ir nedelsdami patiekite.

  • Kiek paprikų bus panaudota, priklausys nuo to, kokio dydžio paprikos turite ir kiek įdaro.
  • Naudojamos salsos prekės ženklas ir rūšis nulems paprikų skonį. Tai taip pat nustatys, ar bus pridėta papildomų prieskonių.
  • Jei norite aštresnio skonio, vietoj žaliųjų čili naudokite konservuotus jalapenijas. Taip pat į mėsos mišinį galite įpilti 1-2 šaukštus aštraus aštraus padažo.
  • Galite naudoti bet kokią maltą mėsą, kurią norite.
  • Likučius užšaldykite, atskirai suvyniodami į foliją. Arba laikykite sandariame inde šaldytuve.
  • Šis receptas buvo atnaujintas 2024 m. rugpjūčio mėn. Raskite originalų receptą ir ingredientus ČIA.

Kalorijos: 351 kcal, Angliavandeniai: 38 g, Baltymai: 23 g, Riebalai: 13 g, Pluoštas: 10 g, Cukrus: 7 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.

Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *