Šie baltymų milteliai naktinės avižos Kiekvienoje porcijoje turi būti 21 g baltymų. Pagaminta iš lengvai paruošiamų avižų, migdolų pieno, natūralaus saldiklio ir jūsų mėgstamiausio pagrindo. baltymų milteliaijie yra tobuli daug baltymų turintys pusryčiai, kurių esame apsėsti.
Mes praleidome daugybę rytų, valgydami įvairius dubenėlius avižiniai dribsniai ir naktinės avižosbet niekas nepranoksta mūsų baltymų naktinės avižos. Tai ne tik gardūs, laiką taupantys pusryčiai, bet ir puikus maistas po treniruotės pasipildyti ir atsigauti.
Tik vienas pagrindinis receptas ir trys skanūs skonio variantai greitai taps jūsų avižinių dribsnių receptu. Pasitikėk mumis, kai sakome, kad tai geriausias baltymų naktinės avižų receptas internete. PS: jei esate labiau šilti avižiniai dribsniai, išbandykite mūsų šokoladiniai baltyminiai avižiniai dribsniaivietoj to.
Atminkite, kad skonis skirsis priklausomai nuo naudojamų baltymų miltelių!
- Pienas: Nedvejodami pakeiskite pieną bet kokiais augaliniais produktais. Baltymų milteliai gali būti bet kokio tipo – išrūgų, augalinės kilmės, kazeino ir kt.
- Sėklos: Jei nesate chia sėklų gerbėjas, linų sėklos yra puiki alternatyva.
- Avižos: Nors naudojome greitai paruošiamas avižas, galima naudoti ir senamadiškas valcuotas avižas. Skirtumas tas, kad senamadiškos avižos palieka kramtesnėmis (bet vis tiek skanesnėmis) avižomis nakčiai.
Receptų kortelėje taip pat pateikėme tris skirtingus skonių variantus. Slinkite žemyn, kad pamatytumėte obuolių cinamono, šokoladinio žemės riešutų sviesto ar aviečių migdolų skonio variantus.
Ar galiu vietoj to naudoti plienines avižas?
Šio recepto neišbandėme su iš plieno pjaustytomis avižomis. Paprastai plieninės avižos yra kietesnės ir jas reikia naudoti dvigubai ilgiau ir daugiau skysčių. Mes turime receptą greitai paruošiamas plienas, supjaustytas nakčiai avižos galite pažvelgti į daugiau patarimų.
Ar pirmiausia reikia išvirti avižas?
Ne, naktinių avižų grožis yra tas, kad jos suminkštėja ir per naktį „iškepa“ piene.
Baltymų naktinės avižos variantai
Naudokite mūsų pagrindinį receptą iš toliau pateiktos receptų kortelės ir pridėkite šiuos priedus!
- ¾ puodelio tarkuoto obuolio
- ¾ arbatinio šaukštelio malto cinamono
- 1/4 puodelio žemės riešutų sviesto, traškus arba lygus
- 2 šaukštai mini šokolado drožlių
- ⅓ puodelio trintų, šviežių aviečių
- 2 šaukštai griežinėliais pjaustytų arba susmulkintų migdolų
Laikykite baltymus per naktį hermetiškame inde šaldytuve iki 5 dienų. Tačiau mes nustatėme, kad jie skaniausi, kai suvartojami per 2–3 dienas.
Siūlome laikyti be priedų, kad naktinės avižos išliktų šviežios. Prieš patiekdami priedus laikykite atskirai ir viršuje dešinėje.
Derinkite šias naktines avižas su karštu puodeliu užpilti kava, vanilinis saldus grietinėlės šaltas užvirinimasarba a chai arbata latte.
-
Į didelį dubenį arba stiklinį indą sudėkite visus naktinės avižos ingredientus ir maišykite, kol susimaišys.
-
Tada pridėkite bet kurį iš pasirenkamų skonio priedų. Sumaišykite, kad sujungtumėte.
-
Uždenkite avižas ir perdėkite jas į šaldytuvą bent 2 valandoms arba nakčiai.
-
Išimkite iš šaldytuvo ir išmaišykite. Įpilkite papildomo pieno ar priedų ir mėgaukitės.
Pasirenkami skonio priedai
Obuolių cinamonas
- ¾ puodelio tarkuoto obuolio
- ¾ arbatinio šaukštelio malto cinamono
Šokoladas + žemės riešutų sviestas
- 1/4 puodelio žemės riešutų sviesto, traškus arba lygus
- 2 šaukštai mini šokolado drožlių
Aviečių migdolas
-
-
- ⅓ puodelio trintų, šviežių aviečių
- 2 šaukštai griežinėliais pjaustytų arba susmulkintų migdolų
-
Pastabos
- Naudojamo pieno kiekis gali skirtis priklausomai nuo to, kokios rūšies baltymų milteliai naudojami. Jei jums patinka avižų sriuba, įpilkite kelis papildomus šaukštus pieno. Taip pat prieš patiekiant galite įpilti daugiau pieno.
- Laikykite avižas šaldytuve iki 5 dienų hermetiškame inde.
Kalorijos: 329 kcal, Angliavandeniai: 44 g, Baltymai: 21 g, Riebalai: 8 g, Pluoštas: 7 g, Cukrus: 12 g
Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.