Šios Nukopijuokite Cat Starbucks Cranberry Bliss Bars skonis taip pat, kaip ir mėgstamiausias meniu elementas, bet be visų priedų ir konservantų (#laimėti!).

Pagaminta iš švelnaus blondinės pagrindo, ant viršaus yra a grietinėlės sūrio glaistymaso pabarstyti spanguolėmis ir baltuoju šokoladu, šie batonėliai kiekviename kąsnyje turi palaimos!

Dvi trikampės baltojo šokolado spanguolių plytelės griežinėliai sukrauti ant lėkštės priešais baltą Starbucks kavos puodelį.

Starbucks visada turi tokių skanių užkandžių ir skanėstų!! Jie mus įkvėpė tai padaryti Sūrūs „Sous Vide“ kiaušinių kąsniaibet dabar metas deserto receptui 😏 Šiuos kačių Starbucks spanguolių palaimos batonėlius lengva pagaminti ir jie tobulai saldūs.

Tiesiog pagaminkite tešlą, įspauskite į kepimo formą ir kepkite. Tada pasigaminkite glajų ir pridėkite skanių priedų. Jums patiks TAI.

  • Universalūs miltai: Kaip šio recepto pagrindą naudojame universalius miltus. Tai padeda sukurti minkštą, kramtomą tekstūrą.
  • Maltas imbieras: Imbieras suteikia šiek tiek prieskonių batonėliams, kurie puikiai dera su spanguolėmis ir baltuoju šokoladu.
  • Baltojo šokolado traškučiai: Tai įmaišoma į tešlą, ištirpsta ir užpilama kaip užpilas.
  • Džiovintos spanguolės: Rudens ir žiemos sezono pagrindinis dalykas! Spanguolės šiems batonėliams suteikia saldaus ir aštraus skonio.
  • Rudasis cukrus: Rudasis cukrus blondinės pagrindą padaro puikiai saldus.
  • Kiaušinis: Naudojame tik 1 kiaušinį, kuris padeda surišti ingredientus ir sukurti kramtomą konsistenciją.
  • Oranžinė: Šviežios apelsinų sultys ir apelsinų žievelė suteikia batonėliams ryškaus citrusinio skonio.
  • Kreminis sūris: Prieš maišydami su kitais glaisto ingredientais, įsitikinkite, kad kreminis sūris yra kambario temperatūros.
  • graikiškas jogurtas: Graikiškas jogurtas suteikia glaistui aštraus skonio ir padeda sukurti lygią tekstūrą.
  • Cukraus pudra: Daugumos šerkšnų pagrindas! Cukraus pudra padeda sutirštinti glazūrą ir suteikia saldumo.
  • Stovas maišytuvas: Galite naudoti rankinį maišytuvą, bet mes mėgstame pagal šį receptą naudoti stovinį maišytuvą.

Taip! Norėdami pagaminti spanguolių palaimos batonėlius be glitimo, universalius miltus pakeiskite miltų mišiniu be glitimo. Būtinai perskaitykite savo konkretaus miltų be glitimo prekės ženklo instrukcijas, kad galėtumėte atlikti papildomus matavimo pakeitimus.

Pridėkite daugiau gėrybių į savo barus

Visada pritarsiu, jei į jūsų kepinius dėsite daugiau priedų! Štai keletas papildomų gėrybių, kurias galite pridėti prie šių kopijuotųjų spanguolių palaimos juostų, idėjų:

  • Susmulkinti pekano riešutai arba graikiniai riešutai: Dėl šiek tiek traškumo ir riešutų skonio.
  • Baltojo šokolado gabaliukai: Vietoj traškučių pabandykite į blondinės tešlą įmaišyti baltojo šokolado gabalėlių. Šaunu!
  • Migdolų ekstraktas: Jei jums patinka migdolų skonis, į tešlą įpilkite 1/2 arbatinio šaukštelio migdolų ekstrakto, kad gautumėte papildomo skonio.
Kepimo skarda, užpildyta sausainių tešla su spanguolių ir baltojo šokolado drožlėmis, o ant viršaus yra pilka mentele.

Kaip pasigaminti „Cranberry Bliss“ batonėlių (žingsnis po žingsnio!)

Šiuos naminius spanguolių palaimos batonėlius pagaminti lengviau, nei galėtumėte pagalvoti. Štai veiksmų suskirstymas, tačiau būtinai slinkite žemyn, kad gautumėte visas rašytines instrukcijas ir matavimus recepto kortelėje!

  1. Įkaitinkite orkaitę: Pradėkite įkaitindami orkaitę iki 350 ℉. An linija 8 × 8 colių kepimo indas su pergamentu ir atidėkite į šalį.
  2. Sumaišykite sausą: Tada sudėkite visus sausus ingredientus į dubenį. Išmaišykite ir atidėkite.
  3. Grietinėlės sviestas: Sviestą ir rudąjį cukrų suplakite iki šviesios ir purios masės, maždaug 5 minutes.
  4. Sumaišykite šlapią: Tada į dubenį įmuškite kiaušinį, apelsinų sultis, apelsino žievelę, vanilę ir išmaišykite.
  5. Sujungti: Lėtai supilkite sausus ingredientus į šlapius ingredientus ir išmaišykite, kad susimaišytų.
  6. Kepti: Sumaišius tešlą perkelkite į kepimo indą ir kepkite 25 minutes. Išimkite iš orkaitės ir leiskite visiškai atvėsti prieš užšaldydami.
  7. Paruoškite glaistą: Dubenyje sumaišykite kreminį sūrį, graikišką jogurtą, cukraus pudrą ir vanilės ekstraktą. Ant strypų viršaus paskleiskite glajų.
  8. Pridėti priedų ir patiekti: Ant viršaus uždėkite džiovintų spanguolių ir apibarstykite tirpintu baltuoju šokoladu. Šaldykite 5 minutes, kad šokoladas sutvirtėtų. Patiekite ir mėgaukitės!
Ant stačiakampio iškepto pyrago kvadratinėje formoje metaline mentele tepamas baltas glajus. Torte matosi šokolado drožlės.

Geriausi patarimai, kaip gaminti skaniausius naminius spanguolių palaimos batonėlius

Baltame fone išdėliotos trikampės baltojo šokolado ir spanguolių desertinio batonėlio riekelės, papuoštos džiovintomis spanguolėmis ir baltojo šokolado lašinukais. Baltojo šokolado drožlės yra išbarstytos aplink.

Likusius naminius spanguolių gėrimų batonėlius laikykite sandariame inde šaldytuve iki 3 dienos.

Baltojo šokolado spanguolių gabalėlio gabalėlis stambiu planu su baltojo šokolado lašeliais ir džiovintomis spanguolėmis, o daugiau blondinės griežinėlių fone neryškūs.

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350 ℉. 8 × 8 colių kepimo formą išklokite pergamentu ir atidėkite.

  • Sudėkite visus sausus ingredientus į dubenį. Išmaišykite ir atidėkite.

  • Sviestą ir rudąjį cukrų suplakite iki šviesios ir purios masės, maždaug 5 minutes.

  • Tada į dubenį įmuškite kiaušinį, apelsinų sultis, apelsino žievelę, vanilę ir išmaišykite.

  • Lėtai supilkite sausus ingredientus į šlapius ingredientus ir išmaišykite, kad susimaišytų.

  • Tešlą perkelkite į kepimo indą ir kepkite 25 minutes.

  • Išimkite iš orkaitės ir leiskite visiškai atvėsti prieš užšaldydami.

  • Kai batonėliai visiškai atvės, paruoškite glaistą. Į dubenį sudėkite grietinėlės sūrį, graikišką jogurtą, cukraus pudrą ir vanilės ekstraktą ir išmaišykite. Ant strypų viršaus paskleiskite glajų.

  • Ant viršaus pabarstykite džiovintomis spanguolėmis ir apibarstykite ištirpintu baltuoju šokoladu. Šaldykite 5 minutes, kad ištirpęs šokoladas sutvirtėtų.

  • Laikyti sandariame inde šaldytuve.

Kalorijos: 280 kcal, Angliavandeniai: 36 g, Baltymai: 5 g, Riebalai: 13 g, Pluoštas: 3 g, Cukrus: 21 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.

Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -