Viskas, ko jums reikia, yra penki ingredientai, kad pagamintumėte šią skanią, švarią, lėtą viryklę medaus sriracha vištiena ir trys iš jų yra pavadinime! Paimkite sojos padažą ir česnaką ir eikime.
Ši sriracha vištiena yra paruoštas ir pamiršk patiekalas. Kas nemėgsta įeiti į namus po ilgos darbo dienos ir užuosti saldų sriracha vištienos kvapą? Man patinka, kad viskas būtų paprasta ir patiekiama šalia balti ryžiai su troškintomis daržovėmis!
Lengviausias lėtos viryklės receptas
Kai kurie žmonės sako lėta viryklė sezonas yra ruduo ir žiema, bet „Fit Foodie“ būstinėje VISADA lėtos viryklės sezonas. Žinau, kad naujausias įniršis yra Momentinis puodas (Aš taip pat myliu savo IP), bet mano lėta viryklė visada turės mano širdį.
Taigi ši medaus sriracha vištiena – gaminau ją milijonus kartų, taip pat turiu daug draugų ir šeimos. Pagaminti taip paprasta ir jums reikia tik 5 ingredientų. BOOM PADAŽAS. Kalbant apie padažą, trumpam pakalbėkime apie FFF firminį medaus sriracha padažą. Štai ko jums reikia:
Noriu įžangoje pasakyti, kad ŠIS RECEPTAS YRA PIRTINGAS. Kaip aštresnis nei vidurio vakarų aštrus. Jei ieškote kažko švelnesnio. Siūlau šiek tiek atsitraukti nuo srirachos.
Kiek laiko turėčiau virti medaus česnako vištieną lėtoje viryklėje?
Šis receptas toks paprastas! Sudėkite visus ingredientus į lėtą viryklę ir uždenkite. Virkite ant silpnos ugnies maždaug 3 valandas arba tol, kol vidinė temperatūra pasieks 165ºF.
Ar turėčiau kepti vištieną žemoje ar aukštoje temperatūroje?
O, degantis klausimas. Koks geresnis lėtos viryklės nustatymas – žemas ar aukštas?
- Trumpas atsakymas – žemas ir lėtas yra visada geriau, kai kalbama apie vištieną lėtoje viryklėje. Dėl to jūsų vištiena bus minkšta ir sultinga, o ją bus daug lengviau susmulkinti.
- Ilgas atsakymas – tu turi daryti tai, kas tau tinka. Galbūt jums reikia, kad vakarienė būtų paruošta per 2 valandas, tada aukšta temperatūra jums. Tačiau, jei turite laiko tai padaryti likus 6–8 valandoms iki patiekimo, visada rekomenduojame žemą nustatymą!
Kaip padaryti tai mažiau aštrų?
Jei skaitote tai, nes laikėtės receptu ir manote, kad viskas yra šiek tiek per aštru, atsakymas yra praskiesti padažą daugiau druskos ir cukraus, taigi, medaus ir sojos padažu!
Jei skaitote tai ir dar nepadarėte padažo, pradėkite nuo poros šaukštų sriracha ir tęskite!
Greito puodo instrukcijos medaus Sriracha vištienai
Galite visiškai tai padaryti momentiniame puode! Peržiūrėkite toliau pateiktoje receptų kortelėje pateiktas instrukcijas arba skaitykite toliau.
- Sudėkite visus ingredientus (atėmus kukurūzų krakmolą) į greito paruošimo puodą ir uždarykite. Pasukite ventiliacijos angą, kad užsandarintumėte.
- Pasukite „Instant Pot“ į rankinį „didelį“ ir nustatykite laikmatį 10 minučių (jei turite 2–3 dideles vištienos krūtinėles) arba 13 minučių (jei turite 1 ypač didelę vištienos krūtinėlę). Prireiks kelių minučių, kol „Instant Pot“ padidins spaudimą, tačiau galiausiai jis pradės skaičiuoti atgalinę atskaitą.
- Kai momentinis puodas supypsi ir baigsis, greitai atleiskite momentinį puodą. Atidarykite Instant Pot ir išimkite vištienos krūtinėlę. Į padažą įpilkite 1,5 šaukšto kukurūzų krakmolo ir plakite, kol ištirps.
- Tada naudokite 2 šakutes, kad susmulkintumėte vištieną. Sudėkite vištieną atgal į padažą ir išmaišykite. Prieš patiekdami leiskite pastovėti 10 minučių.
Kaip patiekti šią nuostabią vištieną
Tai turi būti vienas iš mano mėgstamiausių lėtoje viryklėje susmulkintos vištienos receptų ruošiant maistą. Išimkite patogius puodus patiekalų ruošimo indus ir išdalinkite 6 porcijas kartu su mėgstamais grūdais (rekomenduoju quinoa arba balti ryžiai) ir daržovės (oro gruzdintuvė brokoliai pastaruoju metu buvo mėgstamiausias).
-
Pirmiausia paruoškite padažą, suplakdami tamari, medų, sriracha ir susmulkintą česnaką.
-
Įdėkite vištienos krūtinėlę ant lėtos viryklės dugno ir užpilkite padažu.
-
Lėtą viryklę nustatykite ant stiprios ugnies ir virkite 1,5–2 valandas ARBA nustatykite lėtą viryklę ant mažos ugnies ir virkite 3–5 valandas (rekomenduojama).
-
Kai vištieną bus lengva susmulkinti, išimkite iš lėtos viryklės ir 2 šakutėmis susmulkinkite vištienos krūtinėlę.
-
Prieš dėdami susmulkintą vištieną atgal į lėtą viryklę, sutirštinkite padažą įpildami 1,5 šaukšto kukurūzų krakmolo. Plakite, kol ištirps.
-
Suberkite susmulkintą vištieną atgal į padažą ir išmaišykite. Prieš patiekdami leiskite pastovėti 10 minučių.
- Norėdami pagaminti momentiniame puode: Sudėkite visus ingredientus (atėmus kukurūzų krakmolą) į greito paruošimo puodą ir uždarykite. Pasukite ventiliacijos angą, kad užsandarintumėte. Pasukite „Instant Pot“ į rankinį „didelį“ ir nustatykite laikmatį 10 minučių (2–3 didelėms vištienos krūtinėlėms) arba 13 minučių (1 ypač didelei vištienos krūtinėlėms). Prireiks šiek tiek laiko, kol jūsų Instant Pot padidins spaudimą, bet galiausiai jis pradės skaičiuoti atgal. Kai momentinis puodas supypsi ir bus baigtas, greitai atleiskite. Atidarykite Instant Pot ir išimkite vištienos krūtinėlę. Į padažą įpilkite 1,5 šaukšto kukurūzų krakmolo ir plakite, kol ištirps. Tada naudokite 2 šakutes, kad susmulkintumėte vištieną. Sudėkite vištieną atgal į padažą ir išmaišykite. Prieš patiekdami leiskite pastovėti 10 minučių.
- Šis receptas buvo pakeistas nuo pradinės paskelbimo datos.
Kalorijos: 231 kcal, Angliavandeniai: 29 g, Baltymai: 27 g, Riebalai: 2 g, Pluoštas: 1 g, Cukrus: 25 g
Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.