Tai daug baltymų turintis varškės moliūgų sūrio pyragas yra skanus rudens skanėstas, kuriame gausu baltymų. Varškės sūrį savo sūrio pyrage pakeitėme grietinėlės sūriu, kad gautume sveikesnį variantą, kuris (drįstume teigti) yra dar geresnio skonio, palyginti su tradiciniu sūrio pyragu?! Be to, jame yra rudojo cukraus šveicariškos meringue. Aš turiu galvoje, ateik.

Varškės pamišimas išliks, ir mes labai džiaugiamės galėdami supažindinti jus su šiuo daug baltymų turinčiu moliūgų sūrio pyrago receptu, nes, taip, jis gaminamas iš varškės (ne grietinėlės sūrio!) ir jame yra 12 g baltymų vienoje porcijoje.

Be varškės, jis gaminamas iš klasikinių sūrio pyrago ingredientų ir pagrindinės Graham krekerių plutos. Šį receptą išbandėme keletą kartų ir radome keletą svarbūs žingsniai, kurių nenorite praleisti:

  • Būtinai iki galo išplakite varškę, kad neliktų gumuliukų.
  • Sūrio pyragą kepkite vandens vonelėje, kad garuotų ir iškeptų tolygiai. Pastebėjome, kad jei praleisite šį veiksmą, jūsų sūrio pyragas greičiausiai suskils.
  • Leiskite sūrio pyragui visiškai atvėsti ir sustingti prieš pjaustydami. Jei neleisite sustingti, sūrio pyragas bus per šiltas, kad jį būtų galima pjaustyti.

Ko reikia varškės moliūgų sūrio pyragui

  • Graham krekerių lakštai: klasikinė sūrio pyrago plutelė, kuri puikiai dera su moliūgų skoniu.
  • Varškė: Dėl slapto šio recepto ingrediento – varškės – šis sūrio pyragas turi daug baltymų, itin sodrus ir kreminis.
  • Nesaldinta moliūgų tyrė: naudojome tikrą moliūgą, kad suteiktume šiam sūrio pyragui autentiško moliūgo skonio.
  • Klevų sirupas: klevų sirupas ir moliūgas eina kartu. Rudens skoniai vienijasi!
  • Moliūgų pyrago prieskoniai: moliūgų pyrago prieskonis pakelia moliūgų skonį į visiškai naują lygį.

Reikalingi virtuvės įrankiai

  • 9 colių spyruoklinės formos keptuvė: įsitikinkite, kad turite tinkamo dydžio keptuvę, kad gamintumėte tolygiai. Taip pat išbandėme tai įprastoje 9 colių apskritoje keptuvėje ir tikrai svarbu naudoti spyruoklinę formą, kad ją būtų lengva išimti iš keptuvės.
  • Greitas virtuvės kombainas: tai užtikrins, kad jūsų Graham krekerių pluta ir sūrio pyrago įdaras bus tobulos tekstūros.
  • Stovas maišytuvas: jums reikės stovo maišytuvo, kad pagamintumėte rudojo cukraus šveicarišką meringue.
  • Virtuvės žibintuvėlis: tai visiškai neprivaloma, tačiau tai suteikia puikų užbaigimą jūsų sūrio pyrago pateikimui.
Ingredientų dubuo saldžiųjų bulvių padažui.

Variacijos ir pakaitalai

  • Graham krekeriai: Pakeiskite savo moliūgų sūrio pyrago plutos skonio profilį ir naudokite Oreos, trapios tešlos sausainius, Nilla vaflius arba Biscoff sausainius.
  • Varškė: Kreminis sūris ir rikotos sūris yra puikūs varškės pakaitalai. Tiesiog atkreipkite dėmesį, kad skonis ir tekstūra šiek tiek skirsis.
  • Klevų sirupas: Medus yra dar vienas puikus natūralus saldiklis, kurį galite naudoti pagal šį receptą, kuris skanus su moliūgu!
  • Universalūs miltai: Galite naudoti kitų rūšių miltus, pvz., migdolų miltus, ryžių miltus ar kokosų miltus.

Ar galiu naudoti jau paruoštą Graham krekerių plutą?

Nedvejodami atsisakykite naminės plutos ir nusipirkite iš anksto paruoštą Graham krekerių plutą. Gali likti papildomų įdaro likučių. Taip pat rekomenduojame kepti ant kepimo skardos, kaip nurodyta recepte.

Kuo skiriasi grietinėlės sūris ir varškė sūrio pyrage?

Varškė ir grietinėlės sūris gaminami iš pieno ir yra panašios tekstūros, tačiau yra keletas esminių skirtumų, dėl kurių jie skiriasi.

Pavyzdžiui, grietinėlės sūryje yra daugiau riebalų, palyginti su varške, o varškės sūryje yra daugiau baltymų.

Skonio atžvilgiu kreminis sūris ir varškė turi švelnų ir šiek tiek aštrų skonį ir yra laikomi puikiomis galimybėmis gaminant sūrio pyragą.

Nuotraukų serija, rodanti, kaip pasigaminti moliūgų pyragą.

Kaip laikyti moliūgų varškės sūrio pyragą

Likusį moliūgų sūrio pyragą 24 valandas laikykite sandariame inde šaldytuve. Kai kurie skaitytojai sakė, kad jei laikysite ilgiau, pluta gali įmirkti!

Ar galite užšaldyti sūrio pyragą?

Norėdami sušalti, sūrio pyragą sudėkite į šaldiklyje saugų, sandarų indą arba maišelį ir laikykite šaldytuve 2–3 mėnesius.

Moliūgų sūrio pyragas su meringu ant viršaus.

Kaip papuošti moliūgų sūrio pyragą

Mums patiko patiekti jį su naminiu rudojo cukraus meringu, nes jis unikalus ir puikiai papildo šį sūrio pyragą.

Jei trūksta laiko, griežinėliais supjaustytus gabalus visada galite tiesiog apibarstyti namine plakta grietinėle arba parduotuvėje pirkta plakta grietinėle.

Jei nemėgstate plakto užpilo, patiekti šį a la režimą taip pat yra puiki idėja!

Rudasis cukrus Šveicariškas meringue

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350 ºF ir apipurkškite 9 colių spyruoklinės formos skardą kepimo purkštuvu.

  • Paruoškite plutą. Visus plutei skirtus ingredientus sudėkite į virtuvinį kombainą ir trinkite, kol pavirs trupiniais.

  • Supilkite trupinius į pyrago plutą ir stipriai įspauskite trupinius į keptuvės dugną ir šonus.

  • Kepkite 7 minutes. Išimkite ir atidėkite atvėsti.

  • Paruoškite moliūgų sūrio pyrago įdarą. Varškę 4-5 minutes trinkite greitaeigiu virtuviniu kombainu, kol ji taps visiškai vientisa ir suputos.

  • Sudėkite moliūgą, klevų sirupą, moliūgų pyrago prieskonius ir miltus ir maišykite, kol susimaišys. Įmuškite kiaušinius ir vėl maišykite, kol kiaušiniai susimaišys. Būkite atsargūs, kad nepermaišytumėte tešlos, kai įmušate kiaušinius.

  • Padėkite plutą ant kepimo skardos su kraštu. Moliūgų įdarą atsargiai supilkite į atvėsusią plutą.

  • Perkelkite kepimo skardą į orkaitę ir užpilkite vandens ant kepimo skardos taip, kad pyrago indas būtų maždaug ¾ vandens. Kepkite 60 minučių arba tol, kol moliūgų įdaras taps purus.

  • Atidarykite orkaitę ir išjunkite ugnį. Prieš išimdami iš orkaitės, leiskite sūrio pyragui atvėsti orkaitėje 20 minučių.

  • Leiskite sūrio pyragui visiškai atvėsti prieš dėdami į šaldytuvą, kad sustingtų bent 6 valandas arba per naktį.

  • Prieš patiekdami sūrio pyragą, paruoškite šveicarišką meringue.

  • Kiaušinių baltymus ir rudąjį cukrų sudėkite į stiklinį dubenį ir išmaišykite, kad susimaišytų.

  • Puodą su 2–3 coliais vandens užvirinkite. Ant puodo viršaus uždėkite dubenį su kiaušiniu ir cukrumi. Svarbu, kad vanduo nesiliestų prie dubens.

  • Dažnai maišydami, kiaušinių baltymuose ištirpinkite rudąjį cukrų. Tai turėtų trukti apie 3 minutes. Patikrinkite, ar rudasis cukrus ištirpo, pirštą panardinę į kiaušinių baltymus ir patrinkite tarp dviejų pirštų. Jūs neturėtumėte jausti cukraus.

  • Išimkite dubenį iš puodo ir supilkite kiaušinių baltymus į stovo maišytuvo dubenį. Įpilkite vanilės, cinamono ir druskos. Maišykite ant silpnos ugnies 1 minutę. Tada padidinkite greitį iki vidutinio, kol susidarys standžios smailės. Apie 3-4 minutes.

  • Meringue perkelkite ant sūrio pyrago viršaus, palikdami ½ colio kraštelį išorėje.

  • Kai į sūrio pyragą įdėsite meringue, moringo viršų lengvai paskrudinkite virtuviniu degikliu.

  • Išimkite iš spyruoklinės formos ir patiekite.

  • Vandens vonia: nepraleiskite šios dalies, nes taip išvengsite įtrūkimų ant sūrio pyrago viršaus.
  • Varškę apdorokite tol, kol neliks gabalėlių.
  • Rekomenduojame šį sūrio pyragą patiekti per 24 valandas nuo iškepimo, kad plutelė neįmirktų.

Kalorijos: 333 kcal, Angliavandeniai: 48 g, Baltymai: 12 g, Riebalai: 11 g, Pluoštas: 2 g, Cukrus: 35 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *