Su šiuo unikaliu ir kvapniu ryžių krispie skanėstu kaip niekada anksčiau pakelkite Rudos sviesto Chai ryžių krispie skanėstai receptas! Rudintas sviestas ir mūsų legendinis naminis chai prieskonių mišinys suteikia šiems klasikiniams skanėstams šilto ir jaudinančio skonio – puikiai tinka rudens orams.

Negaliu nepadėti mūsų naminio chai prieskonio – nuo ​​šių šokoladinių chai naktinių avižų iki šios jaukios Chai arbatos latte. Kita mūsų auka yra rudojo sviesto chai ryžių krispie skanėstų receptas, o vau, tai čia skanus vakarėlis!

Šį receptą gaminsite kaip ir bet kurį kitą ryžių krispie skanėstų receptą, išskyrus tai, kad įdėsite rudojo sviesto ir mūsų chai prieskonių mišinio. Tai puikus priedas prie klasikinių ryžių krispie skanėstų!

  1. Sūdytas sviestas: Suteikia skanėstui pikantiškumo ir puikiai dera su šiltais chai prieskoniais.
  2. Naminis chai prieskonis: Cinamono, imbiero, muskato, kardamono, kvapiųjų pipirų ir gvazdikėlių mišinys šaukia ir suteikia šiam receptui šilto ir guodžiančio skonio.
  3. Zefyrai: Mes naudojome įprastą 12 uncijų. maišelis didelių zefyrų pagal šį receptą.
  4. Ryžių krispy grūdai: Jūs negalite pagaminti ryžių krispie skanėstų be klasikinių Rice Krispy dribsnių!

Mes naudojome savo naminį chai prieskonį, bet galite naudoti parduotuvėje įsigytą versiją. Tiesiog žinokite, kad chai skonis nulems ryžių krispie skanėstų skonį!

Padarykite šį ryžių krispie receptą dar įdomesnį!

Norite į savo rudojo sviesto chai ryžių krispie skanėstus įtraukti daugiau skonių ir tekstūrų? Štai keletas idėjų, kurias reikia išbandyti:

Kvadratinis baltas kepimo indas, užpildytas traškiais ryžiais, viršutiniame dešiniajame kampe papuoštas žvaigždiniu anyžiu ir cinamono milteliais. Nedidelis dubenėlis su cinamono milteliais yra šalia patiekalo ant prekystalio.
Sukrauti skrudintų ryžių krispie skanėstai, apibarstyti šokolado ir karamelės padažais ant balto paviršiaus.

pabandyk!

Skrudinti ryžiai Krispie skanėstai

Didelis ryžių krispie skanėstų gerbėjas? Jums pasisekė – turime šiuos skrudintų ryžių krispie skanėstų receptus

Kaip pasigaminti naminį chai prieskonį

Nežinote, nuo ko pradėti, kai reikia pasigaminti savo chai prieskonių mišinį? Na, žinok, mes turime savo naminio Chai prieskonių mišinio receptą čia! Štai pagrindai, kaip tai padaryti:

Ingredientai

  • 2 arb. malto kardamono
  • 2 arb. maltų kvapiųjų pipirų
  • 2 arb. malto muskato riešuto
  • 4 arb. malto cinamono
  • 2 arb. maltų gvazdikėlių
  • 6 arb. malto imbiero

Instrukcijos

Sumaišykite visus ingredientus mažame dubenyje, kol gerai susimaišys. Tada pridėkite jį prie rudojo sviesto ryžių krispie skanėstų recepto!

labiau patinka ploni ryžiai krispie skanėstai?

Šis receptas gamina storesnius ryžių krispie skanėstus. Jei norite plonesnių juostelių, naudokite 9 × 13 colių keptuvę. Prieš dėdami ryžių-krispie mišinį, būtinai patepkite keptuvę riebalais!

Kvadratiniai ryžiai traškūs skanėstai su prieskoniais ir papuošti žvaigždiniu anyžiu, išdėstyti ant pergamentinio popieriaus paviršiaus.

Šie ryžių krispie skanėstai skaniausi, kai mėgaujatės viduje 3-4 dienasbet gali išsilaikyti iki savaitės, jei laikomas sandariame inde kambario temperatūroje.

  • 9 × 9 colių skardą išklokite pergamentiniu popieriumi.

  • Įkaitinkite sviestą dideliame puode ant vidutinės/didelės ugnies. Ištirpinkite sviestą, kol sviestas taps rudas. Nukelkite puodą nuo ugnies, kad nepridegtų.

  • Į rudąjį sviestą įmaišykite chai prieskonį.

  • Į puodą sudėkite zefyrus ir maišykite, kol jie pasidengs sviestu ir pradės tirpti. Jei jie ir toliau tirpsta, toliau maišykite. Jei jie nustos tirpti, grąžinkite puodą į degiklį ir pakaitinkite ant silpnos ugnies. Nuolat maišykite zefyrus, kol ištirps.

  • Nukelkite juos nuo ugnies ir sudėkite ryžių traškučius. Maišykite, kol susimaišys.

  • Supilkite mišinį į išklotą skardą ir lengvai įspauskite ryžių traškučius. Galimybė pabarstyti viršų daugiau chai prieskonių.

  • Leiskite mišiniui sustingti mažiausiai 30 minučių, supjaustykite ir mėgaukitės!

  • Naudojome savo naminį chai prieskonį. Drąsiai naudokite parduotuvėje pirktą, tačiau žinokite, kad chai skonis nulems ryžių krispie skanėstų skonį.
  • Šis receptas gamina storesnius ryžių krispie skanėstus. Jei norite plonesnių juostelių, naudokite 9 × 13 colių keptuvę.

Kalorijos: 253 kcal, Angliavandeniai: 53 g, Baltymai: 2 g, Riebalai: 5 g, Pluoštas: 0.1 g, Cukrus: 27 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.

Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -