Jaukaus moliūgo skonio prikrauti šie Moliūgų blondinės yra jaudinantis ir skanus tradicinių blondinių sukimas. Jie turi tankų ir kramtomąjį centrą su traškiu viršutiniu sluoksniu ir baltojo šokolado drožlių kišenėmis, kad būtų saldus siurprizas.

Vienas dalykas, kurį sužinojau per daugelį metų gamindamas jums, vaikinai, yra tai, kad galite įdėti moliūgų tyrės į beveik bet kokį desertą, kad jis būtų geresnis – moliūgų duona, moliūgų prancūziški skrebučiai arba moliūgų bandelės, kad būtų galima paminėti keletą. Šios moliūgų blondinės nėra išimtis. Jie puikiai tiks rudeniui ir privers prisiglausti prie šilto kavos ar arbatos puodelio ir mėgautis sezonu.

Padaryti juos lengva. Tiesiog pagaminkite tešlą, paskleiskite ją į keptuvę ir kepkite! Mėgaukitės jais su Moliūgų pyrago bananų kremu nuo moliūgų pertekliaus!!

  • Universalūs miltai: Šių blondinių pagrindas. Miltai yra pagrindinė bet kurio kepinio struktūra, todėl čia negailėkite kokybės!
  • Baltojo šokolado traškučiai: Saldus ir kreminis priedas prie blondinių. Galite naudoti bet kokius mėgstamus šokolado gabaliukus, bet man atrodo, kad baltas šokoladas skaniai dera su moliūgu.
  • Lydytas nesūdytas sviestas: Tai suteiks jūsų blondinėms sodrų ir sviestinį skonį. Prieš dėdami į tešlą sviestą būtinai ištirpinkite.
  • Rudasis cukrus: Pagrindinė drėgnos ir kramtančios blondinės sudedamoji dalis. Melasa rudajame cukruje suteikia skonio gylio.
  • Kiaušinių tryniai: Kiaušinių trynių ir baltymų atskyrimas yra svarbus norint gauti tankią ir kramtomąją blondinę. Baltymai suteiks orumo, o tryniai – sodrumo.
  • Moliūgų tyrė: Žinoma, jūs negalite turėti moliūgų blondinės be moliūgų tyrės! Norėdami gauti geriausius rezultatus, būtinai naudokite 100% gryną moliūgų tyrę.
  • Elektrinis maišytuvas: Elektrinis maišytuvas labai palengvins ir pagreitins tešlos maišymo procesą. Jei neturite, šluotele ir šiek tiek alkūnių tepalo pasitarnaus.
Kvadratinė kepimo skarda, užpildyta nekepta tešla, ant viršaus išbarstyta baltojo šokolado drožlių, išklota pergamentiniu popieriumi ant marmurinio stalviršio.

Įdomūs būdai, kaip pritaikyti moliūgų blondines

Šis moliūgų blondinių receptas puikiai tinka pridėti ir pakeisti skirtingus ingredientus, kad atitiktų tai, ką turite namuose arba ko trokštate. Štai keletas idėjų:

Kvadratinė oranžinės spalvos kepinių keptuvė su baltojo šokolado drožlėmis. Šalia keptuvės dedamas mažas dubenėlis moliūgų tyrės ir šaukštas. Taip pat matosi dryžuotas audinys ir išsibarstę šokolado drožlės.

štai patarimas!

Šios blondinės iš orkaitės išeina šiek tiek pūkuotos. Nepanikuokite! Leisdami jiems visiškai atvėsti maždaug 3 valandas, jie bus tankūs ir kramtomi.

Norėdami laikyti šias moliūgų blondines, leiskite jiems visiškai atvėsti ir sandariai suvyniokite į plastikinę plėvelę arba įdėkite į sandarų indą. Jie išliks švieži 2-3 dienas kambario temperatūroje arba iki savaitės šaldytuve.

Ant pilkos lėkštės, apsuptos išsibarsčiusių baltojo šokolado drožlių, baltame fone guli krūva trijų moliūgų skonio blondinių su baltojo šokolado drožlėmis.

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350 ℉. 8 × 8 colių kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir apipurkškite nepridegančiu kepimo purškalu.

  • Sudėkite sausus ingredientus į didelį dubenį ir išplakite. Atidėkite į šalį.

  • Tada į dubenį supilkite ištirpintą sviestą ir rudąjį cukrų ir sumaišykite elektriniu plaktuvu.

  • Į grietinėlės sviestą ir cukrų supilkite vanilę, kiaušinių trynius ir moliūgų tyrę ir maišykite, kol susimaišys.

  • Lėtai sudėkite sausus ingredientus į šlapius ingredientus, kelis kartus nubraukdami maišymo dubens šonus.

  • Perkelkite blondinių tešlą į išklotą kepimo skardą ir kepkite moliūgų blondines 25-30 minučių arba tol, kol dantų krapštukas išeis švarus.

  • Patiekite tokį, koks yra, arba ant viršaus pabarstykite cukraus pudrą.

  • Sustiprinkite moliūgų skonį į sausus ingredientus įdėdami 1 arbatinį šaukštelį moliūgų pyrago prieskonių.
  • Šios blondinės iš orkaitės išeina šiek tiek pūkuotos. Leisdami jiems visiškai atvėsti, maždaug 3 valandas, jie bus tankūs ir lipnūs.

Kalorijos: 309 kcal, Angliavandeniai: 42 g, Baltymai: 3 g, Riebalai: 15 g, Pluoštas: 1 g, Cukrus: 30 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.

Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Dalios iš It’s Raining Flour.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -