Tai Žaliųjų pupelių troškinys ateina pas jus tiesiai iš mano brangios močiutės Džinės receptų knygos! Tai nesenstantis atostogų mėgstamiausias, puikiai tinkantis bet kokiai progai.

Šis troškintų šparaginių pupelių receptas, kurį paprasta pagaminti ir paruošti vos per 15 minučių, yra puikus pavyzdys, kad paprasčiausi dalykai dažnai gali būti geriausi.

Baneris su tekstu:

Sveiki atvykę į pirmuosius iš daugelio mūsų širdžiai artimų ir brangių receptų šį šventinį sezoną ♥️ Labai džiaugiamės galėdami dalytis šeimos receptais, kuriais kiekvienas iš mūsų užaugome mėgaudamiesi šventiniu laikotarpiu.

Ir pirmiausia mano (Rosie, čia FFF virtuvės vadovė ir receptų kūrėja!) brangi močiutės Ginny šparaginių pupelių troškinys. Turiu pačius gražiausius prisiminimus, kaip mano močiutė gamino mums šį patiekalą švenčių laikotarpiu. Kaip ir daugelis vaikų, daržovės nebuvo mano mėgstamiausios, bet su itališku padažu ir Dižono garstyčiomis valgiau šias šparagines pupeles kaip saldainius!

Juos pasigaminti TAIP paprasta. Jūs tiesiog troškinate šparagines pupeles itališkame padaže ant viryklės, įdedate Dižono garstyčių ir apibarstote sidabruotais migdolais. tai viskas!

  1. Šviežios šparaginės pupelės: Norite įsitikinti, kad gaunate šviežių šparaginių pupelių. Šaldytos būna per minkštos ir gali prastai iškepti.
  2. Itališkas padažas: Naudokite bet kurį jums patinkantį prekės ženklą. Tai prideda puikų aštrų skonį šparaginėms pupelėms.
  3. Druska: Tik žiupsnelis išryškina skonį ir padeda išvirti pupeles.
  4. Dižono garstyčios: Šis ingredientas gali pasirodyti neįprastas pagal šparaginių pupelių receptą, bet patikėkite manimi, jis patiekalui suteikia puikų aštrumo ir gilumo.
  5. Smulkinti migdolai: Kad gautumėte traškią tekstūrą ir riešutų skonį, būtinai naudokite skrudintus pjaustytus migdolus.
Ranka rašytas šparaginių pupelių kepimo salotų receptas ant iškloto popieriaus, kuriame yra šviežių šparaginių pupelių, itališko užpilo, Dižono garstyčių ir skrudintų pjaustytų migdolų. Lengvai vykdomos instrukcijos padės jums sukurti šį traškų ir kvapnų patiekalą.

Tinkamas maistas

Šeimos receptų serija

Visi šios serijos receptai yra įkvėpti kažkieno ypatingo kiekvienoje mūsų šeimoje. Tai receptai, kuriais užaugome mėgaudamiesi per šventes. Iš mūsų širdies į jūsų ❤️

Šešių etapų gaminimo procesas, kuriame šparaginės pupelės ruošiamos su padažu, supilamos į keptuvę, puošiamos drožlėmis ir patiekiamos lėkštėje.

Močiutė Ginny gamino šį receptą su itališku Kraft padažu (kaip ir tikra vidurio vakarietė 😋), tačiau norėdami pagaminti šį patiekalą su švaresniu ingredientų sąrašu, naudojome Brianna firminį itališką padažą. Nedvejodami naudokite savo mėgstamą prekės ženklą arba pasigaminkite mūsų ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ naminio itališko padažo partiją!

Kiti skanūs elementai, kuriuos reikia pridėti

Šis receptas būtų skanus užpiltas tarkuoto parmezano sūrio! Taip pat galite pridėti keletą pjaustytų raudonųjų svogūnų arba česnako dėl papildomo skonio. Kitos skanios idėjos yra įmaišyti kai kurias kapotos šoninės arba viršuje su kepti svogūnai truputi traškumo.

Keptuvė, užpildyta šparaginėmis pupelėmis, padengtomis kreminiu padažu, o ant viršaus pabarstyta smulkintais migdolais. Viršutiniame dešiniajame kampe matomas medinis šaukštas.

štai patarimas!

Kiekvienas itališkas užpilas yra skirtingas, todėl būtinai paragaukite pupelių ir, jei reikia, pagal skonį įberkite druskos ir popieriaus.

Lėkštė šparaginių pupelių su nuskustu parmezano sūriu ir migdolų drožlėmis, šone yra serviravimo indai.

Likučius laikykite sandariame inde šaldytuve iki 3 dienos. Norėdami pašildyti, tiesiog pakepinkite pupeles ant vidutinės ugnies, kol sušils.

Ką patiekti su Ginny’s Green Bean Sauté

Kadangi tai yra mėgstamiausias mūsų šeimos atostogų patiekalas, rekomenduojame jį patiekti su kai kuriais kitais mėgstamais šventiniais patiekalais, pavyzdžiui, šiuo jautienos nugarinės kepsniu, likusiu kalakutienos pyragu arba plakta varškės bulvių koše.

Aš taip pat esu tikrai didelis jos gerbėjas su šiais saldžiųjų bulvių Au Gratin ir Keptos kiaulienos kepsniais!

  • Įkaitinkite didelę keptuvę ant vidutinės ugnies. Į keptuvę sudėkite šparagines pupeles ir pusę itališko padažo. Pagardinkite druska ir kepkite pupeles, kol suminkštės, apie 5 minutes.

  • Nukelkite keptuvę nuo ugnies ir supilkite likusį padažą bei Dižono garstyčias. Mesti į kailį.

  • Ant viršaus uždėkite skrudintų migdolų ir patiekite iš karto.

  • Močiutė Ginny gamino šį receptą su Kraft itališku padažu. Naudojome itališką Brianna firmos padažą. Nedvejodami naudokite savo mėgstamą prekės ženklą.
  • Šis receptas būtų skanus su tarkuotu parmezano sūriu.
  • Kiekvienas itališkas padažas yra skirtingas, todėl būtinai paragaukite pupelių ir, jei reikia, pagal skonį išbandykite druską ir popierių.

Kalorijos: 87 kcal, Angliavandeniai: 8 g, Baltymai: 3 g, Riebalai: 6 g, Pluoštas: 3 g, Cukrus: 4 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -