Aš visada taip susigraudindavau, kai ateidavo laikas skelbti metines moliūgų pyragas, Tačiau šis moliūgų pyragas yra lengviausia švenčių dalis. Nesijauskite taip, kad apgavote, nes nesusidarėte savo plutos; parduotuvėje pirktos plutos nuėjo ilgą kelią, o berniuk, ar tai apsaugo nuo daug nereikalingo nerimo!

Šis šilkinis švelnus moliūgų pyragas yra esminis rudens desertas, ir nors skonis toks, kad pagaminti prireikė valandų, jį stebėtinai lengva sumaišyti. Norėdami sutaupyti laiko, naudojome parduotuvėje įsigytą plutą, bet jei esate „didelis arba eik namo“ tipo, būtinai pasigaminkite savo!

Tiesiog iš anksto iškepkite plutą, pasigaminkite įdarą ir pašaukite į orkaitę kepti. Užpildykite plakta grietinėle ir įsigilinkite. Taip, mano brangioji, tai viskas, ko reikia!

  • Pillsbury pyrago pluta: Tai mūsų go-to plutelė, kurią iš anksto iškepame prieš dedant įdarą. Tai dribsniai, skanūs ir sutaupo daug laiko!
  • Moliūgų tyrė: Norėdami gauti geriausius rezultatus, naudokite konservuotą, nesaldintą moliūgų tyrę. Įsitikinkite, kad tai nėra moliūgų pyrago įdaras, į kurį jau įdėta papildomų ingredientų ir cukraus.
  • Šviesiai rudas cukrus: Tai prideda malonų karamelės skonį moliūgų įdarui.
  • Klevų sirupas: Norėdami sustiprinti skonį, be rudojo cukraus naudojame klevų sirupą. Man sloguoja.
  • Moliūgų pyrago prieskoniai: Cinamono, imbiero, muskato riešuto ir gvazdikėlių mišinys suteikia šiam pyragui klasikinį rudens skonį.
  • Migdolų pienas: Naudokite paprastą, nesaldintą migdolų pieną, kad įdaras būtų lengvas ir be pieno.
  • Kiaušiniai: Naudojome du kiaušinius ir vieną kiaušinio trynį, kad pyragas būtų sodrios, panašios į kremą.
Žingsnis po žingsnio gaminant moliūgų pyragą su mišinio ingredientais, tešla pilama į plutą, iškeptu pyragu ir patiekiama riekele su plakta grietinėle.

Kokios firmos pyrago pluta geriausiai tinka moliūgų pyragui?

Bet koks turėtų būti geras! Naudojome 1–14 uncijų. Pillsbury pyrago pluta, bet naminė pyrago pluta taip pat būtų skani.

Šiame recepte gali būti naudojamas bet koks pienas! Mums patinka naudoti migdolų pieną, nes tai lengvesnis ir sveikesnis pasirinkimas, palyginti su grietinėle ar nenugriebtu pienu. Tai taip pat puikus pasirinkimas be pieno alergiškiems žmonėms arba turintiems mitybos apribojimų.

Išbandykite mūsų naminį moliūgų pyrago prieskonį!

Neturite po ranka parduotuvėje nusipirktos moliūgų pue skiltelės? Padaryti moliūgų pyrago prieskonis nuo nulio su keliais paprastais ingredientais! Štai mūsų lengvai vykdomas receptas:

Ingredientai:

  • 1/2 puodelio malto cinamono
  • 2,5 šaukšto malto imbiero
  • 4 arbatiniai šaukšteliai malto muskato riešuto
  • 4 arbatiniai šaukšteliai maltų gvazdikėlių

Instrukcijos:

  1. Visus prieskonius sudėkite į nedidelį indelį ir pakratykite, kol susimaišys.
  2. Laikyti sandariame inde vėsioje, sausoje vietoje!
Apvaliame baltame pyrago inde apvaliame moliūgų pyragas be griežinėlio, ant viršaus užpiltas šlakelis plaktos grietinėlės. Šalia indo yra sulankstytas rankšluostis ir dvi auksinės šakutės.

Skanaus moliūgų pyrago raktas yra naudoti aukštos kokybės ingredientus ir užtikrinti, kad įdaras būtų gerai išmaišytas ir tolygiai paskirstytas prieš kepant. Taip pat svarbu pyrago neperkepti, nes jis gali išdžiūti ir sutrūkinėti.

štai patarimas!

Kad plutelė nesumirktų, kepėme už 10 minučių prieš dedant įdarą. Norėdami tai padaryti, ant plutos viršaus uždėkite pergamentinio popieriaus gabalėlį ir užpildykite jį kepimo svarmenimis. Jei neturite kepimo svarmenų, ryžiai ar pupelės padės!

Moliūgų pyrago riekelė su plakta grietinėle ant viršaus, dedama ant baltos lėkštės šalia šakutės.

Norėdami laikyti likusį moliūgų pyragą, laisvai uždenkite jį folija arba plastikine plėvele ir laikykite šaldytuve. Tai turėtų trukti 3-4 dienas.

Kaip pašildyti moliūgų pyragą?

Paruoštą patiekti, galite vėl pašildyti orkaitėje 350°F maždaug 10 minučių arba mėgaukitės šaltu.

  • Įkaitinkite orkaitę iki 400 ℉.

  • Įdėkite Pillsbury pyrago plutą į pyrago formą taip, kad ji būtų pritvirtinta prie šonų. Šakute išdurkite skylutes visoje plutoje. Tai padės išvengti burbuliukų susidarymo. Ant plutos viršaus uždėkite pergamentinio popieriaus gabalėlį ir užpildykite jį kepimo svareliais. Naudojome ryžius.

  • Kepkite 10 minučių. Išimkite iš orkaitės ir nuimkite kepimo svarmenis. Atidėkite į šalį.

  • Į didelį dubenį supilkite moliūgų tyrę, rudąjį cukrų, sirupą, moliūgų pyrago prieskonius, migdolų pieną, kiaušinius ir trynį. Plakite, kad sumaišytumėte.

  • Perkelkite moliūgų mišinį į iškeptą pyrago lukštą.

  • Pašaukite į orkaitę ir kepkite 45-55 minutes.

  • Išimkite iš orkaitės. Atvėsinkite 1 valandą, tada dėkite į šaldytuvą ir vėsinkite dar 5 valandas arba per naktį.

  • Moliūgų pyrago nereikia šaldyti, tačiau laikydami ant prekystalio jis praras galiojimo laiką.
  • Šiame recepte galima naudoti bet kokio tipo pieną

Kalorijos: 201 kcal, Angliavandeniai: 34 g, Baltymai: 3 g, Riebalai: 6 g, Pluoštas: 2 g, Cukrus: 22 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.

Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -