Šios Miso marinuotos vištienos šlaunelės yra tik būdas padidinti savo vištienos šlaunelių žaidimą. Užpiltos umami skoniu, šios šlaunelės atrodo švelnios, sultingos ir gyvybingos. Patiekite juos ant baltųjų jazminų ryžių ir papuoškite kalendra, žaliuoju svogūnu ir laimo sultimis, ir gausite nuostabų patiekalą.

Aš visada ieškau būdų, kaip padaryti vištienos šlauneles daug geresnes. Vištiena gali tapti NUOBODI, o aš kalta, kad patogumo dėlei laikiausi tos pačios prieskonių formulės. Tačiau su šiomis miso marinuotomis vištienos šlaunelėmis gausite ir patogumo, ir naujų įdomių skonių. Tai abipusiai naudinga!

Viskas, ką jums reikia padaryti, tai marinuoti vištieną bent valandą ir kepti keptuvėje apie 4 minutes iš kiekvienos pusės. Tai tikrai grožio dalykas.

  • Raudona miso pasta: Būtinai pirkite miso pastą, o ne greitą miso. Svarbu, kad šis receptas būtų tikrai naudingas!
  • Ryžių actas: Marinatui suteikia aštrų, šiek tiek saldų skonį.
  • Medus: Subalansuoja sūrų ir pikantišką skonį.
  • Sezamo aliejus: Suteikia marinatui sodrų, riešutų skonį.
  • Žalias svogūnas: Aukščiausias Azijos skonio stipriklis.
  • Šviežia kalendra: Šviežumo ir spalvos pliūpsniui.
  • Vištienos šlaunelės be kaulų: Naudojome vištienos šlauneles be kaulų ir be odos, kad kepimo laikas būtų trumpesnis ir būtų švelnesnis, kvapnesnis kąsnis.
  • Šviežios laimo sultys: Patiekalą pagyvina ir prideda aštraus elemento, kad marinatas būtų sodrus.
Žingsnis po žingsnio vaizdai, kuriuose vaizduojama vištienos marinavimas prieskoniais pagardintame padaže, kepimas ant grotelių ir patiekimas ant ryžių.

padarykite tai aštriai!

Į šį miso vištienos šlaunelių receptą įtraukėme sriracha, kad pridėtume šiek tiek šilumos. Kviečiame praleisti sriracha arba pridėti daugiau, jei jums patinka labai aštrūs patiekalai.

Šį receptą išbandėme ir su raudonuoju, ir su baltuoju miso. Jų skoniai skiriasi, tačiau abu skonis geras. Raudonasis miso yra kiek tvirtesnis ir sūresnis, o baltasis – švelnesnio skonio.

Ketaus keptuvėje yra penki virtos, pagardintos vištienos gabalėliai, pastatyti ant šviesaus paviršiaus.

Miso marinuotos vištienos šlaunelės – DUK

Koks yra vištienos miso skonis?

Miso vištienai suteikia unikalaus umami skonio, suteikdamas jai aštraus saldumo ir pikantiško gylio. Sujungus miso pastą, ryžių actą, medų, sriracha ir kitus ingredientus, sukuriamas tobulas skonių balansas, papildantis šią vištieną!

Kur galiu rasti miso bakalėjos parduotuvėje?

Miso pastos galima rasti daugumoje bakalėjos parduotuvių, dažnai tarptautinių ar Azijos prekių skyriuose. Jei jums sunku jį rasti, paprašykite parduotuvės darbuotojo pagalbos arba kreipkitės į vietinę Azijos rinką.

Ar atidarius miso šaldote?

Taip, atidarius miso pastą rekomenduojama laikyti šaldytuve. Tai padės išsaugoti jo skonį ir pratęsti galiojimo laiką.

Ant grotelių keptos vištienos šlaunelės, apteptos medaus česnako padažu, patiekiamos ant baltų ryžių su smulkintais žaliais svogūnais ir kalendros garnyru.

Jei turite šių lengvai marinuojamų vištienos šlaunelių likučių, laikykite jas sandariame inde šaldytuve. 3-4 dienas. Norėdami pašildyti, tiesiog pašildykite mikrobangų krosnelėje arba ant viryklės.

Ant baltų ryžių guolio ant grotelių keptų vištienos šlaunelių, papuoštų žolelėmis, kartu su griežinėliais pjaustytais žaliaisiais svogūnais ir laimo skiltelėmis.

Ką patiekti su Miso marinuotomis vištienos šlaunelėmis

Mums labai patinka šios miso glazūruotos vištienos šlaunelės, patiekiamos ant baltųjų jazminų ryžių. Kiti puikūs ryžių variantai yra mūsų Cilantro Lime Rice, Cauliflower Rice arba Instant Pot Sticky Rice.

Norėdami pasimėgauti daržovėmis, paragaukite mūsų sezamo sojų kopūstų salotų, imbiero žirnių salotų arba garuose virtų brokolių!

  • Paruoškite marinatą. Į dubenį įpilkite raudonojo miso, ryžių acto, medaus, ½ šaukšto sezamo aliejaus, sriracha, 1 žalią svogūną ir kalendrą. Sumaišykite ingredientus, kol jie susimaišys.

  • Į dubenį sudėkite vištienos šlauneles. Vištieną užpilkite miso marinatu. Vištieną išmeskite į marinatą, kol apskrus. Uždenkite vištieną ir šaldykite bent 1 valandą.

  • Išimkite vištieną iš šaldytuvo ir atidėkite į šalį. Įkaitinkite avokadų aliejų ir likusį sezamų aliejų keptuvėje ant vidutinės/stiprios ugnies. Į keptuvę sudėkite vištienos šlauneles. Kepkite 3–4 minutes iš pirmosios pusės, kol paruduos. Apverskite vištieną ir įjunkite ugnį iki vidutinės/mažos. Kepkite, kol vištiena pasieks vidinę 165ºF temperatūrą.

  • Išimkite vištieną iš keptuvės ir papuoškite kalendra, žaliuoju svogūnu ir šviežiomis laimo sultimis.

  • Galimybė patiekti vieną arba ant ryžių.

  • Būtinai pirkite miso pastą, o ne greitą miso. Šį receptą išbandėme ir su raudonuoju, ir su baltuoju miso. Jų skoniai skiriasi, tačiau abu skonis geras.
  • Nesivaržykite praleisti sriracha. Jei norite aštresnės vištienos, įdėkite daugiau sriracha.

Kalorijos: 321 kcal, Angliavandeniai: 10 g, Baltymai: 36 g, Riebalai: 15 g, Pluoštas: 1 g, Cukrus: 6 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.

Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -