Tai tikrai netampa lengviau nei šios 15 minučių Oro gruzdintuvės vakarienės suktinukai! Šie gardūs vyniotiniai, pagaminti orinėje gruzdintuvėje, naudojant tik saują ingredientų (žvaigždė – graikiškas jogurtas!), išeina skaniai drėgni ir purūs, juose gausu baltymų.
Visada maniau, kad gaminti savo vakarienės suktinukus yra toks didelis ir sudėtingas dalykas. Viskas, kas susiję su duona, atrodo taip sudėtinga! Tačiau su šiais keptuvės suktinukais, Yra tiek mažai ingredientų ir nė vienas iš jų nelaukia, kol tešla pakils, minkymo ar kitų sudėtingų metodų. Mano toks receptas!
Norėdami pagaminti šiuos skanius vakarienės suktinukus, turėsite pasigaminti lengvą tešlą, 10 minučių įdėti juos į keptuvę ir BOOM – visi jus vadins maitintoju!
- Universalūs miltai: Nieko negalvojimas, tiesa? Esu tikras, kad tai jau turite savo sandėliuke.
- Kepimo milteliai: Tai padeda tešlai pakilti ir sukuria purią tekstūrą.
- Jūros druska: Man patinka naudoti jūros druską, nes ji suktinukams suteikia gražaus skonio.
- 5% graikiško jogurto: Tai yra pagrindinis ingredientas gaminant šiuos keptuvės vakarienės suktinukus. Suteikia puikų drėgmės kiekį ir sukuria švelnią, purią tekstūrą, kurią visi mėgstame! Be to, #baltymai 😃
- Kiaušinis: Norėdami aptepti šiuos ritinėlius, jums reikės kiaušinio.
- Pergamentinis popierius: Labai rekomenduoju keptuveje naudoti pergamentinį popierių, kad nepriliptų ir būtų užtikrintas tolygus kepimas.
Geriausias
Oro gruzdintuvė
Ieškote geriausios oro gruzdintuvės? Mūsų mėgstamiausia yra Ninja Kitchen Air Fryer. Tai patikima ir vidutinė kaina.
Taip! Išbandėme tai su 5% ir 0% paprastu graikišku jogurtu ir abu veikė puikiai! Naudokite tai, ką turite po ranka.
Taip! Skyr jogurtas taip pat puikiai tinka. Mūsų mėgstamiausias prekės ženklas yra Painterland Sisters.
Oro gruzdintuvės ritinėlių pritaikymo būdai
Prie šių pagrindinių vakarienės suktinukų nesunku pridėti šiek tiek gaivumo. Štai keletas idėjų, kaip pradėti:
- Česnakai ir žolelės: Prieš kepdami į tešlą įdėkite šiek tiek malto česnako, džiovintų žolelių, pavyzdžiui, rozmarinų ar čiobrelių, ir pabarstykite parmezano sūriu.
- Cinamoninis cukrus: Sumaišykite cinamoną ir cukrų ir prieš kepdami pabarstykite juo suktinukų viršų, kad būtų saldus.
- Viskas Bagel: Prieš kepdami, ant tešlos viršaus pabarstykite šiek tiek beigelių prieskonių, kad gautumėte pikantišką skonį.
- sūrus: Prieš kepdami į tešlą įpilkite šiek tiek susmulkinto sūrio, kad susidarytų lipnus, sūrus centras.
- Medaus sviestas: Suplakite šiek tiek medaus sviesto ir šepetėliu sutepkite ritinėlius, kai jie išlips iš keptuvės, kad būtų skanus užbaigimas.
puriausių ir skaniausių suktinukų patarimai
Šie oro gruzdintuvų suktinukai geriausiai tinka patiekti švieži, bet jei turite likučių, juos galite laikyti sandariame inde iki 2 dienos.
Norėdami pašildyti ritinius, tiesiog įdėkite juos atgal į keptuvę 2-3 minutes arba kol sušils.
Skanūs pagrindiniai patiekalai, kuriuos galite derinti su oro gruzdintuvės vakarienės suktinukais
Nesvarbu, ar planuojate užsigerti padažu, ar kaip priedą prie sotaus valgio, šie vakarienės suktinukai patiks. Štai keletas mūsų mėgstamiausių maitinimo šaltinių, su kuriais galima juos susieti:
-
Įkaitinkite oro gruzdintuvą iki 325 ℉.
-
Į dubenį suberkite miltus, kepimo miltelius ir jūros druską ir išplakite. Supilkite jogurtą ir išmaišykite mediniu šaukštu arba silikonine mentele.
-
Tešlą pasukite ant miltais pabarstyto darbinio paviršiaus ir suformuokite rutulį. Padalinkite į 9 dalis, po maždaug ⅓ puodelio kiekvieną. Kiekvieną gabalėlį susukite į rutulį.
-
Keptuvės krepšelį išklokite pergamentiniu popieriumi ir ant viršaus sudėkite tešlos rutuliukus. Gerai, jei jie liečiasi.
-
Kiekvieną rutuliuką aptepkite išplaktu kiaušiniu. Kepkite 15-20 minučių.
-
Prieš patiekdami leiskite atvėsti 10 minučių.
- Išbandėme tai su 5% ir 0% paprastu graikišku jogurtu, taip pat su „sky” jogurtu, ir visi variantai veikė puikiai.
- Vietoj kiaušinių vyniotinių viršų patepti galite tirpintu sviestu.
- Šiam receptui nerekomenduojame naudoti silikoninio įkloto.
Kalorijos: 136 kcal, Angliavandeniai: 23 g, Baltymai: 8 g, Riebalai: 1 g, Pluoštas: 1 g, Cukrus: 2 g
Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.
Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.