Mes visi mylime Troškinti trumpi šonkauliukai dėl sultingos ir minkštos mėsos, kuri krenta nuo kaulo. Šiame recepte mes pateikiame būtent tai su 3 valandų gaminimo procesu, kuris liks jūsų burnoje tirpstančiu patiekalu! Suderintas su sočiomis daržovėmis ir pasirinktu krakmolu, tai puikus patiekalas bet kokiai progai.

Ak, mano mėgstamiausias jautienos valgymo būdas… šie raudoname vyne troškinti jautienos šonkauliukai yra ne tik vadovėliniai „nukris nuo kaulo“, bet ir kupini sodraus bei malonaus skonio. Jie itin pikantiški ir puikiai tinka jaukiai nakčiai šią žiemą.

Tiesiog paruoškite trumpus šonkauliukus, greitai apkepkite, nusausinkite, suberkite daržoves ir pašaukite į orkaitę – toliau parodysime, kaip tai daroma.

  • Trumpi šonkauliai su kaulais: Mes negalime pasakyti pakankamai apie šį mėsos gabalą! Jis puikiai tinka troškinimui ir suteikia patiekalui daug skonio.
  • Šviesiai rudas cukrus: Prideda šiek tiek saldumo, kad subalansuotų pikantiškus skonius.
  • Prieskonių mišinys: Trumpiems šonkauliams pagardinti naudojome savo Rib Rub receptą, kurį sudaro česnako milteliai, paprika, džiovinti čiobreliai, džiovinti raudonėliai, košerinė druska ir malti juodieji pipirai.
  • Raudonasis vynas: Naudojome cabernet sauvignon, bet tiks bet koks sausas raudonasis vynas!
  • Pomidorų pasta: Klasikinis būdas bet kokiam patiekalui suteikti gylio ir sodrumo.
  • Balzamiko actas: Troškinamam skysčiui suteikia aštraus ir šiek tiek saldaus skonio.
  • Morkos: Širdies daržovė, kuri šiems troškintiems trumpiems šonkauliukams suteikia saldumo ir spalvos.
  • Jautienos sultinys: Jautienos sultinys ir jautienos šonkauliai… kas galėtų pagalvoti?
  • Šviežios žolelės: Norėdami sukurti kvapnų ir kvapnų troškinimo skystį, naudojome šviežių čiobrelių ir šviežių rozmarinų šakeles.
Šešių etapų koliažas, kuriame išsamiai aprašomas troškintų trumpų šonkauliukų su morkomis ir svogūnais ruošimas ir virimas – nuo ​​žalių, pagardintų šonkauliukų iki galutinio patiekalo.

Mėgstame naudoti cabernet sauvignon, bet tiks bet koks sausas raudonasis vynas. Kiti geri variantai yra merlot, pinot noir arba syrah.

Taip, šis receptas gali būti lengvai pritaikytas lėtoje viryklėje ar puodui. Tiesiog atlikite veiksmus, kad apkeptumėte trumpus šonkauliukus ir sukurtumėte troškinimo skystį ant viryklės, tada perkelkite viską į lėtą viryklę ir virkite ant silpnos ugnies 6–8 valandas arba aukštoje temperatūroje 3–4 valandas.

Norėdami gauti daugiau informacijos, peržiūrėkite mūsų „Slow Cooker Short Rib Ragu“ receptą!

Didelis puodas, užpildytas troškintais trumpais šonkauliukais sodriame, tamsiame padaže, papuoštas žolelėmis ant šviesiai pilko paviršiaus.

Troškintų trumpų šonkauliukų receptas

  1. Sezono trumpi šonkauliai: Įtrinkite trumpi šonkauliai su košerinė druska. Būtinai įmasažuokite druską į kiekvieną šonkaulį. Tada pridėkite likusieji prieskoniai į nedidelį dubenį ir sumaišykite. Pagardinkite šonkauliukus prieskonių mišiniotolygiai padengiant visas puses. Tada šonkaulius sandariai apvyniokite plastikine plėvele ir bent jau padėkite į šaldytuvą 1 valandabet kuo ilgiau, tuo geriau.
  2. Įkaitinkite orkaitę: Įkaitinkite orkaitę iki 300ºF. Išimkite šonkaulius iš šaldytuvo ir palikite kambario temperatūroje 10 minučių.
  3. Kepimo šonkauliukai: Didelėje keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite aliejų Olandiška orkaitė. Kai aliejus įkaista, į puodą suberkite šonkauliukus. Apkepkite šonkaulius apie 1 minutę kiekvienoje pusėje arba kol paruduos kiekviena pusė. Išimkite šonkaulius iš puodo.
  4. Deglaze: Nusausinkite keptuvę su ¼ puodelio raudonojo vyno. Iš keptuvės dugno nubraukite rudus gabalėlius. Į puodą įpilkite likusį vyną ir išplakite pomidorų pasta ir balzamiko acto kartu iki sujungimo.
  5. Pridėti daržovių: Tada į puodą sudėkite morkas, svogūną ir česnaką. Apliekite jautienos sultiniu. Mesti į kailį.
  6. Kepti: Šonkauliukus perkelkite atgal į puodą, sudėkite juos į daržoves ir skystį. Sudėkite čiobrelius ir rozmariną. Uždenkite ir kepkite 3 valandasapverčiant šonkaulius iki pusės. Po 3 valandų šonkauliai turi būti minkšti ir nukristi nuo kaulo.
  7. Patiekite ir mėgaukitės: Išimkite šonkaulius iš orkaitės ir atidenkite. Tada pašalinkite žolelių stiebus ir kaulus. Patiekite šonkauliukus bulvių košė arba pappardelle makaronai. Patiekiant mėsą būtinai užpilkite šaukštu skysčio ar padažo iš puodo.
olandiška orkaitė paprastame fone.

Puikus Džounsas

Olandiška orkaitė

The Great Jones „The Dutchess” yra mūsų mėgstamiausia olandiška orkaitė, skirta kasdieniniam gaminimui. Puikiai tinka vieno puodo patiekalams, sriuboms ir kt.!

Balta ovali lėkštė su bulvių koše, skrudintų morkų griežinėliais ir jautienos trumpais šonkauliukais, papuoštais šviežiomis rozmarino šakelėmis. Šakutė ir peilis dedami šalia lėkštės ant balto paviršiaus.

top patarimai raudoname vyne troškintų trumpų šonkauliukų

  • Išbandėme šiuos šonkaulius po to, kai jie 1 valandą buvo šaldytuve, o tada dar kartą po to, kai jie buvo šaldytuve per naktį. Šonkauliukai, kurie sėdėjo per naktį, buvo tikrai skanesni! Kitaip tariant, Kuo ilgiau, tuo geriau leisti šiam nuostabiam sauso trinties skoniui įlieti jautieną.
  • Jei norite sutirštinti padažą olandiškoje orkaitėje, išimkite mėsą ir daržoves iš puodo. Pridėti 1-3 arbatiniai šaukšteliai kukurūzų krakmolo į puodą ir plakite, kol neliks gumuliukų. Kaitinkite ant vidutinės ugnies, kol sutirštės.

Šiuos šonkaulius galima laikyti sandariame inde šaldytuve iki 4 dienos (taip pat galite tiesiog laikyti juos olandiškoje orkaitėje, kurioje kepėte, kad sutaupytumėte patiekalų!). Pakaitinkite ant viryklės ant vidutinės ugnies, kol sušils.

Lėkštė minkštų troškintų jautienos šonkaulių su morkomis, papuošta rozmarinu, patiekiama ant kreminės bulvių košės lovos. Šalia indo dedamos dvi šakutės.

Kas dera su troškintais trumpais šonkauliais?

Kaip siūlėme anksčiau, mums patinka šie raudoname vyne troškinti trumpi šonkauliukai su bulvių koše arba papardelės makaronais. Išbandykite mūsų skaniausią sveiką bulvių košę arba šias sūrias skrudintas bulves, jei norite sutvarkyti bulves. „Papardelle“ makaronams mūsų trumpos ragu instrukcijos yra jūsų bff!

  • Trumpus šonkaulius įtrinkite košerine druska. Būtinai įmasažuokite druską į kiekvieną šonkaulį.

  • Į nedidelį dubenį suberkite rudąjį cukrų, česnako miltelius, papriką, čiobrelius, raudonėlį ir juoduosius pipirus ir sumaišykite.

  • Šonkauliukus pagardinkite prieskonių mišiniu. Būtinai visiškai padenkite šonkauliukus prieskoniais. Šonkauliukus sandariai apvyniokite plastikine plėvele ir laikykite šaldytuve bent 1 val., bet kuo ilgiau, tuo geriau.*

  • Įkaitinkite orkaitę iki 300ºF.

  • Išimkite šonkaulius iš šaldytuvo ir palikite 10 minučių kambario temperatūroje.

  • Didelėje olandiškoje orkaitėje ant vidutinės/didelės ugnies įkaitinkite aliejų. Kai aliejus įkaista, įdėkite šonkauliukus į puodą. Kepkite šonkauliukus apie 1 minutę iš kiekvienos pusės arba tol, kol kiekviena pusė apskrus. Išimkite šonkaulius iš puodo.

  • Ištirpinkite keptuvę ¼ puodelio raudonojo vyno. Iš keptuvės dugno nubraukite rudus gabalėlius.

  • Į puodą įpilkite likusį vyną ir plakite pomidorų pastą bei balzamiko actą, kol susimaišys.

  • Į puodą sudėkite morkas, svogūną ir česnaką. Apliekite jautienos sultiniu. Mesti į kailį.

  • Šonkauliukus perkelkite atgal į puodą. Įdėkite šonkaulius į daržoves ir skystį. Sudėkite čiobrelius ir rozmariną. Uždenkite ir kepkite 3 valandas, šonkaulius apversdami iki pusės.

  • Po 3 valandų šonkauliai turi būti minkšti ir nukristi nuo kaulo.

  • Išimkite iš orkaitės ir atidenkite. Išimkite žolelių stiebus ir kaulus iš puodo.

  • Šonkauliukus patiekite ant bulvių košės arba pappardelle makaronų. Patiekiant mėsą būtinai užpilkite šaukštu skysčio ar padažo iš puodo.

  • Išbandėme šiuos šonkauliukus po to, kai jie buvo šaldytuve 1 valandą, o tada dar kartą, kai jie buvo šaldytuve per naktį. Šonkauliukai, kurie sėdėjo per naktį, buvo skanesni.
  • Jei norite sutirštinti padažą olandiškoje orkaitėje, išimkite mėsą ir daržoves iš puodo. Į puodą įpilkite 1-3 arbatinius šaukštelius kukurūzų krakmolo ir plakite, kol neliks gumuliukų. Kaitinkite ant vidutinės ugnies, kol sutirštės.

Kalorijos: 398 kcal, Angliavandeniai: 13 g, Baltymai: 31 g, Riebalai: 20 g, Pluoštas: 2 g, Cukrus: 6 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.

Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -