Šį skanų moliūgų dubenėlį valgome bent kartą per savaitę rudenį ir žiemą. Jis gaminamas iš skrudintų moliūgų, ryžių, žalumynų ir skanaus užpilo. Gaukite tai realiame gyvenime mūsų maisto sunkvežimyje Hodgepodge iš Forgotten Star Brewing Co. Fridley mieste, Minesotoje.
Mūsų maisto sunkvežimis „Hodgepodge“ dirba visą sezoną ir ką tik pasikeitėme sezoniniame meniu. Mes tuo labai džiaugiamės! Nenaudojome vasarinių ingredientų, tokių kaip kukurūzai ir mėlynės, o pradėjome naudoti rudens ir žiemos ingredientus, tokius kaip moliūgai, bulvės ir cukruoti riešutai.
„Hodgepodge“ meniu visada turėsime dubenį, skirtą tiek mūsų „Fit Foodie Finds“ pasekėjams, tiek žmonėms, kurie nori maistinių medžiagų turinčio maisto iš maisto sunkvežimio. Mūsų vasaros dubuo buvo šis Hodgepodge Bowl su dešra, lapiniais kopūstais ir mėlynių vasarinėmis salotomis, ir tai buvo skanu.
Dabar galite nuvykti į sunkvežimį ir išbandyti šį naują moliūgų dubenį arba pasigaminti jį patogiai savo namuose.

Hodgepodge Butternut Skvošo dubenėlio žvaigždės ingredientai
Būtinai slinkite iki recepto kortelės, kad gautumėte visą ingredientų sąrašą ir parašytą receptą.
Klevo riešutinis moliūgas: skrudintą sviestinį moliūgą pakėlėme į kitą lygį ir pagardiname druska bei apliejome klevų sirupu. Skvošas iškepa ir karamelizuojasi iki tobulumo.
Cukriniai riešutai: greitas cukruotas riešutas yra mūsų absoliutus mėgstamiausias. Riešutų mišinys šioms salotoms sudarytas iš pepitų ir graikinių riešutų. Jie cukruojami ant viryklės klevų sirupe. Riešutams atvėsus, jie susiformuoja saldžios sankaupos, suteikiančios saldumo kiekvienam kąsneliui.
Grūdų mišinys: kiekvienam dubeniui reikia grūdų, #amiright? Naudojome farro ir laukinių ryžių mišinį. Kiekvienam kąsneliui suteikiamas skanus kąsnelis.
Estragonų padažas: žalias ir aštrus padažas puikiai dera su klevo saldumu, kuris yra sulankstytas į skirtingus šio dubenėlio sluoksnius. Ėjome su česnakiniu ir peletrūno padažu. Smagu 😋!

Estragonas -> Bazilikas: Jei jums patinka anyžių ar saldymedžio skonis, jums patiks šis padažas. Jei nesate gerbėjas, pabandykite peletrūną pakeisti šviežiu baziliku.
Skvošas –> saldžiosios bulvės: Jei bakalėjos parduotuvėje nerandate moliūgų arba renkatės kitą daržovę, saldžiosios bulvės puikiai jį pakeis.
Šis sviestinio moliūgo dubuo yra vegetariškas, bet jei norite pridėti daugiau baltymų, siūlome įdėti susmulkintos vištienos, kepto tofu ar skanių karnitų.

garsus
Sweet Corn Smash Burger
Nesijaudinkite, mūsų Hodgepodge sezoninis meniu nepakeitė mūsų garsiojo saldžiųjų kukurūzų mėsainio. Vis tiek galite nueiti ir pasiimti skanaus mėsainio.
Likučius laikykite sandariuose induose šaldytuve iki 2-3 dienų. Padažą laikykite atskirai iki patiekimo, kad išlaikytumėte šviežumą.
-
Įkaitinkite orkaitę iki 425ºF ir sutepkite kepimo skardą alyvuogių aliejumi.
-
Sviestinį moliūgą paskleiskite ant kepimo skardos, apšlakstytos alyvuogių aliejumi ir klevų sirupu, ir pagardinkite druska. Sumaišykite, kol pasidengs. Kepkite 30–40 minučių arba tol, kol moliūgai taps minkšti šakute ir karamelizuosis. Būtinai periodiškai išmeskite skvošą.
-
Paruoškite klevo riešutus. Įkaitinkite didelę keptuvę ant vidutinės/aukštos ugnies. Į keptuvę suberkite graikinius riešutus ir pepitas ir aptepkite klevų sirupu bei druska. Mesti į kailį. Skrudinkite riešutus, kol jie pradės ruduoti, periodiškai purtydami keptuvę, kad nesudegtų.
-
Nuimkite riešutus nuo ugnies ir perkelkite ant pergamentiniu popieriumi iškloto paviršiaus. Leiskite jiems visiškai atvėsti. Turėtų susidaryti klevų sirupas su sukietėjusiomis ir riešutų kekėmis.
-
Visus padažui skirtus ingredientus sudėkite į virtuvinį kombainą arba blenderį. Ištrinkite iki vientisos masės.
-
Sumaišykite farro ir laukinius ryžius, kol jie susimaišys.
-
Sudėkite į dubenėlius, tolygiai paskirstydami grūdus, moliūgą, rukolą, riešutus, ožkos sūrį, džiovintas spanguoles ir svogūną į 4-6 dubenėlius. Dubenėlius aptepkite peletrūno padažu ir nedelsdami patiekite.
- Alternatyvus padažo variantas: Maple Balsamic; 2 šaukštai balzamiko acto, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus, 1 šaukštas maltų garstyčių, 3 arbatiniai šaukšteliai obuolių sidro, ¼ arbatinio šaukštelio jūros druskos
- Naudojome paruoštus laukinius ryžius ir paruoštus farro. Daugumoje bakalėjos parduotuvių parduodami šaldyti arba iš anksto paruošti supakuoti grūdai, kurie leidžia lengvai pavakarieniauti. Nedvejodami pasigaminkite grūdų namuose, žinokite, kad tai pridės laiko.
- Jei ruošiate šį patiekalą, rekomenduojame visus komponentus laikyti atskiruose sandariuose induose.
Kalorijos: 564 kcal, Angliavandeniai: 71 g, Baltymai: 17 g, Riebalai: 28 g, Pluoštas: 9 g, Cukrus: 23 g
Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.