Klasika, kuri niekada nesensta, Nanie Arlene „Jello Mold“. mūsų šeimoje buvo perduodama iš kartos į kartą ir dėl geros priežasties! Kreminis vanilinis pudingas, aviečių želė ir šaldytos uogos sukuria gaivų ir nostalgišką skanėstą, kuris sugrąžins jus į senus gerus laikus.

Man patinka skanus 3 ingredientų receptas, taip pat ir mano Nanie! Ji nebuvo didelė virėja. Ji tiesiogine prasme neturėjo nieko šaldytuve, bet atvykti per šventes tai buvo jos pasirinkimas. Ji atneštų tai mūsų šeimos Kalėdoms, kad ir kokia būtų (nors ji buvo žydė!). Šis vaisių želė formos receptas yra puikus saldaus ir aitroko mišinys, kurio kreminė tekstūra tiesiog tirpsta burnoje.

Gaminti želė yra vienas lengviausiai pagaminamų desertų planetoje. Tiesiog išvirkite želė skystį, supilkite į želė formeles ir per naktį šaldykite. Kitą dieną ištraukite iš formos, įpilkite plaktos grietinėlės ir skanaukite!

  • Vanilinis pudingas: Šio recepto pagrindas yra vanilinis pudingas, suteikiantis kreminės tekstūros ir saldaus skonio.
  • Aviečių želė: Spektaklio žvaigždė aviečių želė šiam skanėstui suteikia vaisių skonio ir ryškios spalvos.
  • Šaldytos avietės: Tai suteikia pelėsiui tekstūros ir vaisių skonio.
  • Jello pelėsis: Kad šis desertas įgautų klasikinę formą, jums reikės želė formos.
Žingsnis po žingsnio aviečių želatinos formavimo procesas, įskaitant maišymą, įdėjimą į formą ir dekoravimą plakta grietinėle, avietėmis ir mėtų lapeliais.

Jei neturite želė formos, galite naudoti 9 × 9 colių keptuvę ir supjaustyti ją kvadratais. Taip pat galite naudoti keptuvę ir patiekti želė griežinėliais.

Šį receptą išbandėme tik su šaldytomis avietėmis, bet tikrai galite pabandyti naudoti šviežias avietes! Konsistencija ir konsistencija gali šiek tiek skirtis, bet skonis būtų skanus.

Rankos, pašalinančios pelėsį iš raudonos želatinos deserto ant baltos lėkštės.

Mūsų gudrybė yra uždėti didelę lėkštę ant keptuvės viršaus ir keptuvę apversti. Jei želė iš keptuvės neišeina, šiek tiek įkaitinkite keptuvės formą panardindami keptuvės dugną į šiltą vandenį. Tai turėtų padaryti viską!

nepamirškite įdėti plaktos grietinėlės!

Kad jūsų želė būtų ypač puošni, prieš patiekdami ant viršaus uždėkite sluoksnį plaktos grietinėlės. Taip pat galite papuošti šviežiomis avietėmis arba pabarstukais, kad pridėtumėte spalvos ir skonio.

Raudona želatinos forma su plakta grietinėle, avietėmis ir mėtos šakele baltoje lėkštėje.

Jei turite likučių, želė formą laikykite sandariame inde šaldytuve iki 3 dienos. Tekstūra gali tapti šiek tiek vandeningesnė, bet skonis vis tiek bus skanus. Prieš patiekdami tiesiog išmaišykite.

Raudonos želatinos desertas su plakta grietinėle ir avietėmis lėkštėje. Trūksta porcijos, o šalia ilsisi šaukštas.

  • Į didelį puodą įpilkite 4 puodelius vandens, vanilinį pudingą ir aviečių želė. Sumaišykite ingredientus kartu. Mišinį užvirinkite ant vidutinės/stiprios ugnies.

  • Tada į želė mišinį įmaišykite avietes (ir skystį).

  • Nukelkite puodą nuo ugnies ir leiskite mišiniui atvėsti 15-20 minučių.

  • Supilkite mišinį į želė formą ir uždenkite. Šaldykite per naktį, kol mišinys sutvirtės.

  • Norėdami išimti želė iš formos, ant keptuvės viršaus uždėkite didelę lėkštę ir apverskite keptuvę. Jei želė iš keptuvės neišlips, šiek tiek įkaitinkite keptuvės formą panardindami keptuvės dugną į šiltą vandenį.

  • Pabarstykite plakta grietinėle ir patiekite iš karto.

  • Jei neturite želė formos, galite naudoti 9 × 9 colių keptuvę ir supjaustyti ją kvadratais.
  • Šis receptas veiks tik tuo atveju, jei gaminsite ir patieksite vanilinį pudingą. Jokie mūsų bandyti pakaitalai nepadėjo.

Kalorijos: 97 kcal, Angliavandeniai: 28 g, Baltymai: 3 g, Riebalai: 0.2 g, Pluoštas: 2 g, Cukrus: 12 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -