Vištienos parmezano quinoa troškinys yra būtent tai, ko jums ir jūsų šeimai reikia vakarienei! Sultingas, sūrus vištienos parmezanas ant quinoa marinara pagrindo, kuriame gausu baltymų (57 g vienoje porcijoje!) ir daržovėmis. Šį receptą per daugelį metų gamino ir pamėgo tūkstančiai mūsų skaitytojų ❤️

Aš tai darau VISĄ LAIKĄ. Tai išgelbėja gyvybę – taip lengva pagaminti ir visada skanu. Puikiai tinka ir darbo likučiams. Ačiū už tokį greitą, lengvą ir skanų patiekalą! – Marija

Kiekvieną kartą gamindami šį quinoa troškinio receptą prisiekiu, kad jis bus vis geresnis ir geresnis. Man patinka, kad šis lengvas patiekalas yra kepamas viename troškinimo patiekale ir yra pripildytas tiek daug baltymų (ačiū vištienai ir kvinojai).

Geriausia šio recepto dalis (išskyrus tai, kad jis labai skanus 😃 ) yra tai, kad jis yra labai maitinantis ir kupinas baltymų (57 g vienai porcijai!). Jau nekalbant apie tai, kad jame yra daugybė daržovių – grybų, svogūnų, žaliųjų pipirų ir kinojos. Tada ant viršaus yra paprasta ir kvapni naminė parmezano vištiena.

Ko reikia vištienos parmezano kvinojos troškinimui

Šiame burnoje tirpstančiame quinoa kepinyje kaip pagrindą dedame kvinoją, kubeliais pjaustytą žaliąją papriką, grybus ir smulkiai pjaustytą geltonąjį svogūną.

Padažas yra marinaros, vištienos sultinio ir malto česnako mišinys, kuris suteikia tvirtą pagrindą ant viršaus dedamai parmezanu padengtai vištienos krūtinėlei.

Tada parmezano vištienai naudojame vištienos krūtinėlę ir naminį parmezano apkepą.

  • Super maistinių medžiagų kiekis! Mes kalbame apie 57 g baltymų / porciją + gausią daržovių porciją.
  • Tai OG Fit Foodie receptas, kurį gamino ir pamėgo tūkstančiai per daugelį metų.
  • Puikus patiekalas užšaldyti vėliau arba padovanoti draugui, kuriam reikia ❤️
Žingsnis po žingsnio vištienos Parmezano paruošimo procesas: daržovių troškinimas, padažo sluoksniavimas, vištienos aptepimas kiaušiniu ir džiūvėsėliais, išdėliojimas į indą ir kepimas iki auksinės rudos spalvos.
  • Tinka vegetarams: Vištieną pakeiskite pjaustytais baklažanais; tos purios quinoa kepimo laikas lieka toks pat.
  • Be glitimo: Parmezano dangai rinkitės miltus be glitimo.
  • Sūrio įvairovė: Pakeiskite susmulkintą parmezaną į parmezano ir mocarelos mišinį, kad gautumėte lipnią spalvą.
  • Pridėti daugiau daržovių: Nesivaržykite į quinoa pagrindą įdėti visas turimas daržoves. Išbandykite brokolius, cukinijas ar žirnius. Šaunu!
Baltas troškinys.

Mūsų mėgstamiausia

Puodų patiekalas

Mums patinka šis „le creuset“ troškinimo patiekalas, nes jis tinkamas orkaitėje IR turi dangtelį. Tai puikus troškinimo patiekalas šiam vieno puodo makaronų patiekalui!

Keturios nevirtos vištienos krūtinėlės, padengtos tarkuotu sūriu, dedamos ant pomidorų padažo sluoksnio baltoje kepimo formoje.

DUK

Ar galiu naudoti kitokius grūdus?

Taip, bet jokių kitų grūdų nebandėme. Ryžiai gali duoti panašų rezultatą, kai santykis su skysčiu.

Kaip padaryti jį pikantiškesnį?

Į marinaros padažą suberkite raudonųjų pipirų dribsnius.

Ar galiu naudoti parduotuvėje įsigytą marinara?

Visiškai, nors naminis gaminys visada yra skanus atnaujinimas.

Keptos vištienos krūtinėlės, apibarstytos sūriu, troškinimo inde, ant raudono padažo pagrindo, šalia yra šakutė ir medžiaginė servetėlė.

Likučius laikykite sandariame inde šaldytuve iki 3 dienų. Jei jį užšaldote, prieš šildydami būtinai visiškai atšildykite jį šaldytuve. Tokie troškiniai, kaip šis, laikui bėgant gerėja!

Ant grotelių kepta vištienos krūtinėlė ant pomidorų quinoa lovos, papuošta tarkuotu sūriu ir petražolėmis baltoje lėkštėje.

Aptarnavimo pasiūlymai

  • Suporuokite šį troškinį su traškiomis žaliomis salotomis, kad patiekalas būtų užbaigtas.
  • Šlakelis šviežio baziliko, balzamiko glaisto arba truputis raudonųjų pipirų dribsnių gali suteikti spalvos ir skonio prieš pat patiekiant.

  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1/2 didelis geltonas svogūnas, kubeliais (~ 1/2 puodelio)
  • 1 vidutinio dydžio žalieji pipirai, kubeliais
  • 1.5 puodelis balti grybai, kubeliais
  • 1.5 arbatinius šaukštelius jūros druska, atskirtas
  • 3 gvazdikėliai česnako, malta
  • 1 šaukštas Itališkas prieskonis
  • 1 puodelis quinoa
  • 3 puodeliai marinara padažas, (24 uncijos)
  • 1 puodelis vištienos sultinio, arba daržovių sultinio
  • 2.5 šaukštai universalūs miltai, arba g/f universalus
  • 1.5 puodeliai tarkuoto parmezano sūrio, plius dar papildymui
  • 2.5 arbatinius šaukštelius česnako milteliai
  • ½ šaukštelis šviežiai maltų pipirų
  • 1 didelis kiaušinis
  • 1.5 svarų. be kaulų, be odos vištienos krūtinėlės, (4 mažos vištienos krūtinėlės)

  • Įkaitinkite orkaitę iki 375ºF ir išpurkškite 9 × 13 colių troškinimo indą.

  • Įkaitinkite alyvuogių aliejų didelėje keptuvėje ant vidutinės/aukštos ugnies. Į keptuvę sudėkite svogūną ir pagardinkite ¼ arbatinio šaukštelio druskos. Troškinkite 1-2 minutes. Į keptuvę įpilkite žaliųjų pipirų, grybų ir česnako. Įkaitinkite iki vidutinės ugnies ir įberkite ½ arbatinio šaukštelio druskos ir 1 šaukštą Toskanos prieskonių. Pakepinkite dar 5-7 minutes. Nukelkite nuo ugnies.

  • Į troškinimo indą sudėkite quinoa ir daržoves ir išmaišykite. Tada supilkite marinaros padažą, sultinį ir likusią druską. Mesti dar kartą. Nuvalykite troškinimo indo kraštus, kad jie nesudegtų.

  • Uždenkite ir kepkite 30 minučių.

  • Kol kepa quinoa, paruoškite vištieną. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite miltus, susmulkintą parmezaną, česnako miltelius ir juoduosius pipirus. Tada į atskirą dubenį įmuškite kiaušinį ir išplakite.

  • Ištraukite vištieną per kiaušinį. Leiskite kiaušinių pertekliui nuvarvėti nuo vištienos krūtinėlės.

  • Vištieną pertrinkite per parmezano mišinį. Miltus ir sūrį suberkite ant vištienos, kol apskrus. Kartokite, kol visos vištienos krūtinėlės pasidengs. Priklausomai nuo vištienos krūtinėlių dydžio, į dubenį gali tekti įberti daugiau miltų ar sūrio.

  • Po 30 minučių išimkite indą iš orkaitės ir išmaišykite quinoa mišinį. Perkelkite vištieną ant quinoa viršaus ir uždenkite. Kepkite dar 20 minučių.

  • Atidenkite kepimo indą ir kepkite dar 10–15 minučių arba vištiena bus auksinės rudos spalvos, o vištienos vidaus temperatūra yra 165ºF.

  • Išimkite iš orkaitės ir palikite troškintuvą 5 minutes pailsėti prieš patiekiant.

  • Šis receptas buvo atnaujintas 2024 m. spalio mėn. Originaliame recepte (ČIA) praleistas visų daržovių kepimas keptuvėje. Nesivaržykite praleisti šį žingsnį, jei norite mažiau patiekalų. Siūlome iš anksto virti daržoves, nes tai suteikia receptui daug skonio ir gilumo.
  • Gaminimo laikas gali skirtis priklausomai nuo orkaitės.

(adthrive-in-post-video-player video-id=”JmbpzvTM” upload-date=”2017-05-24T17:59:08.000Z” name=”Sveika vištienos parmezano kvinojos keptuvė” description=”Ieškau lengvesnio vakarienė, kuri pamaitins visą šeimą. Pagaminti šį baltymų (ir daržovių!) pripildytą vištienos parmezaną quinoa kepama vos per 60 minučių!“)

Kalorijos: 552 kcal, Angliavandeniai: 46 g, Baltymai: 57 g, Riebalai: 15 g, Pluoštas: 7 g, Cukrus: 9 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.

Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -