Tai Keptas sūris ir pomidorų sriuba Galbūt buvo padaryta šimtą kartų, tačiau šis receptas paverčia jūsų vidutinį ant grotelių keptą sūrį gurmanišku gerumu! Mūsų turtinga, naminė pomidorų sriuba sujungia ant grotelių keptą sūrį, pagamintą su rūgštynių duona, gouda ir amerikietišku sūriu, kad būtų papildomas „Gooey“ sūrus. Jei gaminame GCT namuose, tai yra vienintelis receptas, kurį naudojame 😋

Mes ėjome tiesiai į išgalvotą savo skrudintą persiką ir „Gouda“ keptą sūrį, tačiau mes nesidalinome savo klasikiniu kepto sūrio receptu, kurį visi žino ir myli svetainėje … iki šiol! Ir jūs žinote, kad mes turėjome pridėti savo ypatingą paūmėjimą. Šis ant grotelių kepto sūrio ir pomidorų sriubos receptas yra (nesikišti į mūsų pačių ragą), kaip tai daroma. Nenorėsite to padaryti kitu būdu.

Nors tai akivaizdžiai naminė, ši pomidorų sriuba ir ant grotelių kepto sūrio receptas yra labai lengvas – dar žinomas kaip pakankamai lengva, kai namuose alkani maži vaikai!

  • Įkaitinkite alyvuogių aliejų olandų krosnyje ant vidutinės/stiprios ugnies. Į keptuvę įpilkite svogūno ir pagardinkite ½ šaukštelio druskos. Virkite svogūnus žemyn iki permatomų, 7–9 minutes.

  • Į svogūnus įpilkite pomidorų pastos ir česnako ir pakepinkite dar 2 minutes.

  • Tada į puodą įpilkite susmulkintų pomidorų, nuluptų pomidorų, vištienos sultinio, Vorčesteršyro ir rudojo cukraus. Išmaišykite, kad sujungtumėte. Mišinį užvirkite ant vidutinės/stiprios ugnies.

  • Pasukite šilumą iki mažai ir leiskite sriubai troškinti 5 minutes.

  • Sriubą perkelkite į greitaeigį maišytuvą (mes labiau mėgsta vitamix) ir atsargiai sumaišykite sriubą, kol bus visiškai lygi.*

  • Sriubą perkelkite atgal į olandų krosnį ir leiskite sriubai sušilti ant vidutinės/silpnos ugnies, kai ruošiate ant grotelių keptą sūrį.

  • Svieskite po vieną kiekvienos duonos skiltelės pusę.

  • Ant vieno duonos gabaliuko uždėkite dvi čederio sūrio griežinėlius ir vieną gabaliuką „Gouda“, o ant čederio sūrio viršaus uždėkite antrą duonos gabalą. Atidėti.

  • Tada ant vidutinės ugnies įkaitinkite didelę keptuvę.

  • Į keptuvę įpilkite ant grotelių kepto sūrio ir leiskite jam virti 3–4 minutes ant vidutinės ugnies.

  • Apverskite ant grotelių keptą sūrį ir virkite dar 2–4 minutes iš kitos pusės. Prieš išimant ant grotelių keptą sūrį iš keptuvės, sūris turėtų būti visiškai išlydytas.

  • Kiekvieną kepto sūrio sumuštinį supjaustykite per pusę ir patiekite kartu su pomidorų sriuba.

  • Galimybė sumaišyti sriubą su panardinimo trintuvu į olandų krosnį. Atminkite, kad mes rekomenduojame greitaeigį maišytuvą, nes jis palieka sklandesnę sriubą.
  • Ant grotelių kepto sūrio galite naudoti bet kokio tipo duoną. Mes naudojome čederio sūrį ir „Gouda“ sūrį, tačiau drąsiai naudokite bet kurį kitą jūsų pasirinktą tirpstamą sūrį.

Kalorijos: 541 KcalAr Angliavandeniai: 54 gAr Baltymas: 21 gAr Riebumas: 29 gAr Pluoštas: 6 gAr Cukrus: 15 g

Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.

Reikalinga įranga

  • Olandų krosnelė: Norint gaminti pomidorų sriubą, jums reikės olandiškos krosnies! Tai geriausias pasirinkimas net virimo ir lengvo valymo. Mes mėgstame savo likusį sriubą laikyti tiesiai į olandų krosnį šaldytuve.
  • Greitasis maišytuvas: Mums labiau patinka „Vitamix“, kad sriubos susimaišymas būtų lygus ir kreminis konsistencija. Jei norite, nedvejodami naudokite panardinimo trintuvą.
Olandų orkaitė paprastame fone.

Puikus Jonesas

Olandų orkaitė

Didysis Jonesas „The Dutchess“ yra mūsų mėgstamiausia Olandijos krosnelė, skirta kiekvieną dieną gaminti maistą. Tai puikiai tinka valgymui vienu puode, sriubomis ir dar daugiau!

Maišytuvas aiškiame fone.

Mūsų mėgstamiausias

Blenderis

Norite patobulinti savo maišytuvą? Peržiūrėkite mūsų mėgstamą „Vitamix“ maišytuvą. Tai yra mūsų mėgstamiausias greitas maišytuvas, puikiai tinkantis gaminti kokteilius, sriubas ir riešutų sviestą.

Rankos, ištraukiančios ant grotelių kepto sūrio sumuštinio, su išlydytu sūriu, tempiančiu tarp skrudintų duonos griežinėlių, puikiai suporuotų su šiltu dubeniu pomidorų sriubos.

Mes rekomenduojame naudoti ir šviežią supjaustytą sūrį, turintį gerą tirpumą, pavyzdžiui, čederio sūrį, gouda ir amerikietišką sūrį. Visi trys šie sūriai pasižymi puikiomis lydymosi savybėmis ir kartu puikiai skonis.

Mes nerekomenduojame naudoti jokių senų sūrių, nes jie gerai neištirps.

Ant grotelių kepto sūrio galite naudoti bet kokio tipo duoną. Sourdough, nesmulkinti kviečiai ir balta duona gerai veikia. Bet mes rekomenduojame naudoti kepyklos rūgštynių duoną papildomam gurmaniškam prisilietimui!

Žinoma! Sriubą galite sumaišyti su panardinimo trintuvu tiesiai į olandų krosnį. Mes rekomenduojame greitaeigį maišytuvą, nes jis palieka sklandesnę sriubą.

Štai patarimas!

Norėdami gauti papildomo skonio, pabandykite pridėti Šviežios žolelės, pavyzdžiui, bazilikas ar čiobreliai, prie jūsų pomidorų sriubos prieš maišant.

Tarnaujantys pasiūlymai

Aš mėgstu neutralizuoti sodrius ir kreminius skonius kepto sūrio ir pomidorų sriubos su traškiomis, gaivinančiomis salotomis. Šios ant grotelių keptos Cezario salotos su ant grotelių keptais kratonais yra viena iš mūsų „Go Tos“! Mes taip pat mėgstame tai su šiomis prancūziškomis morkų salotomis su medaus garstyčių padažu ar mūsų klasikinėmis pavasario mišinio salotomis.

Dubenėlis kreminės pomidorų sriubos su pipirais, puikiai suporuotas su sujungtu ant grotelių kepto sūrio sumuštiniu. Šaukštas yra kviečiantis dubenyje, o netoliese sėdi dryžuota audinio servetėlė.

Šią pomidorų sriubą galima laikyti hermetiškame talpykloje šaldytuve iki 4 dienos. Grilis keptas sūris geriausiai mėgaujasi šviežia, tačiau bet kokius likučius galite laikyti hermetiškame inde 2 dienos šaldytuve.

Fotografija: Šiame įraše darytos nuotraukos yra Erin iš medinės keptuvės.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -