Tai ne tik jūsų kasdienis Kepti kotletai. Šie Lakštinė keptuvė saldus čili česnako kotletus yra supakuoti su ryškiais Azijos įkvėptais skoniais, o kadangi kotletai virti orkaitėje, jie išorėje išeina gražiai traškūs ir švelnūs iš vidaus. Porą su skrudintomis daržovėmis ir ryžiais, kad galėtumėte pilnai pavalgyti.
Kai daugelis iš mūsų galvoja apie kotletus, mes iškart įsivaizduojame itališką versiją – patiekiamus su makaronais ir marinara padažu. Bet mes mėgstame kūrybiškai kurti savo kotletų receptus čia! Buffalo vištienos kotletai, tikka masala kotletai, su rozmarino čiobrelių kotletukais. Ir nors mes taip pat mėgstame klasikinį kotletą (pavyzdžiui, mano itališkų itališkų kotletų omg, jie yra tokie geri), mes negalime gauti pakankamai saldžių čili česnakų skonių, taigi, šie nuostabūs kotletai gimė 🌈.
Norėdami pasigaminti šiuos mažus skanumo rutulius, tiesiog paruoškite ir kepkite kotletus ir daržoves. Kepkite juos orkaitėje ir padarykite yummy saldų ir aštrų padažą šone. Sujunkite viską ir paragaukite magijos!
Kodėl kotletai gaminti orkaitėje
Mes mėgstame gerą lakštinio keptuvės patiekalą! Tai ne tik palengvina vakarienę (ypač įtemptomis naktimis su vaikiškais, Amiright?!), Bet ir šie kepti kotletai tampa traškūs ir skanūs išorėje ir yra labai švelnūs „Inside +“. ne gaminti ant viryklės.
Ir kol įjungta orkaitė, jūs taip pat lengvai kepsite daržoves. Padarykite keletą ryžių, o jūs patys gavote visą maistą.
Galite naudoti bet kokį skrudintų daržovių derinį, kurio norite! Mes mėgstame kūdikio bok choy ir brokolių skonį ir tekstūrą, tačiau viskas, ką turite po ranka, bus gerai susieti.
Mes rekomenduojame paprikas, cukinijas, žirnius ar net saldžias bulves. Tiesiog būtinai supjaustykite juos į panašaus dydžio gabalus, kad jie tolygiai virtų su kotletukais.
Pro patarimai lapų keptuvės kotletukams
- Siūlome naudoti tamsesnę metalinę kepimo skardą Su kotletukais, nes tai padeda paruduoti kotletus. Tačiau bet kuri keptuvė veiks.
- Tai padeda sudrėkinti rankas formuojant kotletus Taigi, kad mėsa nepriliptų prie jūsų rankų.
- Mes naudojome a 3-bagažinės kaušelis Norėdami pasigaminti didesnius kotletų kamuolius, tačiau nedvejodami, kad kotletai būtų mažesni. Atminkite, kad kotletai kepti užtruks mažiau laiko, ir jūs jų turėsite daugiau.
-
Įkaitinkite orkaitę iki 400ºF ir sutepkite kepimo skardą su avokado aliejumi.*
-
Į didelį dubenį sudėkite visus mėsos rutulių ingredientus ir sumaišykite ingredientus, kol susimaišys.
-
Naudodami šaukštą šaukštelio, į ranką įmuškite tris šaukštus ir susukite mėsą į rutulį. Padėkite ant suteptos kepimo skardos. Pakartokite, kol visas mėsos mišinys nebus pagamintas į rutulius.* Tai padeda sudrėkinti rankas, kad mėsa jų nepriliptų.
-
Perkelkite į orkaitę ir kepkite 20 minučių, apversdami pusiaukelę.
-
Kol kotletai kepa, į antrą kepimo skardą įpilkite brokolių, Bok Choy ir Raudonojo svogūno. Padengkite daržoves sojos padažu, sezamo aliejumi ir ryžių actu. Išmeskite daržoves. Įpilkite daržovių prie krosnies ir kepkite 10 minučių arba kol jos pasieks norimą malonumą.
-
Kol kotletai ir daržovės kepa, į dubenį sudėkite visus padažo ingredientus ir plakite, kad sujungtumėte.
-
Išimkite kotletus iš krosnies, kai vidinė kotletų temperatūra siekia 165ºF, 20-20 minučių.
-
Patiekite kotletus ir daržoves ant jazminų ryžių ir viršaus su medaus česnako čili padažu ir baltųjų sezamo sėklomis. Mėgaukitės.
- Mes siūlome naudoti tamsesnį metalinį kepimo skardą su kotletukais, nes jis padeda paruduoti kotletus. Tačiau bet kuri keptuvė veiks.
- Norėdami gaminti didesnius kotletų gamybą, mes panaudojome trijų šaukštų samtelį, nesivaržykite, kad kotletai būtų mažesni, tačiau atminkite, kad kotletai kepti užtruks mažiau laiko, o jūs turėsite daugiau.
- Galite naudoti bet kokį daržovių derinį, kurio norite.
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.
Likusius kotletus ir daržoves galima laikyti hermetiškame talpykloje šaldytuve iki 3 dienos. Prieš patiekdami, tiesiog pašildykite orkaitėje ar mikrobangų krosnelėje.
Taip pat galite užšaldyti virtus kotletus ir daržoves iki 3 mėnesiai. Tiesiog atšildykite juos šaldytuve per naktį ir prieš patiekdami vėl pašildykite.
Kokie ryžiai patiekiami su šiais kotletukais
Mūsų svarbiausias pasiūlymas šiems lakštinio skalūnams yra patiekti juos Jasmine ryžiai. Arba peržiūrėkite mūsų, kaip padaryti lipnius ryžių vadovą, skirtą geriausiems lipniems ryžiams! Ieškai mažai angliavandenių galimybės? Išbandykite mūsų žiedinių kopūstų ryžius arba šiuos žiedinius kopūstus keptus ryžius!
Fotografija: Šiame įraše darytos nuotraukos yra Erin iš medinės keptuvės.