Mūsų žemės riešutų sviesto traškumo puodeliai yra linksmas pasukimas ant žemės riešutų sviesto puodelių! Jie gaminami iš žemės riešutų sviesto, kokosų aliejaus, medaus ir traškių ryžių traškių grūdų.
Mes mėgstame šiuos traškius žemės riešutų sviesto puodelius, nes jūs galite įsigyti šventinę bet kokias atostogas. Mes pateikiame Valentino pavyzdį žemiau!
Žemės riešutų sviesto puodeliai yra tinkami maisto produktų specialybė ir šis variantas turi būti mano mėgstamiausias. Aš per metus padariau šį tikslų receptą bent 10 kartų ir jis visada pasiekia vietą. Aš myliu gerą traškumą.
Jie yra panašūs į mūsų sveikų žemės riešutų sviesto puodelius, tačiau juose yra traškios ryžių javų, kad suteiktumėte gražų traškumą.
Kas yra šiuose žemės riešutų sviesto traškumo taurėse?
- Žemės riešutų sviestas: jei įmanoma, būtinai naudokite lašinamą, natūralų žemės riešutų sviestą.
- Kokosų aliejus: Kokosų aliejus suteikia jai tą fudgey tekstūrą, kai jie bus užšalę.
- Medus: Jie yra pasaldinti medumi, bet aš juos padariau ir klevų sirupu.
- Ryžių krispies grūdai: traškūs ryžių javai yra tai, kas jiems suteikia traškumą.

Padarykite juos šventinius!
Valentino širdies idėja
Vietoj cupcake skardos naudokite silikono širdies formą, o viršuje – Valentino pabarstykite šventiniu posūkiu!

Ingredientų apsikeitimo sandoriai ir variantai

Mes rekomenduojame juos laikyti šaldiklyje. Kai jie sušalę kietą, galite juos pašalinti iš muffin skardos ir perkelti į hermetišką indą. Laikykite šaldiklyje iki 3 mėnesių.
Kai būsite pasiruošę valgyti, leiskite jiems keletą minučių atšildyti ir mėgaukitės!

-
Pirmiausia išjunkite kekso skardą su keksiukų įdėklais ir atidėkite. Galite kreiptis į teismą su įprasto dydžio keptuve arba mini. Norėdami gauti geriausius rezultatus, taip pat galite naudoti silikono formą.
-
Į vidutinio dydžio dubenį sudėkite žemės riešutų sviestą, išlydytą kokosų aliejų, vanilę ir medų ir sumaišykite, kol sumaišys.
-
Tada įpilkite ryžių traškių grūdų ir dar kartą išmaišykite.
-
Naudodami šaukštą kaip šaukštą, į kiekvieną kekso įdėklą supjaustykite krūvą šaukštą tešlos. Pakartokite tol, kol tolygiai paskirstysite į 12 įdėklų.
-
Įdėkite į šaldiklį mažiausiai 20 minučių arba iki tvirtos.
-
Paruoškite pasirenkamą šokolado lašelį, įdėdami šokolado drožles ir kokosų aliejų į mažą dubenį ir mikrobangų krosneles nuo 30 sekundžių iki minutės arba tol, kol ištirps. Maišykite, kol susimaišys.
-
Kai žemės riešutų sviesto puodeliai įsitvirtins šaldiklyje, išimkite ir pamerkite šokolado mišiniu ir pabarstykite jūros druska.
- Jei tešla nėra lengvai užpilama į keksiukų skardą, įpilkite daugiau ištirpinto kokosų aliejaus. Nenorite, kad tešla būtų per stora, o kartais storio storio priklauso nuo to, koks riebus yra jūsų riešutų sviestas.
- Galimybė pakeisti medų klevų sirupu.
- Galimybė pakeisti žemės riešutų sviestą kitu riešutų sviestu, pavyzdžiui, anakarda ar migdolais.
- Laikykite šaldiklyje iki 3 mėnesių.
- Informacija apie mitybą neapima šokolado.
(„Adthrive-in-Post-Video-Player Video-Id =” 0NVXSAW8 ″ Įkelti-date = “ Sviesto puodelis ir ryžių traškumas!
Kalorijos: 146 KcalAr Angliavandeniai: 9 gAr Baltymas: 3 gAr Riebumas: 12 gAr Pluoštas: 1 gAr Cukrus: 6 g
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.