„Pink“ makaronai prieš kelerius metus socialinėje žiniasklaidoje tapo virusiniai ir mes esame čia! Burokėliai skrudinami česnakais ir svogūnais, o po to sumaišomi kartu su ožkos sūriu, kad būtų sukurtas svajingas, kreminis burokėlių padažas. Pridėkite šį vieną savo mėgstamą makaronų pasukimą!
Geriausiai skrudintų burokėlių makaronai, dar žinomi kaip virusiniai rožiniai makaronai!
Kalbant apie burokėlių patiekalus, dažniausiai į galvą ateina burokėlių salotos, burokėlių hummas ar ingredientas, patenkantis į sveiką kokteilį. Bet burokėliai makaronuose? WHAATTT?! Taip, mano draugai … pasiruoškite visų laikų gražiausiems makaronams.
Geriausi „Team Fit Fit Foodie“ patarimai ⤵️
- Pirkdami burokėlius, rinkitės vidutinio dydžio/didelius, kurie yra tvirti, turi nedaug dėmių ir yra gilios kaštono spalvos. Be to, įsitikinkite, kad taproot yra pritvirtintas ir nėra plaukuotas, nes tai paprastai reiškia, kad burokėliai bus sunkesni.
- Neturite/nepatinka krapai? Nesivaržykite naudokite kitas žoleles, tokias kaip petražolės ar pjaustytos česnakai.
- Jei pamiršite rezervuoti makaronų vandenį, nesijaudinkite! Reguliarus vanduo ar net pienas taip pat puikiai veikia.
- Jei pamiršite rezervuoti makaronų vandenį, nesijaudinkite! Reguliarus vanduo ar net pienas taip pat puikiai veikia.
Viskas, ko jums reikia
- Burokėliai: Norėdami pagaminti šį receptą, jums reikia dviejų vidutinių/didelių burokėlių. Pabandykite gauti panašaus dydžio, jei galite! Šviežia visada geriausia.
- Česnako ir svogūno: Mes skrudiname česnaką ir baltą svogūną atskirai kartu su burokėliais, kad viskas būtų supakuota į skonį ir švelniai.
- Bucatini makaronai: „Bucatini“ yra puikūs makaronai tokiems naftos pagrindu pagamintiems padažams, nes jie yra tikrai gerai. Tačiau jūsų mėgstamiausi makaronai veiks puikiai!
- Ožkos sūris: Ožkos sūris yra nesąmonė su bet kokiu burokėlių patiekalu! Tai tikrai pagerina kreminio padažo skonį.
- Pistacijos: Pistacijos prideda malonų sūrumą patiekalui, kuris subalansuoja saldesnes, žemiškesnes burokėlių natas. Pirmiausia būtinai kepkite ir druskos!
- Šviežios krapai: Ši žolė puikiai dera su visais kitais burokėlių makaronų padažo skoniais.
- Citrinos žievė: Niekada negali suklysti su rūgštingumo prisilietimu! Citrina viską sujungia tikrai nepriekaištingam patiekalui.
Kaip pasigaminti skrudintų burokėlių makaronų
Įkaitinkite orkaitę iki 400ºF ir supjaustykite du burokėlių, česnakų ir svogūnų skardos folijos gabalus.
Įdėkite burokėlius į skardos folijos gabalą ir pasnelkite juos su 2 šaukšteliai alyvuogių aliejaus ir pagardinkite ¼ šaukštelio druskos ir ¼ šaukštelio pipirų. Užklijuokite skardos foliją tvirtai, kad jokia šiluma negalėtų ištrūkti.
Kitas, Įdėkite česnaką ir svogūną į skardos folijos gabaląlašinkite su 2 šaukšteliais alyvuogių aliejumi ir ¼ šaukštelio druskos ir ¼ šaukštelio pipirų ir užsandarinkite, kad jokia šiluma negalėtų ištrūkti.
Skrudintos burokėliai, česnakai ir svogūnai
Perkelkite burokėlius, česnaką ir svogūną į kepimo skardą ir Kepkite 30–40 minučių arba tol, kol burokėliai nebus šakutės, o česnakai bus minkšti.
Kol daržovės kepa, Užvirkite didelį puodą sūdyto vandens ir virkite „Bucatini“, kol „al dente“. Vėliau atidėkite 1 puodelį makaronų vandens (mes išimame daugiau, nei mums reikia tik tuo atveju). Nuvilkite makaronus ir atidėkite.
Nulupkite ir maišykite
Kai daržovės skrudinamos, Atsargiai nulupkite burokėlius ir perkelkite juos į greitaeigį maišytuvą kartu su svogūnu. Atsargiai išspauskite česnako skilteles iš česnako įvyniojimo į maišytuvą.
Pridėkite likusią dalį Alyvuogių aliejus, 2 uncijos. ožkos sūrio, likusi druska ir 4 šaukštai krakmolingų makaronų vandens į maišytuvą ir sumaišykite visus ingredientus kartu iki vientisos masės. Paragaukite, išbandykite padažą ir, jei reikia, įpilkite daugiau druskos.
Išmeskite makaronus ir padažą
Jei padažas vis dar karštas, Į didelį dubenį įpilkite padažo ir virti makaronai ir sumaišykite. Jei padažą reikia sušildyti, padažą perkelkite į puodą ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies, kol pasieks norimą temperatūrą.
Kai padažas ir makaronai yra sujungti, viršuje su likusiais ožkos sūris, pistacijos, krapai, citrinos žievė ir druskos druska. Patiekite iškart. Mėgaukitės savo Yummy Burde makaronais!
Prieš kaupdami į hermetišką indą 3-5 dienas, leiskite šiems skrudintų burokėlių makaronams visiškai atvėsti.
Ar galite užšaldyti burokėlių makaronų padažą?
Šis padažas puikiai tinka užšaldyti. Mes rekomenduojame jį užšaldyti į silikono formą ar suferkubus. Būsite gerai šaldiklyje iki 3 mėnesių.
-
Įkaitinkite orkaitę iki 400ºF ir supjaustykite du skardos folijos gabalus burokėliams, česnakui ir svogūnui.
-
Sudėkite burokėlius į skardos folijos gabalą ir sudėkite juos su 2 šaukšteliais alyvuogių aliejaus ir pagardinkite ¼ šaukštelio druskos ir ¼ šaukštelio pipirų. Užklijuokite skardos foliją tvirtai, kad jokia šiluma negalėtų ištrūkti.
-
Tada įdėkite česnaką ir svogūną į skardos folijos gabalą, pasiuvite su 2 šaukšteliais alyvuogių aliejaus ir ¼ šaukštelio druskos ir ¼ šaukštelio pipirų ir užsandarinkite, kad jokia šiluma negalėtų ištrūkti.
-
Kepimo skardą supilkite burokėlius, česnaką ir svogūną ir kepkite 30–40 minučių arba tol, kol burokėliai taps šakute, o česnakai bus minkšti.
-
Kol daržovės kepa, užvirkite didelį puodą sūdyto vandens ir virkite bucatini iki Al dente. Vėliau atidėkite 1 puodelį makaronų vandens (mes išimame daugiau, nei mums reikia tik tuo atveju). Nuvilkite makaronus ir atidėkite.
-
Kai daržovės kepamos, atsargiai nulupkite burokėlius ir perkelkite jas į greitaeigį maišytuvą kartu su svogūnu. Atsargiai išspauskite česnako skilteles iš česnako įvyniojimo į maišytuvą.
-
Įpilkite likusio alyvuogių aliejaus, 2 uncijos. ožkos sūrio, likusi druska ir 4 šaukštai krakmolingų makaronų vandens ant maišytuvo ir sumaišykite visus ingredientus iki vientisos masės. Paragaukite, išbandykite padažą ir, jei reikia, įpilkite daugiau druskos.
-
Jei padažas vis dar karštas, įpilkite padažo ir virti makaronai į didelį dubenį ir sumaišykite. Jei padažą reikia sušildyti, padažą perkelkite į puodą ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies, kol pasieks norimą temperatūrą.
-
Kai padažas ir makaronai yra sujungti, viršuje su likusiu ožkos sūriu, pistacijomis, krapais, citrinos žievelėmis ir druskos druska. Patiekite iškart.
- Virdami burokėlius skardos folijoje, nes jie išlieka drėgni ir virti greičiau.
- Laikas, kurio reikia kepti burokėliams, skirsis atsižvelgiant į vabalo dydį ir naudojamą krosnį.
- Įpildami daugiau krakmolingo vandens, galite pasigaminti storesnį padažą, pridėdami mažiau krakmolo vandens ir plonesnį padažą.
- Jei naudosite konservuotus ar parduotuvėse nupirktus skrudintus burokėlius, jūsų burokėlių makaronai greičiausiai nebus tokie ryškūs purpurinės / raudonos spalvos. Mes tai išbandėme, ir tai suteikė daug nutildytą purpurinę / rudą spalvą.
Kalorijos: 651 KcalAr Angliavandeniai: 94 gAr Baltymas: 24 gAr Riebumas: 20 gAr Pluoštas: 7 gAr Cukrus: 8 g
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.