Tai tortas pusryčiams! Tai maistinga Aviečių varškė pusryčių pyragas yra tobula bet kurios dienos pradžia ☀️ su 9G baltymai už gabaliuką. Baltymų jėgainių graikų jogurtas, varškė, baltymų milteliai ir kiaušiniai susiburia, kad šis skanus, daug baltymų pusryčių pasirinkimas būtų toks geras su puodeliu kavos.
Jei ryte turite saldų dantį, kaip aš, vienas iš mūsų pusryčių pyrago receptų pateks į vietą, nesuteikdamas jums cukraus skubėjimo ar to neryškaus roko-jūsų-stomacho jausmo (OMG ar išbandėte mūsų mėlynių pusryčių pyragą?! 👀). Vietoj to, jūs jaučiatės patenkinti ir energija, kad pradėtumėte savo dieną … ir aš nežinau apie tave, bet man reikia visos energijos, kurią galiu gauti rytais!
Šį pusryčių pyragą sudaro trys elementai: „Streusel“, sausos ingredientai ir šlapi ingredientai. Gaukite juos tvarkingai, kepkite, ir jūs pusryčiaujate visą savaitę, turiu omenyje, jei tai truks taip ilgai! Sėkmės su tuo.
- Šio pusryčių pyrago tešla yra stora! Maždaug tokia pati konsistencija kaip stora blynų tešla. Jis neturėtų būti lengvai pilamas.
- Įsitikinkite, kad sumaišykite savo varškę Dėl ypač sklandžios, kreminės tekstūros.
- Jūsų naudojami baltymų miltelių įvairovė turės įtakos skoniui. Mes naudojame vanilinių išrūgų baltymus, kad trupintumėte, nes skonio poros taip gerai pora su avietėmis.
Taip, galima naudoti šviežias ar užšaldytos avietės! Jei tai nėra aviečių sezonas, šaldytos uogos suteikia nuosekliausią saldumą. Jei ne sezono metu naudojate šviežias avietes, tiesiog įsitikinkite, kad jos yra saldžios ir ne raugintos.
Avocado aliejus ar obuolių padažai: koks skirtumas?
Mes išbandėme šį baltymų pusryčių pyrago receptą su avokadų aliejaus ir obuolių padažu kaip šlapiais ingredientais, ir abu pasirodė skanūs! Pagrindinis skirtumas yra torto tekstūra.
Naudojant avokado aliejų, pyragas turi šiek tiek tankesnę ir turtingesnę tekstūrą, o „Applesauce“ naudojimas sukuria pūkuotą ir lengvesnį pyragą. Tai tikrai asmeninis pasirinkimas, todėl drąsiai naudokite tai, kas jums skamba skaniai.
5 žvaigždės
Gyvenimo sodo išrūgų baltymų milteliai
21G baltymai // 2G cukraus // 120 kalorijų // 2,50 USD už porciją // be glitimo // ne GMO // žolė maitinama // ekologiški
Šį baltymų kavos pyragą galima laikyti hermetiškame inde 2–3 dienos kambario temperatūroje arba šaldytuve iki savaitės.
Pusryčių pyragas + kava = dangus!
O mano gooooodness! Kavos ar arbatos puodelis su šiuo skaniu aviečių baltymų pusryčių pyragu yra visa dvasinė patirtis. Laikykite tai paprasta, kai užpilkite kavą, arba pasidarykite su ja ir padarykite šį naminį „pasidaryk pats“ klevo pekano latte ar chai arbatos latte!
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350 ℉ ir ištieskite 8 × 8 colių kepimo indą su pergamento popieriumi. Atidėti.
-
Paruoškite streuselio viršų. Į maišymo dubenį įpilkite suvyniotų avižų, miltų, baltymų miltelių, rudojo cukraus, sviesto ir migdolų ekstrakto. Naudokite šakutę ir supjaustykite ingredientus kartu, kol susidarys trupinė tekstūra. Tai gali užtrukti kelias minutes. Atidėkite vėliau.
-
Tada į dubenį įpilkite miltų, kepimo miltelių, druskos ir rudojo cukraus ir išmeskite kartu. Atidėti.
-
Atskirame dubenyje sumaišykite šlapius ingredientus.
-
Lėtai įpilkite sausų ingredientų prie šlapio ir sumaišykite, kol susimaišys. Sulenkite į šaldytas avietes.
-
Tešlą perkelkite į išklotą kepimo indą ir viršuje viršaus antpilą. Kepkite pyragą 20 minučių, uždenkite jį alavo folijos palapine ir kepkite dar 20 minučių. Išimkite pyragą iš orkaitės, jei į vidurį įdėtas dantų krapštukas pasirodys švarus.
-
Leiskite pyragui 10 minučių atvėsti, tada išimkite jį iš kepimo indo ir patiekite.
- Gali būti naudojamos šviežios arba užšaldytos avietės. Jei tai nėra aviečių sezonas, šaldytos uogos suteikia nuosekliausią saldumą. Jei ne sezono metu naudojate šviežias avietes, įsitikinkite, kad jos yra saldžios, o ne raugo.
- Jei jūsų pyrago tešla jaučiasi labai stora, norėsite vienu metu pridėti šaukštą daugiau migdolų pieno, kad tešla iškirptų. Norite, kad tešla būtų lygi ir maišoma konsistencija, bet ne sloga. Jei tešla bus per stora, galėsite su tankiu pyragu.
Kalorijos: 276 KcalAr Angliavandeniai: 41 gAr Baltymas: 9 gAr Riebumas: 9 gAr Pluoštas: 3 gAr Cukrus: 16 g
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.