Tai Vištienos kario puodo pyragas yra puikus patiekalas vėsesniam orui! Jis užpildytas nuoširdžiomis daržovėmis ir kvapniais kario prieskoniais ir užpildyta parduotuvėje pirkta pyrago tešlos pluta, kad viskas būtų paprasta. Tai puikus alternatyvus skonio profilis iš klasikinio puodo pyrago.

Mes pagaminome vištienos puodo pyrago keptuvę, likusį kalakutienos puodo pyragą ir netgi lengvą čili puodo pyragą, tačiau šis kario puodo pyragas yra naujas mėgstamiausias mūsų virtuvėje. Pagalvokite apie skanius šiltus tradicinio kario patiekalo prieskonius, iškeptus į pleiskanojančią plutą su kreminėmis bulvėmis ir daržovėmis. Net mano mažieji vaikai tai gurkšnoja 🥰 🥰

Pot pyragas gali atrodyti kaip nuotykių kupinas žygdarbis … nes jis yra savotiškas. Tačiau nesijaudinkite-parduotuvėje pirkta pluta neabejotinai supaprastina dalykus. Be to, mes jį palengvinome lengvais žingsniais ir jums labai smagu gaminti šį blogą berniuką.

Mūsų kario puodo pyrago elementai

  • Višta: Mes naudojome vištienos šlaunis, tačiau taip pat galite naudoti vištienos krūtinėles.
  • Kario skoniai: Kario milteliai yra čia pasirodymo žvaigždė, tačiau jums taip pat reikės česnako, šviežių citrinų sulčių ir truputį karšto padažo (mes ❤️ Franks!).
  • Daržovės: Mes naudojame kreminių „Yukon“ auksinių bulvių, morkų, svogūnų ir šaldytų žirnių derinį.
  • Pienas + sviestas: Padeda sutirštinti įdarą ir prideda kreminę, sodrią tekstūrą.
  • Parduotuvėje pirkta pyrago tešla: Nereikia čia per daug komplikuoti dalykų! Parduotuvėje pirkta pluta taupo laiką ir pastangas, tačiau nesivaržykite pasidaryti savo tešlą nuo nulio, jei jaučiatės labai ambicingi!

Mes rekomenduojame naudoti parduotuvėje pirktus pyrago konditerijos tešlą savo pleiskanojančiai, sviestinei tekstūrai, kuri skonis taip pat gerai suporuotas su kariu. Juos galite rasti šaldyto maisto skyriuje daugumoje maisto prekių. Šiam receptui taip pat galite naudoti pyrago plutą.

Sukeiskite arba pridėkite daržovių

Šiam receptui galite naudoti įvairių daržovių mišinį! Čia yra keletas idėjų, kurios gražiai suporuotų su kario skoniais:

  • Brokoliai
  • Saldžiosios bulvės
  • Paprikos
  • Grybai
  • Cukinijos

  • Paruoškite vištienos šlaunis pagardindami jas kario milteliais, jūros druska, maltu imbieru ir juodaisiais pipirais.

  • Virkite vištienos šlaunis oro keptuvėje 380 ° F 10 minučių arba kepkite jas orkaitėje 400ºF greičiu 20–25 minutes. Nuimkite ir susmulkinkite vištieną. Atidėti.

  • Įpilkite bulvių į didelį puodą sūdyto vandens ir užvirkite vandenį ant vidutinės/stiprios ugnies. Virkite bulves, kol jos bus virtos arba vos vos ne šakutės. Norite, kad jie būtų paruošti, bet ne minkšti.

  • Bulnes paleiskite po šaltu vandeniu, kad jos nenukentėtų.

  • Įkaitinkite orkaitę iki 375ºF ir sutepkite 9 colių pyrago keptuvę.

  • Įkaitinkite alyvuogių aliejų dideliame puode ant vidutinės/stiprios ugnies. Įpilkite svogūno, morkų ir ½ šaukštelio druskos. Pakepinkite 3–4 minutes ir tada įpilkite česnako. Virkite dar 2–3 minutes. Įpilkite žirnių ir išmeskite.

  • Išjunkite ugnį iki vidutinės ugnies ir įpilkite sviesto. Kai sviestas ištirpsta, įpilkite miltų. Išmaišykite ingredientus kartu. Pastas turėtų susidaryti. Virkite maždaug 1 minutę.

  • Lėtai įpilkite 1,5 puodelio pieno į puodą ir maišykite, nes jis sutirština.

  • Nuimkite puodą nuo ugnies, įpilkite kario miltelių, citrinos sulčių ir karšto padažo į puodą ir išmaišykite. Įpilkite susmulkintos vištienos ir bulvių ir išmeskite. Įsitikinkite, kad visos daržovės yra padengtos padažu. Įpilkite likusio pieno ir išmaišykite. Mišinį perkelkite į pyrago keptuvę.

  • Ant švaraus, miltais pabarstyto paviršiaus ištuštinkite pyrago tešlą, pakankamai didelę, kad tilptų ant pyrago keptuvės.

  • Uždenkite keptuvę pūslelinės tešla ir suspauskite kraštus, kad padažas nenuiltų. Įvertinkite „Puff“ tešlos viršutinę dalį.

  • Pyrago viršutinę dalį nuplaukite kiaušinių plovimu, perkelkite į orkaitę ir kepkite 40-50 minučių arba tol, kol pyrago viršus bus aukso rudos spalvos.

  • Šiam receptui galite naudoti pyrago konditerijos ar pyrago plutą.
  • Šiam receptui galite naudoti įvairių daržovių mišinį.
  • Mes naudojome vištienos šlaunis, tačiau taip pat galite naudoti vištienos krūtinėles.

Kalorijos: 535 KcalAr Angliavandeniai: 47 gAr Baltymas: 24 gAr Riebumas: 28 gAr Pluoštas: 5 gAr Cukrus: 7 g

Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.

Vištienos puodo pyrago gabaliukas su daržovėmis ant raukšlėtos lėkštės, lydima šakute ir peiliu.

Laikykite likusius likučius hermetiškame konteineryje šaldytuve iki iki 3 dienos. Norėdami pakartotinai pašildyti, uždėkite puodo pyragą ant kepimo skardos ir kepkite 375ºF15-20 minučių arba kol kaitins.

Pikantiškas pyragas su auksine pluta yra iš dalies supjaustytas, atskleidžiantis daržovių ir vištienos įdarą. Pyrage yra du šaukštai, o netoliese yra dubuo.

Fotografija: Šiame įraše darytos nuotraukos yra Erin iš medinės keptuvės.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -