Toks traškus, toks kvapnus, šie Čili traškūs anakardžių tofu sruogos Tikrai pristatykite tą WOW faktorių! Tofu virtas gyvybingu ir kreminiu anakardžių padažu, o po to užpildytas čili traškumu, pjaustytais anakardžiais ir šviežiomis žolelėmis, kad būtų galima sprogti visam skonio sprogimui. Tai taip gerai.

Padaręs šiuos medaus čili traškius ant grotelių keptus vištienos sparnelius, aš džiaugiuosi, kad šiais laikais padėjau čili traškumą. Tai ne tik įdomus skonis, bet ir prideda tokį patenkinamą traškumą prie bet kokio patiekalo, kurį jis liečia. Šie tofu sruogos yra puikus pavyzdys, kaip paimti paprastą ingredientą, pavyzdžiui, tofu, ir paversti jį kažkuo rimtai padidėjusiu ir skaniu.

Komanda tinka populiariausiems „Foodie“ patarimams, kaip gaminti šį tofu ⤵️

Jums reikia 2 keptuvių – vieną padažui, kitą – tofu: Aš labai mėgstu gaminti visus su viena keptuve, mes tikrai nerekomenduojame naudoti karštos ketaus keptuvės tiek „tofu“, tiek padažo šildymui. Ketaus keptuvė padažui yra per karšta, todėl ji sudegė ir prilipo prie keptuvės.

Kiekvieną kartą gaukite traškią tofu. Kaip?

  • Jūsų tofu gali būti sunku pasidaryti traškiai, jei keptuvėje yra per daug drėgmės. Prieš kepdami, būtinai paspauskite tofu, kad pašalintumėte šiek tiek drėgmės, ir prieš įdėdami į karštą keptuvę, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
  • Naudojant ketaus keptuvę ant įprastos nelipnios keptuvės, neabejotinai padėsite pasiekti traškią tekstūrą.
Tofu prispaustas, supjaustytas, niūrus, virtas keptuvėje ir patiekiamas su padažu ir daržovėmis.

Reikalinga įranga

  • Ketaus keptuvė: Raktas, kad jūsų tofu būtų visiškai traškus ir auksinis rudas. Tai taip pat padvigubėjo kaip didelis svoris spausti jūsų tofu prieš jį kepant.
  • Iešmas: Jums prireiks jų, kad surinktumėte savo tofu sruogas virti. Abu veiks metalas arba medinis. Ir nereikia mirti medinių sruogų prieš surinkdami, nes šie sruogos nėra virtos per atvirą liepsną.
Puikus Joneso karalius Sear.

Puikus Jonesas

Ketaus keptuvė

Didysis Joneso karalius Sear yra mūsų mėgstamiausia ketaus keptuvė. Tikrai verta papildyti savo virtuvės kolekciją!

Ar neturite visko po ranka? Viskas gerai – yra keletas paprastų pakaitalų, kuriuos galite padaryti, kad vis tiek pasiektumėte nuostabiai kvapnų patiekalą.

Pavyzdžiui, jei neturite sezamo aliejaus, žemės riešutų aliejus arba rapsų aliejus taip pat veiktų. Ir jei esate iš anakardžių sviesto, Migdolų sviestas arba Žemės riešutų sviestas vis tiek suteiks jums kreminės tekstūros ir riešutų skonio. Čili Crisp taip pat gali būti pakeistas čili česnako padažasAr Sriracha arba Karštas padažasnors jis neturės to paties krizės faktoriaus.

Suspausta tofu kubeliai su čili padažu dedami virš ryžių lovos, supjaustytos pjaustytais žaliais svogūnais, žemės riešutais ir kalkių pleištais.

Šis patiekalas geriausiai mėgaujamas 3 dienos.

Tarnaujantys pasiūlymai

Šios traškios tofu sruogos būtų fantastiškai skonio virš baltųjų ryžių lovos su porcija „Shelled edamame“. Išbandykite mūsų lipnius ryžius, kalendros kalkių ryžius ar žiedinių kopūstų ryžių receptus. Taip pat galite patiekti šias tofu sruogas kartu su mėgstamu patiekalu „maišytos kepimo“ arba su šonine garuose brokoliais. Šios anakardžių „Crunch Edamame“ salotos taip pat yra visiška nugalėtoja!

  • Apvyniokite tofu į arbatos rankšluostį ar popierinį rankšluostį ir padėkite ant plokščio paviršiaus. Ant tofu viršaus uždėkite sunkią keptuvę (mums patinka naudoti ketaus) ir paspauskite tofu mažiausiai 30 minučių.

  • Kol tofu spaudžiamas, sumaišykite visus anakardžių padažo ingredientus į didelį dubenį. Atidėti.

  • Išverkite tofu ir supjaustykite tofu į 16 1 colio kubelių. Išmeskite kubelius į sezamo aliejų, avokado aliejų ir druską. Į 4 sruogas įpilkite keturis tofu kubelius.

  • Įkaitinkite didelę ketaus keptuvę ant vidutinės/ugnies ir įpilkite avokado aliejaus. Kai alyva karšta, įdėkite tofu į keptuvę ir užpilkite kiekvienoje tofu pusėje, kol kiekvienas kubas paruduos, maždaug 1–2 minutes iš abiejų pusių. Nuimkite iš keptuvės.

  • Tada įkaitinkite atskirą netiesos geležies keptuvę* ant vidutinės ugnies. Į keptuvę įpilkite sruogų ir supilkite anakardžių padažą ant tofu. Leiskite padažui sušilti iki norimos temperatūros.

  • Nuimkite keptuvę nuo šilumos. Patiekite tofu sruogas ant baltųjų ryžių ir viršuje su pertekliumi padažu. Kiekvieną iešmelį užpilkite su čili traškumu, kalendra, mėtomis, žaliuoju svogūnu, anakardais ir kalkių suspaudimu. Patiekite iškart.

  • Mes nerekomenduojame naudoti karšto ketaus keptuvės tiek „Tofu“, tiek padažo šildymui. Ketaus keptuvė padažui yra per karšta.

Kalorijos: 331 KcalAr Angliavandeniai: 14 gAr Baltymas: 14 gAr Riebumas: 26 gAr Pluoštas: 2 gAr Cukrus: 4 g

Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.

Ant grotelių keptos tofu sruogos su čili padažu, supjaustyta žaliais svogūnais ir anakardžiais, patiekiami ant ryžių lovos.

Fotografija: Šiame įraše darytos nuotraukos yra Erin iš medinės keptuvės.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -