Šis troškinto puodo kepsnys yra 10/10. Jis pagamintas iš gražaus kepsnio kepsnio, visų jūsų mėgstamų šaknies daržovių ir skanaus padažo, kad jį viršuje būtų. Mūsų troškinto puodo kepsnys pirmiausia yra iškastas iš visų pusių, o paskui virtas sultinyje olandų krosnyje iki pat kritimo.
„Team Fit Fit Foodie“ imkitės „Midwestern Classic“ – puodo kepsnys!
Jei pavadinime yra kepsnys, mes jį pagaminome ir mums tai patinka! Puodo kepsnys yra „Midwestern“ delikatesas ir mes esame čia dėl jo!
Pirmą kartą šį receptą paskelbėme 2022 m. Ir aš neseniai grįžau į „Fit Foodie“ archyvus ir vėl tai padariau (2025 m.), O vyras buvo deliktas! Aš manau, kad tai, kas tai daro, yra 1. Prieskonių mišinys ir 2.
- Mūsų naminis puodo kepsnys yra tiesiog toks geras. Tai česnakai ir svogūnai į priekį su trupučiu rudojo cukraus ir kitų rūkančių ingredientų. Jis padengia visą kepsnį ir po parudavimo pasidaro gražus ir traškus.
- BRAIDY: Mes papuošėme savo jautienos puodo kepsnį sultinyje orkaitėje, nes jis yra labai švelnus ir tuo pačiu metu gamina daržoves. Tiesiog įsitikinkite, kad prieš kepdami mėsą iš visų pusių, kad gautumėte gražų gaminimo pradžią!
„Chuck“ kepsnys yra bet koks mėsos pjūvis iš vairo chuck (dar žinomas kaip petys). Skirtingai nuo kepsnio kepsnio, puodo kepsnys nėra specifinis mėsos pjūvis. Vietoj to, tai yra mėsos pjūvio paruošimo būdas lėtai plepinti ją skystyje (pvz., Atsargomis ar vynu) iki sultingos ir švelnios.
Puodų kepsniai dažniausiai gaminami su grietinėle ir lengvai virti momentiniame puode, lėtoje viryklėje ar olandų krosnyje. Rezultatas? Turtingas, sultingas kepsnys, kuris yra švelnus rudenį!
Kaip pasidaryti olandų krosnies puodą kepsnį
Pradėti, Į mažą dubenį sumaišykite savo kepsnio prieskonių ingredientus. Tada pabarstykite prieskonius ant kepsnio kepsnio, rankomis masažuokite jį į mėsą, kol visiškai padengs. Leiskite kepsniui sėdėti prieskoniuose mažiausiai 30 minučių.
Įkaitinkite krosnį ir mėsą
Įkaitinkite orkaitę iki 300 ° F ir ant vidutinės stiprios ugnies įkaitinkite didelę olandišką krosnį. Tada įpilkite alyvuogių aliejaus. Kai kvepiate, 3–4 minutes įpilkite kepsnio į aliejų ir iš visų pusių. Kai jūsų mėsa bus auksinė ruda, Nuimkite jį iš olandiškos krosnies ir atidėkite į šalį.
Supilkite raudonąjį vyną ir Iš apačios iškaskite rudus gabaliukus mentele Norėdami išvalyti olandų krosnį.
Kitas, Įpilkite svogūno prie vyno, pagardinkite druska ir pakepinkite 2–3 minutes. Tada įpilkite česnako ir virkite papildomą minutę.
Kai česnakai bus kvapnūs, įpilkite morkų, salierų ir bulvių. Viską sujunkite, o tada Leiskite daržovėms virti 4-5 minutes.
Sukurkite sultinį ir kepkite
Atskirame dubenyje, Išplakite jautienos sultinį, garstyčias ir Vorčesteršyro padažą. Tada supilkite skystį ant daržovių. Tada uždėkite šviežias žoleles ant daržovių, kad keptumėte.
Uždenkite savo olandų krosnį ir Kepkite 3–4 valandas, kol kepsnys subyrės šakute. Po dviejų valandų apverskite kepsnį taip, kad kiekviena šalis turėtų galimybę kepti kepimo skystyje.
Išbandykite!
„Thermoworks“ termapenas
Mes prisiekiame naudodami mėsos termometrą kepdami bet kokį mėsos pjūvį. „Thermapen“ yra mūsų mėsos termometras, kuris veikia kiekvieną kartą.
Kai jūsų kepsnys bus kepamas, išimkite mėsą ir daržoves iš olandiškos krosnies ir atidėkite. Atsargiai išmeskite žolelių stiebus, įpilkite kukurūzų krakmolo į puodą ir išplakite jį į kepsnio skystį. Į puodą įpilkite savo kepsnio ir daržovių Su padažu pasiruošti susmulkinti ir patiekti!
Susmulkintų puodų kepsnys ir mėgaukitės!
Dabar, kai jūsų daržovės yra paruoštos, pagamintas padažas ir jūsų mėsa švelni, laikas susmulkinti savo mėsą!
Naudokite dvi šakutes, kad puodo kepsnys susmulkintų į didelius gabaliukus. Mums patinka šiek tiek paglostyti kvapnų padažą ant susmulkintos jautienos, kad viskas būtų gražu ir sultinga.
Mėgaukitės savo klasikinio puodo kepsnio receptu!
Savo puodą kepsnį laikykite ant hermetiško indo šaldytuve 5 dienas arba iki 3 mėnesių į šaldiklyje esantį oro nepraleidžiantį indą.
Įdėkite likusį puodo kepsnį ir daržoves į orkaitėje saugų patiekalą ir uždenkite. Pakartotinai pašildykite 325 ° F 10–15 minučių arba kol visiškai šilta.
Pakartotinai pašildyti ant viryklėssudėkite likusį puodo kepsnį ir daržoves į šildomą keptuvę su alyvuogių aliejumi ir pakepinkite ant vidutinės ugnies iki šiltos.
Puikus Jonesas
Dutchess
Tai yra mūsų mėgstamiausia Olandijos krosnelė. Tai yra 6,75 „Quart“ emaliuota ketaus olandų krosnelė, kuri yra ypač aukštos kokybės ir puošnios.
Olandijos krosnies puodo kepsnys DUK
Jūsų puodo kepsnys bus galas subyrėti, kai jis yra vidinė 190–195 ° F temperatūra. Esant tokiai temperatūrai, kieti jungiamieji audiniai pradeda suskaidyti mėsą, kuri bus ištirpusi jūsų burnoje.
Mes pastebime, kad kepsnys be kaulų yra geriausias jautienos pjūvis puodų kepsniams. Tačiau pečių kepsnys, chuckl petys, septynių kaulų, jautienos rankos ir krūtinėlės ir krūtinėlės darbas taip pat gerai!
Nors jūsų mėsos kaupimas yra neprivalomas, pasirinkus ne Sear, gali atsirasti puodo kepsnys, kuris skonis yra lygus ir nuobodus. Priešingai, turėdami gerą Sear sukurs geresnę tekstūrą ir sustiprins bendrą jūsų kepsnio matmenis.
Taip. Jūs žinosite, kada jūsų puodo kepsnys yra pervirtas, kai mėsa sausa. Norėdami to išvengti, įsitikinkite, kad puode turite pakankamai šepečių skysčio ir užbaikite virimo laiką, kai jūsų mėsa pasiekia vidinę 190–195 ° F vidinę temperatūrą.
Norėdami gauti mažesnius kepsnius iki 3 svarų, patikrinkite, ar nėra ramaus po dviejų valandų. Norėdami gauti didesnius kepsnius, patikrinkite po trijų valandų.
- Mažame dubenyje sumaišykite visus puodų kepsnio prieskonių ingredientus. Iš pakuotės nuimkite kepsninį ir pabarstykite prieskonius ant puodo kepsnio. Masažuokite prieskonius į kepsnį rankomis. Įsitikinkite, kad visas kepsnys padengtas. Leiskite kepsniui sėdėti prieskoniuose mažiausiai 30 minučių.
- Įkaitinkite orkaitę iki 300ºF.
- Įkaitinkite didelę olandų krosnį su dangčiu ant vidutinės/stiprios ugnies. Įpilkite alyvuogių aliejaus į olandų krosnį. Kai alyvuogių aliejus kvepia, įpilkite kepsnio ir užpilkite 3–4 minutes iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Išimkite kepsnį iš Olandiškos krosnies.
- Raudonojo vyno olandų krosnyje išvalykite olandų krosnį ir mentele iš dugno iškaskite rudus gabalėlius. Įpilkite svogūno prie vyno ir pagardinkite druska. Leiskite svogūnui pakepinti 2–3 minutes. Tada įpilkite česnako ir virkite dar 1 minutę.
- Į Olandišką krosnį įpilkite morkų, salierų ir bulvių ir išmaišykite visus ingredientus. Leiskite daržovėms virti 4-5 minutes.
- Įsienį dubenį išplakite jautienos sultinį, garstyčias ir Vorčesteršyro padažą ir supilkite skystį ant daržovių. Marketingo paslaugos. Padėkite šviežias žoleles ir kepkite ant daržovių.
- Uždenkite olandų krosnį ir Kepkite 3–4 valandas arba tol, kol kepsnys subyrės šakute. Po 2 valandų apverskite kepsnį, kad kiekviena šalis galėtų kepti virimo skystyje. Toliau virkite, kol jūsų puodo kepsnys bus švelnus. Laikas skirsis priklausomai nuo jūsų kepsnio ir krosnies dydžio.
- Išimkite kepsnį iš orkaitės ir leiskite pailsėti 10 minučių. Mėgaukitės iškart po to, kai išmesite žolelių stiebus.
- Išimkite kepsnį ir daržoves iš Olandijos krosnies ir atidėkite. Išmeskite žolelių stiebus ir į puodą įpilkite 2–3 šaukštelius kukurūzų krakmolo. Tekstų rašymas ir turinio kūrimas. Į virimo skystį išplakite kukurūzų krakmolą. Jei skystis vis dar karštas, virimo skystis turėtų sutirštėti per kelias minutes. Jei virimo skystis nėra karštas, užvirkite skystį ant viryklės viršutinės ugnies ir įpilkite kukurūzų krakmolo.
- Į puodą su padažu įpilkite kepsnio ir daržovių atgal ir mėgaukitės.
- Mes naudojome 2,5 svaro. „Chuck“ kepsnys ir puodelis puodų kepsnio prieskonių. Naudokite tiek prieskonių, kiek reikia, kad padengtumėte visą kepsnį. Likusią prieskonių dalį galite laikyti hermetiškame inde.
- Kiek laiko kepsnys yra orkaitėje, bus skirtingi pagal orkaitę ir pagal kepsnio dydį, tačiau būkite kantrūs! Jei jūsų mėsa vis dar kieta, toliau gaminkite maistą, kol suminkštės.
Kalorijos: 488 KcalAr Angliavandeniai: 39 gAr Baltymas: 32 gAr Riebumas: 22 gAr Pluoštas: 5 gAr Cukrus: 11 g
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.