Tai baltymų sausainių tešlos žievė Turi mūsų skaitytojo mėgstamų avižinių dribsnių žemės riešutų sviesto sausainių tešlos sluoksnį, kurio viršuje yra mūsų naminis „Magic Shell“ šokoladas ir apibarstytas dosnia „Monster Trail“ mišinio pagalba. Mėgaukitės didžiuliu 14 g baltymų už gabalą!

Laikykite jį šaldiklyje ir nulaužkite žievės gabalą, kai tik norite, kad baltymai būtų saldūs.

Baltymų desertų logotipas raudoname fone.

Mes turime baltymų triufelius, baltymų pyragus ir net baltymų fudgesiklius, tačiau tai yra mūsų pirmoji baltymų sausainių tešlos žievė! Tai toks įdomus skanėstas, kad galite laikyti dideliame šaldiklyje esančiame dideliame maišelyje.

  • Minimalus prep: Jums reikia tik vieno dubenėlio sausainių tešlai (nereikia maisto kombaino!), O kitą – „Magic Shell“. Tada iškaskite žievę, viršuje – stebuklingu apvalkalu ir takų mišiniu ir iššokkite šaldiklyje.
  • 14 g baltymų vienam gabaliukui – Ar reikia pasakyti daugiau?
  • Lengvai pritaikomas: Šis receptas gimė, kai liko šiek tiek „Monster Trail“ mišinio ir norėjome su juo padaryti ką nors linksmo! Turite papildomų purkštuvų? Pramogos! Ar turite naudotis Helovino saldainiais? Bet kokie įkandimo dydžio saldainiai ar susmulkinti saldainių batonėliai būtų tokie mieli šios žievės viršuje.

Žievės storis neturi būti tikslus: Mes išbandėme šį receptą su plonu sausainių tešlos sluoksniu (1/4 colio storio), tačiau jūs galite patekti iki 1/2 colio storio. Bet tiesiog žinokite, kiek šokolado, kurį užpilate viršuje, priklausys nuo to, kaip plonas iškočiojate tešlą (ty: galite naudoti mažiau stebuklingo apvalkalo, jei jūsų sausainių tešlos sluoksnis nėra toks plonas.

Žemės riešutų sviestas būna visų formų ir dydžių: Jums gali prireikti daugiau vandens, atsižvelgiant į tai, koks lašas yra jūsų žemės riešutų sviestas. Mes tai išbandėme su Jif žemės riešutų sviestu (reikia daugiau vandens) ir natūralų lašinamą žemės riešutų sviestą (reikia mažiau vandens). Abu gerai dirba.

Dangus yra riba su antpilais: Mes mėgstame viską, kas yra monstrų sausainiai, todėl „Monster Trail Mix“ mūsų virtuvėje buvo lengvas pasirinkimas. Bet kokia takų mišinio įvairovė, maži saldainiai ar net purškalai būtų smagūs!

Ant balto paviršiaus plokštelė žemės riešutų sviesto ir šokolado žievės, ant kurios yra spalvingų saldainių dengtų šokolado, žemės riešutų ir jūros druskos dribsnių.

Kiti skanūs daug baltymų saldūs skanėstai

Skambinkite visoms baltymų mergaitėms! Nesustokite su šia sausainių tešlos žieve; Mes turime daug daugiau, iš kur tai atsirado:

Ši sausainių tešlos žievė geriausiai saugoma hermetiškame inde šaldiklyje iki iki 3 mėnesiai. Mes mėgstame išsiskirstyti į gabaliukus, o paskui laikyti „Ziploc“ krepšyje šaldiklyje, todėl tuo metu galite lengvai patraukti gabaliuką ar du.

Šią žievę taip pat galite laikyti šaldytuve iki savaitėsbet jis taip pat gali nelaikyti savo formos. Mėgaukitės jais kaip užkandį „Grab-N-go“, kai trokštate kažko saldaus ir jums reikia energijos padidinimo!

Baltymų žemės riešutų sviesto sluoksnis

  • Paruoškite sausainių tešlos dugną. Į dubenį įpilkite žemės riešutų sviesto, baltymų miltelių, avižų, klevų sirupo ir vandens ir sumaišykite šaukštu. Jums gali tekti naudoti rankas, kad būtų galima sudrėkinti tešlą. Tešla turėtų laikytis kartu, kai pasiimate ir suformuojate ją į rutulį. Jei mišinys nelaiko kartu, įpilkite daugiau vandens.

  • Mišinį suformuokite į didelį rutulį. Tešlą perkelkite į didelio pergamento popieriaus gabalą. Tešlą ištieskite rankomis žemyn ir ant tešlos uždėkite kitą pergamento popieriaus lapą.

  • Norėdami iškočiokite tešlą iki maždaug ¼ colio, naudokite valcavimo kaištį. Padėkite pergamento popierių ir tešlą ant kieto lygaus paviršiaus (mes naudojame pjaustymo lentą) ir perkelkite jį į šaldiklį.

  • Paruoškite savo stebuklingą apvalkalą. Į mikrobangų krosnelę saugų dubenį įpilkite šokolado drožlių ir kokosų aliejaus. Mikrobangų krosnelė yra aukštai 20 sekundžių, maišant po kiekvieno prieaugio, kol šokoladas bus lygus ir blizgus.

  • Išimkite tešlą iš šaldiklio ir užpilkite stebuklingą apvalkalą virš tešlos viršaus. Tolygiai paskirstykite mentele.

  • Įpilkite šokolado su monstrų sausainių tešlos takų mišiniu ir grąžinkite jį į šaldiklį. Užšaldykite mažiausiai 15 minučių arba tol, kol šokoladas bus visiškai sukietėjęs.

  • Nuimkite jį iš šaldiklio ir suskaidykite žievę į gabalus. Mėgaukitės nedelsdami arba laikykite saugiame šaldiklyje.

  • Jums gali prireikti daugiau vandens, atsižvelgiant į tai, koks lašas yra žemės riešutų sviestas.
  • Šokolado kiekis, kurį užpilate ant viršaus, priklausys nuo to, kaip plonas iškočiojate tešlą.
  • Bet koks tako mišinys ar padažai gali būti naudojami kaip šios žievės viršus.
  • Informacija apie mitybą apima tik žemės riešutų sviestą ir šokolado sluoksnį.

Kalorijos: 354 KcalAr Angliavandeniai: 23 gAr Baltymas: 14 gAr Riebumas: 25 gAr Pluoštas: 4 gAr Cukrus: 12 g

Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -