Šie Morkų pyrago cinamono ritinėliai yra dviejų klasikinių desertų derinys, dėl kurio skanus ir aštrus skanėstas. Mūsų naminis grietinėlės sūrio šaltis suteikia puikų prisilietimą prie šių pūkuotų ritinių, todėl jie tampa nenugalimu indulgencija.
Jei išbandėte mūsų rudos sviesto bananų duonos cinamono ar saldžių oranžinių ritinėlių, žinote, kiek mes mylime, kad eksperimentuojame su skirtingais skoniais cinamono ritinėliuose. Jie skonis taip išgalvota tačiau juos paprasta padaryti ir tai visiškai sužavės bet kurį, kuriam jums tarnaujate. Gyvenimas per trumpas, kad galėtų laikytis Tiesiog Klasikinis cinamono ritinys, ar aš teisus?
Populiariausi patarimai iš „Fit Foodie“ virtuvės ⤵️
Negalima perkaisti pieno: Kadangi mielės pradedamos į šiltą pieną, nenorite, kad tai būtų per šilta. Mielės žydės puikiai, kai pienas bus apie 110 ° F. Jei pienas per šiltas, jis gali nužudyti mieles. Ir atvirkščiai, jei pienas yra per šaltas, mieliuose bus sunku žydėti, o tai gali sukelti tankius ritinius – niekas to nenori!
Nepraleiskite mirkydami tarkuotomis morkomis rudame cukruje: Cukrus padės sušvelninti morkas ir pridėti spalvų į cinamono ritinius.
Norėdami supjaustyti vienodo dydžio cinamono ritinius: Norėdami gauti vienodo dydžio cinamono ritinius, turėsite tolygiai padalyti tešlos ritinį į 1 colio cinamono ritinius. Pradėkite ritinio viduryje ir peiliu pažymėkite tešlą, tada pažymėkite kiekvieną colį kiekvienoje vidurinės žymos pusėje.
Aštriu peiliu supjaustykite ritinius: Naudokite aštrų dantytą peilį ir švelniai supjaustykite savo cinamono ritinėlius švelniu judesiu pirmyn ir atgal, įsitikindami, kad nesukelkite ritinių. Tai padės išlaikyti formą, tačiau nesijaudinkite, jei ritiniai šiek tiek susmulkina – galite lengvai reformuoti ritinius rankomis.

Nakvynė cinamono ritinėlių instrukcijos
Tai yra mūsų atostogų rytą! Norėdami paruošti šiuos cinamono ritinius naktį prieš tai, kad viskas, ką jums reikia atlikti, ryte, kuriam jiems patiekiate, yra kepti ir šaltis, vykdykite šias paprastas instrukcijas:
- Padarykite ritinius, kaip nurodyta iki 11 žingsnio.
- Tada, ryte, išimkite ritinius iš šaldytuvo ir leiskite jiems ateiti į kambario temperatūrą (maždaug 30 minučių).
- Kepkite, kaip nurodyta.
- „Frost“ ir mėgaukitės!
Ar ne razinų gerbėjas? Taip pat mano vaikas 😂 Smulkinti graikiniai riešutai negalėjo būti pridedami prie įdaro vietoje razinų arba pridedamas prie viršaus, kai jie bus sukišti, jei tikitės praleisti razinas.
Pamatysite, kad mes iškočiojome tešlą, pradedant nuo Ilga pusėbet jei jums labiau patinka didesni didesnio dydžio cinamono ritinėliai (taigi, mažiau bendras ritinys), tiesiog iškočiokite tešlą, pradėdami nuo Trumpa pusė.
Didelis, per didelis Cinni man tiek primena klasikinius valgyklų pusryčius – padavėjas į stalo vidurį įdeda vieną didžiulį cinamono ritinį, o visa Fam kasa 🥰. Taigi, mes mėgstame tai daryti, kai norime, kad šeimos pusryčiai būtų šiek tiek ypatingesni!

Mūsų mėgstamiausias
Casserole patiekalas
Mes mėgstame šį „Le Creuset Casserole“ patiekalą, nes jis yra saugus orkaitėje ir turi dangtelį. Tai puikus patiekalas „Casserole“ šiam kepto vieno puodų makaronų patiekalui!

Likusius cinamono ritinius į hermetišką indą kambario temperatūroje, kad galėtumėte iki šiol 2 dienos arba šaldytuve iki 5 dienos.

-
Į dubenį įpilkite tarkuotų morkų ir rudojo cukraus ir išmaišykite, kad sujungtumėte. Atidėti.
-
Į stendo maišytuvo dubenį įpilkite šilto pieno ir mielių. Leiskite mielėms žydėti, maždaug 5 minutes.
-
Tada į dubenį įpilkite morkų ir rudojo cukraus, kiaušinių, sviesto ir vanilės. Šluotelę, kad sujungtumėte.
-
Su mažo greičio stendo maišytuvu, sumontuotame su tešlos kabliuko tvirtinimu, lėtai išmaišykite miltus ir druską į šlapius ingredientus. Pridėjus visus miltus ir susiformavusi sūrio tešla, minkykite 4-5 minutes arba tol, kol tešla bus lygi ir elastinga.
-
Tešlą perkelkite į lengvai suteptą dubenį ir uždenkite plastikine plėvele. Padėkite jį šiltoje vietoje, kol jos dydis padvigubės – apie 1,5 valandos.
-
Surinkite cinamono ritinius. Kai tešlos dydis padidės dvigubai, išjunkite ją ant miltais pabarstyto darbinio paviršiaus.
-
Susmulkinkite jį į maždaug 18 ”ilgio, 12” pločio ir ¼ ”storio stačiakampį.
-
Sviestą paskleiskite ant tešlos, tada ant sviesto viršaus pabarstykite rudąjį cukrų ir prieskonius. Tada susukite į sandarų rąstą, pradedant nuo vienos iš ilgų pusių.
-
Supjaustykite į 1 colių ritinius. Tai duos apie 12 ritinių.
-
Svieskite 9 × 13 colių kepimo indą arba išlyginkite jį pergamento popieriumi. Į indą įpilkite ritinių, įsitikindami, kad jie vos nelieskite.
-
Jei iš anksto gaminate ritinius, uždenkite indo viršutinę dalį plastiku ir laikykite juos šaldytuve iki 12 valandų. Atneškite ritinius iki kambario temperatūros (apie 30 minučių). Kai būsite pasirengę kepti, pereikite prie 13 žingsnio.
-
Jei nekepi cinamono ritinėlių iš anksto, uždenkite juos plastikine plėvele ir padėkite į šiltą vietą pakilti, kol ritiniai tik pradės liesti. Kol ritiniai kyla, įkaitinkite orkaitę iki 350 ℉.
-
Kepkite cinamono ritinėlius 18–23 minutes arba tol, kol centrai bus nustatyti, o viršūnės bus auksinės rudos spalvos.
-
Kol cinamono ritinėliai vėsta, klevų šerdį padarykite. Dubenyje sumaišykite grietinėlės sūrį ir sviestą ir sumaišykite rankiniu maišytuvu.
-
Kai grietinėlės sūris ir sviestas yra lygus, įpilkite cukraus miltelių, klevų sirupo, vanilės ir druskos ir sumaišykite iki lengvo ir pūkuoto.
-
Leiskite cinamono ritiniams atvėsti mažiausiai 10 minučių prieš šaldymą.
- Nepraleiskite mirkydami tarkuotomis morkomis rudame cukruje. Cukrus padės sušvelninti morkas ir pridėti spalvų į cinamono ritinius.
- Susmulkintus graikinius riešutus buvo galima įpilti į užpildą vietoje razinų arba pridėti prie viršaus, kai jie bus mažinami.
Kalorijos: 441 KcalAr Angliavandeniai: 79 gAr Baltymas: 6 gAr Riebumas: 11 gAr Pluoštas: 2 gAr Cukrus: 39 g
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.
Fotografija: Šiame įraše darytos nuotraukos yra Erin iš medinės keptuvės.