Atogrąžų, raugintų ir saldžių – tai Kokosų sluoksnio pyragas su šviežiomis avietėmis yra skanus skonių derinys. Mūsų drėgnas, pūkuotas kokosų pyragas yra sluoksniuotas ir susipynęs su šviežiomis avietėmis ir kreminiu pūkuotu šaldymu, sukurdamas desertą, kuris yra ir stulbinantis, ir skanus!

Mes, „Fit Foodie“, esame apsėstas aviečių ir kokosų skonio derinio. Tai rungtynės, padarytos danguje, su uogų rauginimu, subalansuojančiu saldžias ir riešutaus kokoso natas. Šis gražus aviečių ir kokosų pyragas puikiai tinka bet kokiai progai, pradedant gimtadieniais ir jubiliejais, baigiant išgalvotais pusryčiais ir puodais.

⤵️ Kas yra DL? Vien todėl, kad atrodo gražiai, dar nereiškia, kad sunku tai padaryti. Šį pyragą pagrindėme savo ⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️ kokosų kepalų pyragą, bet jį pagaminome išgalvota Pjaustant pyragą į 2 sluoksnius ir užšaldant jį naminiu kokosų šaldymu, kuris yra toks purus ir puikiai saldus. Aka galite turėti spalvingiausio pyrago kitame jūsų susirinkime, nesulaužydami prakaito!

Populiariausi patarimai iš „Fit Foodie“ virtuvės

Ruošdamiesi pyrago keptuvę, mes labai rūpinomės Įsitikinkite, kad tortas iššoktų be jokių dėmių. Norėdami tai padaryti, keptuvę purškite virimo purškikliu, padėkite pergamento popieriaus lapą ant dugno ir pabarstykite miltus išilgai šonų.

Kodėl tai yra svarbu? Mums patinka pyrago viršūnių užšalimas ir šonai paliekant „nuogas“. Jei jūsų pyrage yra keletas dėmių, nedvejodami užšaldykite visą Dangą – nieko blogo su tuo 🥰

Vanilinio pyrago gabaliukas su baltais šaldytaisiais ir avietėmis viršuje ir viduje, esančioje ant lėkštės su mediniu rankiniu peiliu šalia jo.

Alllllllllll

Nuostabus šio kokosų pyrago dalykas yra tas, kad kokosų skonis nepagailėjo. Mes naudojome kokosą visur, kur galėjome – piene, riebaluose ir kt., Tai reiškia, kad pyrago kokoso skonyje gausite kokosų skonį ir šaldymą. Štai kas rodoma:

Pilno riebumo kokosų pienas: Mes mėgstame pilną kokosų pieną, nes skonis yra stiprus ir prideda daug riebalų. Prieš naudodamiesi būtinai sujudinkite.

Kokosų minkštimas: Kreitės kremo minkštimas yra sukietėjusi skardinės dalis. Galite pašalinti minkštimą ir išmesti likusį skystį skardinėje.

Susmulkintas kokosas: Mes naudojome nesaldintą susmulkintą kokosą tiek paties pyrago, tiek viršuje. Tai taip gražu ir prideda puikią tekstūrą.

Kokosų aliejus: Kam reikalingas sviestas, kai galite naudoti kokosų aliejų!

Bet kuri uoga veiktų šiame pyrage. MėlynėsAr Braškės arba gervuogės Ar visi skonis būtų nuostabus.

Mes taip pat realiai panašūs į šio pyrago migdolų ekstrakto skonį, bet Vanilės ekstraktas Gali būti pakeistas, jei būtent tai jaučiatės!

Saugokite šį skanų kokoso sluoksnio pyragą hermetiškame inde kambario temperatūroje iki iki galo 3 dienos. Taip pat galite laikyti šaldytuve iki 5 dienos.

Sluoksniuotas pyragas su baltu šaldytu ir šviežiomis avietėmis ant pyrago stendo.

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350 ℉ ir paruoškite 8 colių pyrago keptuvę. Norėdami paruošti keptuvės purškalą virimo purškikliu, uždėkite pergamento popieriaus lapą ant keptuvės dugno ir pabarstykite miltus išilgai šonų. Atidėti.

  • Į maišymo dubenį įpilkite visų sausų ingredientų ir išplakite kartu, kol susimaišys. Atidėkite vėliau.

  • Į didelį dubenį įpilkite kokosų aliejaus, granuliuoto cukraus ir migdolų ekstrakto ir, naudodamiesi elektriniu maišytuvu, iki šviesos ir pūkuotos.

  • Lėtai įpilkite kokosų pieno į kokosų aliejaus ir cukraus maišą ir maišykite žemai, kol susimaišys.

  • Įpilkite 1 kiaušinį vienu metu, kol kiaušinis bus tik sujungtas į mišinį.

  • Lėtai įpilkite sausų ingredientų prie šlapių ingredientų. Sumaišykite žemai, kol sumaišykite, įsitikinkite, kad subraižykite dubenėlio šonus ir dugną.

  • Perkelkite tešlą į paruoštą kepimo skardą ir kepkite 350 ℉ ℉ 20–25 minutes.

  • Nuimkite pyragą iš keptuvės ir leiskite 5 minutes atvėsti prieš perkeldami į aušinimo lentyną. Prieš užšaldami, leiskite visiškai atvėsti.

  • Kol tortas vėsina, paruoškite chantilly. Į dubenį sudėkite grietinėlės sūrį, kokosų minkštimą, sunkų plakimo grietinėlę ir migdolų ekstraktą ir išmaišykite dideliu greičiu, kol šviesa ir pūkuota. Atidėti.

  • Kai pyragas visiškai atvės, supjaustykite jį per pusę išilgai. Padėkite viršų į šoną. Apatinės pusės viršutinę dalį užšalkite puse šalčio. Viršuje su 1 pinta šviežių aviečių. Likusiu šaldymu švelniai uždėkite viršutinę viršutinę dalį ant aviečių viršaus ir šalčio.

  • Papuoškite likusiomis avietėmis ir susmulkintu kokosu.

  • Rengdami pyrago keptuvę, mes labai rūpinomės, kad įsitikintume, jog pyragas iššoks be jokių dėmių.
  • Kreitės kremo minkštimas yra sukietėjusi skardinės dalis. Galite pašalinti minkštimą ir išmesti likusį skystį skardinėje.
  • Šiame pyrage labai patinka migdolų ekstraktas, tačiau vanilės ekstraktas gali būti pakeistas.
  • Bet kuri uoga veiktų šiame pyrage.

Kalorijos: 477 KcalAr Angliavandeniai: 43 gAr Baltymas: 6 gAr Riebumas: 33 gAr Pluoštas: 8 gAr Cukrus: 21 g

Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -