Gaukite tai užpildyti žalumynais Sviesto pupelių citrinos kopūstų salotos! Aksominės sviestinės pupelės suteikia žavingą salotų turtingumą, papildytos craustų cukruotų migdolų ir gyvybingų naminio balzamiko padažo skonių.

Jei anksčiau neturėjote sviestinių pupelių … mano brangusis drauge, tu esi trūksta ! Jie ne tik turi kreminę tekstūrą ir riešutų skonį, kuris bet kurį patiekalą taps dekadentiškesnis, bet ir jums taip gerai! Dabar, kai esu užsikabinęs, jie priklauso visiems mano kopūstų salotų receptams. Nuo mano traškios vištienos kopūstų cezario salotų iki mano kopūstų granatų salotų su kriaušėmis, šios pupelės padarys bet kokias salotas įdomesnes.

viršutinis patarimas iš tinkamos maisto virtuvės ⤵️

Darydami cukruotus migdolus, būtinai atidžiai stebėkite juos, nes jie gali greitai sudeginti. Geras būdas patikrinti, ar jie bus baigti, yra paragauti – jis turėtų būti traškus ir šiek tiek saldus.

Dubenėlis kopūstų salotų su baltomis pupelėmis, supjaustytais svogūnais, supjaustytais migdolais ir nusiskuto sūriu, patiekiama su auksine šakute ir šaukštu.

Migdolus galima pakeisti bet kokio tipo veržlėmis. Graikiniai riešutaiAr pekano riešutai ar net saulėgrąžų sėklos Būtų skanu šiose salotose. Atminkite, kad mes naudojome didelius sviestines pupeles, bet jei jų nerandate, nedvejodami naudokite Įprastos sviestinės juostos.

Absoliučiai! Pakeiskite medų Agave nektar Arba dar vienas natūralus saldiklis ir praleiskite parmezano sūrį. Jei turite!

Šios kopūstų salotos geriausiai patiekiamos iškart po surinkimo 1–2 dienos. Tiesiog žinokite, kad migdolai gali prarasti dalį savo traškumo, o kopūstai gali būti šiek tiek suvystyti.

Dubenėlis, kuriame yra kopūstų, supjaustytų svogūnų, sviestinės pupelių, supjaustytų migdolų, susmulkinto sūrio ir nedidelio patiekalo tamsaus padažo.

Koks geras skonis su sviesto pupelių citrinų kopūstų kopūstų salotomis?

Aš visada įsivaizduoju kopūstų salotas su gražia stikline balto vyno ir šiek tiek traškios duonos šone. Šios salotos taip pat būtų Būkite puikus keptos žuvies akompanimentas Arba vištiena, skirta daugiau įdaro.

Išbandykite mano sultingą orkaitėje keptą vištienos krūtinėlę (+ 6 skonio variantai)! Tokiu būdu galite išsirinkti mėgstamą vištienos skonį, kad galėtumėte suporuoti šias skanias sviesto pupelių citrinų kopūstų kopūstų salotas. Aš taip pat mėgstu patiekti šias salotas su šonine „Air Fryer“ saldžiųjų bulvių bulvytėmis. Saldus ir pikantiškas derinys yra nepralenkiamas!

  • Į mikrobangų krosnelę saugų dubenį įpilkite sviesto pupelių. Išmeskite pupeles 1 šaukštu alyvuogių aliejaus, 1 šaukštą citrinos sulčių ir ¼ šaukštelio druskos. Mikrobangų krosnelė aukštai 90 sekundžių ir atidėkite.

  • Įtraukite kopūstą į atskirą didelį dubenį ir masažuokite ½ šaukšto alyvuogių aliejaus ir ¼ šaukštelio druskos. Masažuokite kopūstus, kol jis bus minkštas, maždaug 1–2 minutes.

  • Paruoškite cukruotus migdolus. Į mažą keptuvę įpilkite migdolų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Virkite, kol jie pradės ruduoti. Į migdolus įpilkite medaus ir citrinos žievelės ir išmeskite. Ruda dar 30 sekundžių iki 1 minutės. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite migdolams atvėsti ant plokštelės.

  • Paruoškite padažą. Į dubenį įpilkite balzaminio acto, likusio alyvuogių aliejaus ir likusių citrinų sulčių ir išplakite, kad sujungtumėte.

  • Į kopūstą įpilkite pupelių, baltojo svogūno ir padažo ir išmeskite. Viršuje su migdolais ir parmezanu.

  • Išmeskite ir nedelsdami patiekite.

  • Migdolus galima pakeisti bet kokio tipo veržlėmis.
  • Mes naudojome dideles sviestines pupeles, tačiau jei jų nerandate, nedvejodami naudokite įprastas sviesto pupeles.

Kalorijos: 339 KcalAr Angliavandeniai: 39 gAr Baltymas: 17 gAr Riebumas: 15 gAr Pluoštas: 14 gAr Cukrus: 8 g

Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -