Perskaitėte teisingai, SVEIKAS filialo sūrio kepsnių ruošimo dubenys! Jei trokštate raudonos mėsos ir daugybės daržovių, šis subalansuoto vakarienės receptas kaip tik jums. Be to, gaminimas užtrunka tik apie 30 minučių, todėl puikiai tiks įtemptoms savaitės naktims ir valgių ruošimui!

Šiandienos sveiko Philly sūrio kepsnio receptas gaminamas naudojant mūsų šlovingą ketaus keptuvės kepsnys. Šiam receptui naudojome šoninį kepsnį, nes jis greitai iškepa ir yra gana nebrangus. laimėti. Ketaus kepsnio gaminimas yra labai paprastas ir nereikalauja tiek daug laiko arba visai nereikalauja daug ingredientų. Atlikę kelis paprastus veiksmus ir patarimus, šiuos puikiai subalansuotus kepsnių ruošimo dubenėlius galėsite pasigaminti tiesiog savo virtuvėje!

„Ką tik pagaminau tai vakarienei, mano vyras šėlsta! Ačiū už receptą. Taip greitai su minimaliu pasiruošimu. – Karli

  • Šoninis kepsnys – Pagal šį receptą pasirinkome šoninį kepsnį, nes jis greitai iškepa ir vis dar turi daug skonio. Vietoje to taip pat galite naudoti liesą nugarinės kepsnį arba sijono kepsnį.
  • Svogūnai ir pipirai – Paprasčiausiai su žaliaisiais pipirais ir svogūnais.
  • rudieji ryžiai – tinka bet kokie grūdai!
  • Kopūstų salotos – Reikia pridėti tų žalumynų! Nepamirškite pamasažuokite kopūstą kad būtų minkštesnis ir lengviau valgomas! Jei nemėgstate žalių kopūstų, galite juos pasigaminti česnakais skrudintų lapinių kopūstų traškučių vietoj to!
  • Queso – Jei atliksite VIENĄ dalyką pagal šį receptą, tai bus mūsų gaminimas veganiškas queso kaip šio recepto „sūrio“ dalis. Taip, tai šiek tiek darbo, bet pažadu, tai prideda TIEK SKONIO ir tau taip geriau! Jis pagamintas iš anakardžių ir pagamintas su skrudintomis daržovėmis, maistinėmis mielėmis ir daugybe prieskonių. Tiesiog padarykite tai ir padėkokite man vėliau.

Man patinka, kaip paprasti visi šio patiekalo skoniai ir koks jis subalansuotas! Vieno valgio metu gausite visą grūdą, daržoves, liesus baltymus ir sveikus riebalus.

  1. Kepsnio šoną nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Pagardinkite druska ir pipirais. Leiskite sėdėti 30 minučių.
  2. Keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite aliejų. Kepkite kepsnį po 4 minutes iš kiekvienos pusės (vidutiniškai retai). Palikite 10-15 minučių, tada supjaustykite.
  3. Įkaitinkite orkaitę iki 400°F. Paprikas ir svogūnus apkepkite aliejumi, druska ir pipirais.
  4. Kepkite 30 minučių, išmesdami iki pusės.
  5. Puode išvirkite 1 puodelį rudųjų ryžių su 2 stiklinėmis vandens. Užvirkite, sumažinkite ugnį, uždenkite ir troškinkite 30–40 minučių.
  6. Kopūstus 3–4 minutes pamasažuokite su alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais.
  7. Padalinkite kepsnį, paprikas, svogūnus, queso, ryžius ir kopūstus į dubenėlius. Tarnauti!
  • Didelis karštis – Norėdami, kad kepsnys būtų idealiai iškeptas ant ketaus keptuvės, turite įsitikinti, kad degiklis yra labai aukštas.
  • Alyva – Prieš dėdami kepsnį ant keptuvės, įsitikinkite, kad aliejus yra visiškai įkaitęs ir kvepiantis! Tai leis pagaminti skanų vidutinį retą virimą.
  • Neperkepkite – Nėra nieko blogiau už perkeptą kepsnį. Jūsų šoniniam kepsniui reikia tik kelių minučių iš kiekvienos pusės.
  • Prieskoniai – Paprasčiausiai su druska ir pipirais!

Kai kepsnys apkeps, leiskite jam keletą minučių pailsėti, prieš pjaustydami į grūdus. Kantrybė yra palaima.

absoliučiai! Šiam receptui nenaudojame marinato, bet galite naudoti mūsų mėgstamiausią šoninių kepsnių marinatas!

Taip! Pasirinkome naudoti ketų, nes taip buvo lengviau, bet jūs galite visiškai kepti savo kepsnį, kad gautumėte labiau apanglėjusią, dūminį skonį!

Taip! Jei nesate kopūstų ir rudųjų ryžių mėgėjas, galite pakeisti šonus pagal savo pageidavimus. Norėčiau pagaminti mažai angliavandenių turintį patiekalą, ruduosius ryžius pakeisti cukinijų makaronais arba žiediniai kopūstai ryžiai. Jei nesijaudinate dėl angliavandenių, galite juos pakeisti rudaisiais ryžiais keptos saldžiosios bulvės, oro gruzdintuvė saldžiųjų bulvių bulvytės, traškiai skrudintos raudonos bulvėsarba kalendros laimo ryžiai!

Jei nesate kopūstų gerbėjas, pakeiskite juos kitomis daržovėmis, pavyzdžiui skrudinti Briuselio kopūstai, troškintų šparaginių pupeliųarba medaus balzamiko keptos morkos.

Dubenėlius galite laikyti šaldytuve 3-4 dienas. Po to rekomenduojame laikyti šaldytuve 2-3 mėn kad kepsnys nesugestų.

Dėl kepsnio

  • Pradėkite ištraukdami drėgmę iš šoninio kepsnio. Ant didelės lėkštės padėkite 2 gabaliukus popierinio rankšluosčio ir ant viršaus uždėkite šoninį kepsnį. Tada ant viršaus uždėkite dar du gabalus ir rankomis paspauskite, kad drėgmė pasitrauktų.

  • Pagardinkite šoninį kepsnį druska ir pipirais pagal skonį ir palikite 30 minučių.

  • Tada įkaitinkite didelę ketaus keptuvę ant vidutinės / didelės ugnies. Įpilkite alyvuogių aliejaus.

  • Kai alyvuogių aliejus kvepia, sudėkite šoninį kepsnį ant ketaus keptuvės ir leiskite kepti 4 minutes. Apverskite ir dar 2 minutes pakepinkite iš kitos pusės (vidutinio retumo kepsniams). Leiskite pastovėti 10-15 minučių.

  • Šoninį kepsnį supjaustykite plonomis juostelėmis ir atidėkite į šalį.

Dėl pipirų ir svogūnų

  • Įkaitinkite orkaitę iki 400ºF. Sudėkite papriką ir svogūnus ant kepimo skardos ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais.

  • Kepkite 30 minučių ir išmeskite įpusėjus.

  • Išimkite iš orkaitės ir atidėkite į šalį.

Dėl rudųjų ryžių

  • Į nedidelį puodą įdėkite 1 puodelį rudųjų ryžių ir 2 puodelius vandens. Įkaitinkite ugnį iki didelės ir užvirkite.

  • Kai užvirs, sumažinkite ugnį iki minimumo, uždenkite ir troškinkite 30–40 minučių arba kol visas vanduo susigers.

  • Atidėti.

Masažuotiems kopūstams

  • Kopūstus sudėkite į didelį dubenį ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi bei pagardinkite druska ir pipirais.

  • 3–4 minutes rankomis įmasažuokite į lapinius kopūstus aliejų, druską ir pipirus.

Philly Cheesesteak Bowls

  • Tolygiai paskirstykite kepsnį, paprikas, queso, ryžius ir kopūstus į keturis dubenėlius ir mėgaukitės.

  • Į mitybą neįeina veganiškas queso.
  • Queso: nedvejodami naudokite kitą queso receptą. Išbandykite „Cheese Knee“ garsųjį varškės queso sveikesnio, į pieno produktus orientuoto queso.

Kalorijos: 412 kcal, Angliavandeniai: 34 g, Baltymas: 30 g, Riebalai: 19 g, Pluoštas: 4 g, Cukrus: 5 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *