Pagaminta iš sūrio tortellini, šviežių pomidorų, saliamio ir mocarela Pesto Tortellini makaronų salotos puikiai tinka vakarėliams, maisto ruošimui ar savaitės vakarienei.

Tortellini turi ne tik puikią tekstūrą ir papildomą skonį iš sūrio įdaro, bet ir padažo patenka į visus kiekvieno makarono kampelius, todėl kiekvieną kąsnį gausite skanaus pesto!

Dubenėlis tortellini makaronų salotų su vyšniniais pomidorais, mocarela, žirneliais, saliamiu ir žalumynais, patiekiamas su pesto ir dviem šaukštais.

Tai vienas iš tų universalių vasaros receptų, puikiai tinkančių dideliems vakarėliams ar valgio ruošimui. meilė gaminant jį savaitės pradžioje ir paskirstant porcijomis atskiriems patiekalams.

Tai puikus garnyras, tačiau galite lengvai jį derinti su baltymais kepta vištienatofu arba kalakutienos kukuliai kad tai būtų patiekalas. Nesivaržykite padvigubinti šį receptą priklausomai nuo to, kiek žmonių gaminate maistą arba kiek patiekalų norite paruošti.

Kai padarysite naminio pesto, jūs iš esmės baigėte šį receptą! Tortelini iškepa vos per kelias minutes, o tada visus ingredientus sumeti į didelį dubenį ir padėti ant stalo. Nuo to geriau nebūna.

Ko reikės Pesto Tortellini makaronų salotoms

  • Naminis pesto: Naminį pesto pasigaminti taip paprasta, o kai tai padarysite, jis visiškai pakeis žaidimą.
  • Tortellini sūris: Galite naudoti savo mėgstamą rūšį; jums reikės vieno paketo.
  • Vyšniniai pomidorai: Sultingi ir ryškūs, jie padeda paryškinti pikantiškesnį, žemiškesnį pesto skonį.
  • Saldūs žirniai: Galite naudoti šviežius arba šaldytus (tiesiog pirmiausia juos atšildykite).
  • Raudonasis svogūnas: Aštrūs ir ryškiai raudoni svogūnai suteikia puikų skonį ir spalvą!
  • Kietieji saliamio raundai: Man patinka jų pridedamas sūrus, sodrus skonis.
  • Pušies riešutai: Lygūs ir sviestiniai pušies riešutai salotose padeda susieti pesto skonius.
  • Pearl Mozzarella sūris: Galite naudoti paprastą mocarelą arba marinuotą.
  • Šviežias bazilikas: Baziliką susmulkinau, bet galite ir rankomis suplėšyti kąsnio dydžio gabalėliais.
Stiklinis dubuo, užpildytas žirneliais, saliamio griežinėliais, vyšniniais pomidorais, mocarelos rutuliais, kubeliais pjaustytais raudonaisiais svogūnais, pušies riešutais, tortellini ir gabalėliu pesto.  Šalia dubens guli du mediniai indai.

Ar galiu vietoj to naudoti parduotuvėje įsigytą pesto?

Taip! Šiam pesto tortellini receptui naudokite parduotuvėje pirktą pesto, tačiau atminkite kad jame paprastai yra šiek tiek daugiau aliejaus ir druskos nei naminiame variante. Įpilkite po truputį parduotuvėje pirkto pesto, kol pasieksite norimą skonį.

Ar galiu vietoj pušies riešutų naudoti kitus riešutus?

Pušies riešutai yra labai skanūs, bet brangūs ir nėra labai dažnas ingredientas, todėl suprantu, kad noriu ieškoti alternatyvos.

Pušies riešutai yra turtingi ir sviestiniai, todėl anakardžiai yra nuostabus pakaitalas. Jie yra panašiai glotnūs, švelniai saldūs ir sviestiniai. Rekomenduoju gauti žalius anakardžius ir lengvai juos paskrudinti keptuvėje, kad gautumėte geriausią skonį.

Stiklinis dubuo, kuriame yra ingredientų, tokių kaip vyšniniai pomidorai, maži mocarelos rutuliukai, saliamio griežinėliai ir makaronai, maišomi su šaukštais.  Fone – butelis ir medinė druskos malūnėlis.

Ingridientai:

(Pastaba: Išmatavimai mūsų naminio pesto galite rasti žemiau esančioje receptų kortelėje!)

  • Baziliko lapai
  • Tarkuoto parmezano
  • Šviežios citrinos sultys
  • Česnakai
  • Pušies riešutai
  • Alyvuogių aliejus

Metodas:

  1. Sudėkite visus ingredientus į greitaeigį virtuvinį kombainą.
  2. Apdorokite aukštai maždaug 1–2 minutes. Sustokite subraižyti šonus pagal poreikį. Nepamirškite per daug apdoroti, nes šiek tiek grūdėtumo puikiai tinka pesto tekstūrai.
  3. Jei jūsų pesto yra per tirštas, įpilkite daugiau alyvuogių aliejaus po šaukštelį ir plakite iki vientisos masės.

Makaronų salotas šaldytuve galima laikyti iki 3 dienos. Tačiau jis gali šiek tiek išsausinti pesto, todėl prieš patiekdami įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir druskos (ar dar šiek tiek pesto, jei turite likučių).

Dubenėlis makaronų salotų su tortellini, vyšniniais pomidorais, žirneliais, pjaustyta mėsa ir pesto padažu, į vidų įdedami du mediniai indai.

Tortellini makaronų salotų patiekimo idėjos

Yra tiek daug skanių būdų patiekti šias skanias salotas!

Jei gaminate šį patiekalą, jis bus skanus kartu juodųjų pupelių mėsainiai, ant grotelių kepta lašišair ant grotelių keptos daržovės, pvz morkos arba cukinijos.

Jei patiekiate tai savaitės vakarienei, šaukštu uždėkite ant rukolos ar špinatų lovos, kad jūsų lėkštėje būtų šiek tiek daugiau žalumynų!

  • Jei naudojate naminį pesto, paruoškite naminį pesto ir atidėkite į šalį.*

  • Užvirinkite didelį puodą pasūdyto vandens. Į puodą sudėkite tortellini ir virkite, kol tortellini pakils į vandens viršų.

  • Tortellini nukoškite ir atidėkite, kad sušiltų kambario temperatūroje.

  • Į didelį dubenį sudėkite tortellini, pomidorus, žirnius, svogūnus, saliamį, pušies riešutus ir mocarelą ir išmaišykite. Pabarstykite baziliku ir druska pagal skonį.

  • Makaronus suvalgykite iš karto arba padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

  • Šiam receptui drąsiai naudokite parduotuvėje pirktą pesto. Turėkite omenyje, kad parduotuvėje pirktame pesto paprastai būna šiek tiek daugiau aliejaus ir druskos. Vienu metu dėkite po truputį parduotuvėje pirkto pesto, kol pasieksite norimą skonį.
  • Naminis pesto receptas: Ingredientai: 2 puodeliai supakuotų baziliko lapelių (~40-42 šviežių baziliko lapelių), 1/2 puodelio tarkuoto parmezano, 2 šaukštai šviežių citrinų sulčių, 2 vidutinės skiltelės česnako, ¼ puodelio pušies riešutų, ¼ puodelio alyvuogių aliejaus Metodas: 1. Viską sudėkite sudedamąsias dalis į greitaeigį virtuvinį kombainą. 2. Apdorokite aukštoje temperatūroje apie 1–2 minutes. Sustokite subraižyti šonus pagal poreikį. Nepamirškite per daug apdoroti, nes šiek tiek kruopštumo puikiai tinka pesto tekstūrai.3. Jei jūsų pesto yra per tirštas, įpilkite daugiau alyvuogių aliejaus po šaukštelį ir plakite iki vientisos masės.
  • Jei šias makaronų salotas laikote šaldytuve, prieš patiekdami būtinai įpilkite daugiau alyvuogių aliejaus ir paragaukite druskos.

Kalorijos: 550 kcal, Angliavandeniai: 41 g, Baltymas: 28 g, Riebalai: 31 g, Pluoštas: 5 g, Cukrus: 7 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.

Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -