Nesvarbu, ar gaminate tai žaidimų dienai, ar valgote kaip lengvą vakarienės idėją, šiai meksikietiškai maltos jautienos kepsninei reikia tik vienos keptuvės ir tik 40 minučių jūsų laiko! Galima patiekti labai įvairiai – su traškučiais, burito, kaip dubenį ir pan.

Šis maltos jautienos receptas yra mėgstamiausias „Fit Foodie“ skaitytojų, taip pat kartojamas mūsų virtuvėje. Mums patinka, kad jame gausu daržovių, be to, jame yra daug baltymų (27 g/porcijoje), nes malta jautiena ir pupelės. Aš asmeniškai mėgstu patiekti šį nacho stilių su tortilijos traškučiais, bet jis taip pat labai skanus valgomas iš dubenėlio!

jautienos keptuvė keptuvėje.

Tai buvo be galo skanu. Mano vaikai su juo gamino buritus, taip pat naudojome tortilijų traškučius. – Šaron

Ieškote sveikos maltos jautienos receptų? Mes tave turime!

Ši vieno puodo meksikietiškos maltos jautienos keptuvė sulaukė šimtų 5 žvaigždučių apžvalgų, todėl daugelis iš jūsų ją gamino ne kartą, todėl tai yra IMO, populiariausias internete maltos jautienos vakarienės receptas..

Koks yra šios meksikietiškos maltos jautienos keptuvės skonis?

Panašus į mūsų Meksikietiškas troškinysši keptuvė gaminama iš maltos jautienos, taco prieskonių, ryžių, pupelių ir daugybės daržovių. Skonis panašus į burito dubenį, bet gaminamas vienoje keptuvėje ant viryklės.

maltos jautienos keptuvės ingredientai ant pjaustymo lentos.

Ko jums reikia šiam meksikietiškos maltos jautienos receptui

  • česnakai: kiekvienas geras meksikietiškas patiekalas prasideda nuo česnako ir tai tik faktas. Nedvejodami pridėkite daugiau, jei jūsų širdis geidžia.
  • geltonasis svogūnas
  • paprika: mes mėgstame sėlinti daržoves į savo patiekalus, kai tik galime, o paprikos puikiai telpa šioje keptuvėje. Pasirinkite bet kurią norimą spalvą ir net padvigubinkite, jei norite.
  • malta jautiena: šio patiekalo žvaigždė tikrai yra malta jautiena. Dabar mes mėgstame šiek tiek riebalų maltoje jautienoje, todėl naudojome 85%, bet drąsiai naudokite mažiau riebią jautieną ARBA netgi pakeiskite ją malta kalakutiena.
  • taco prieskoniai: mes visada turime universalų tikslą taco prieskonių po ranka mūsų namuose. Jis skirtas būtent tokiems receptams! Pagrindiniai prieskoniai, bet daug skonio.
  • pomidorų padažas: truputis pomidorų padažo labai tinka. Viskas, ko jums reikia, yra 1/2 puodelio ir galite pradėti!
  • žali čili: žalieji čili pipirai yra švelnūs, tačiau jie suteikia tikrai puikų skonį. Jei mėgstate aštriai, būk mano svečias ir vietoj to naudokite jalapeños!
  • juodosios pupelės: juodosios pupelės yra dar vienas iš pagrindinių Meksikos ingredientų. Spintoje laikau krūvą skardinių, nes jos pigios ir turi daug baltymų. Nedvejodami naudokite pinto!
  • Greitai paruošiami ryžiai: greitai paruošiami ryžiai yra gryna magija. Leiskite pabrėžti akimirksniu, nes norint, kad jis tinkamai išvirtų, reikia naudoti greitai paruošiamus ryžius, o ne paprastus ryžius. Išbandėme tai su ruda ir balta spalva ir jie veikia puikiai!
  • tarkuotas sūris: visos keptuvės nusipelno apibarstyti tarkuotu sūriu. Pridėkite tiek ar mažai, kiek norite!
taco prieskonių ir rudųjų ryžių

Kaip pasigaminti meksikietišką maltos jautienos keptuvę

Kaip žinote, šiam receptui reikia tik vienos keptuvės ir vienos keptuvės! Tai reiškia, kad instrukcijos yra gana paprastos.

  1. Virti daržoves: Pradėkite iš dalies pakepdami papriką, česnaką ir svogūną alyvuogių aliejuje. Tikslas yra, kad jie būtų iškepti iš dalies, bet ne iki galo.
  2. Pridėti jautienos: Perkelkite daržoves į vieną pusę ir sudėkite maltą jautieną. Troškinkite, kol jautiena visiškai iškeps, tada viską sumaišykite.
  3. Pridėti likusius ingredientus: Į keptuvę sudėkite likusius ingredientus ir užvirkite. Tada sumažinkite degiklį iki minimumo ir uždenkite. Leiskite virti 15-20 minučių arba kol ryžiai suminkštės.

Tai taip paprasta, kaip 1, 2, 3! Be to, išvalyti yra labai paprasta, nes sutepėte tik vieną keptuvę.

Ar turiu perkošti jautieną prieš judant toliau?

Prieš einant toliau nebūtina nusausinti jautienos riebalų, bet jei norite, galite tai padaryti!

Ar galiu vietoj to naudoti įprastus baltuosius ryžius?

Nors šio metodo neišbandėme, esame įsitikinę, kad jazmininiai ryžiai tiks. Rekomenduojame įpilti 1/2 puodelio daugiau sultinio ir leisti virti, kol ryžiai visiškai išvirs.

Komentaruose skaičiau, kad kiti žmonės išvirė savo įprastus baltuosius ryžius atskirai ir pabaigoje viską sumaišė ir tai taip pat veikia! Jei taip, rekomenduojame sultinį sumažinti bent 1/2 puodelio, kad jis nebūtų sriubas.

maltos jautienos keptuvė keptuvėje.

Šaldytuvas: Leiskite maltos jautienos keptuvei visiškai atvėsti. Tada perkelkite į stiklinį indą. Šaldytuve išsilaikys iki 3-5 dienų.

Tai puikus receptas užšaldyti vėliau! Nedėkite sūrio ir leiskite keptuvei visiškai atvėsti. Perkelkite į šaldiklyje saugų, galono dydžio maišelį ir pašalinkite kuo daugiau oro. Uždarykite ir užšaldykite iki 3 mėnesių.

keptuvė maltos jautienos keptuvėje.

DUK

Ar galiu vietoj juodųjų pupelių naudoti pinto pupeles?

Taip! Pagal šį receptą tiks bet kokios rūšies pupelės.

Kaip padaryti tai mažiau aštrų?

Geriausias būdas padaryti šį ne tokį aštrų – sumažinti naudojamų taco prieskonių prieskonių kiekį. Atsisakykite paprikos ir kajeno pipirų.

Ar galiu padaryti šį vegetarišką?

Išbandėme tai su augaliniu pagrindu pagamintu gruntu ir jis pasirodė puikus. Nedvejodami naudokite savo mėgstamą rūšį.

Ar galiu vietoj jo išgerti sub quinoa?

Nors mes asmeniškai to nebandėme, daugelis iš jūsų sakė, kad quinoa veikia tiesiog puikiai.

Ar galiu naudoti kitokią maltą mėsą?

Taip! Daugelis iš jūsų gamino šį receptą su malta kalakutiena, malta vištiena ir malta elniena.

  • Įkaitinkite alyvuogių aliejų ant vidutinės/stiprios ugnies didelėje nepridegančioje keptuvėje*.

  • Kai alyvuogių aliejus bus kvapnus, suberkite česnaką, svogūną ir papriką. Troškinkite 3-5 minutes.

  • Tada perkelkite daržoves į šoną ir suberkite maltą jautieną. Kepkite maltą jautieną 7–9 minutes arba kol visiškai iškeps. Viską sumaišykite keptuvėje.

  • Kai jautiena visiškai iškeps, suberkite taco prieskonius, pomidorų padažą, žaliąsias čili ir juodąsias pupeles ir virkite kelias minutes. Tada įpilkite greitai paruošiamų ryžių ir sultinio. Užvirinkite ant vidutinės/didelės ugnies.

  • Kai užvirs, sumažinkite iki minimumo ir uždenkite. Leiskite virti apie 20 minučių arba tol, kol ryžiai suminkštės ir sugers didžiąją dalį skysčio.

  • Pabarstykite sūrį ant keptuvės viršaus ir leiskite natūraliai ištirpti arba įdėkite į orkaitę 400ºF keletui minučių, kad sūris visiškai ištirptų.

  • Patiekite jautienos keptuvę su traškučiais!

  • Keptuvės dydis: mes naudojome 16 colių keptuvę, bet jei naudojate ką nors mažesnę, tiesiog įsitikinkite, kad ji pakankamai gili. Olandiška orkaitė puikiai veiktų!
  • Informacija apie mitybą apima mūsų naminių taco prieskonių receptas.

(adthrive-in-post-video-player video-id=”FTga3YeF” upload-date=”2020-08-22T09:00:00.000Z” name=”Meksikietiška jautienos keptuvė” description=”Nesvarbu, ar tai padarysite žaidimo dieną arba valgykite kaip pagrindinį patiekalą, šiai meksikietiška jautienos keptuvėje reikia tik vienos keptuvės ir tik 40 minučių jūsų laiko!“)

Kalorijos: 379 kcal, Angliavandeniai: 28 g, Baltymai: 27 g, Riebalai: 16 g, Pluoštas: 6 g, Cukrus: 4 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -