Viskas, ko jums reikia, yra „Skyr“ stiliaus jogurtas, savaime kylančių miltų ir orkaitės keptuvės, kad pagamintumėte šiuos daug baltymų turinčius, kramtomus ir skanius riestainius. Jums tikrai patiks, koks paprastas šis receptas – per mažiau nei 30 minučių pasigaminkite juos kartu su vaikais, kad užkandžiautumėte labai smagiai.

Ko reikia baltyminiams maišeliams

Tikrai nuostabu, kad norint pagaminti šį baltyminį bagelį tereikia miltų ir jogurto. KAS??

  • Savaime kylantys miltai – pasirinkome savaime kylančius miltus, nes tada nereikės dėti slyvos.
  • Paprastas Skry jogurtas arba graikiškas jogurtas – išbandėme tiek su Skyr jogurtu, tiek su graikišku yougrt ir jie abu puikiai veikia. Skyr turi daugiau baltymų, o mūsų mėgstamiausias prekės ženklas yra Painterland Sisters.
  • Kiaušinis – Tai skirta kiaušinių plovimui prieš kepant ore. Tai padės viršūnėms tapti traškiomis ir auksinės rudos spalvos.

Be pirmiau minėtų ingredientų, jums taip pat reikės oro gruzdintuvės, pergamentinio popieriaus ir kiaušinių plovimo šepetėlio.

neturi savaime kylančių miltų?

Naudokite tam skirtus miltus ir kepimo miltelius. 1 puodeliui miltų reikės 1,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių.

  • Braškės: į tešlą įpilkite ½ puodelio kapotų braškių ir 1 šaukštą rudojo cukraus.
  • Cinamoninis cukrus:

Ką galiu naudoti vietoj „Skyr“ stiliaus jogurto?

Nedvejodami naudokite klasikinį graikišką jogurtą. Visada rekomenduojame naudoti riebesnį jogurtą, pavyzdžiui, 2% arba 5%.

Ar galiu vietoj jų naudoti miltus be glitimo?

Nors patys to neišbandėme (dar), esame įsitikinę, kad universalus miltų mišinys be glitimo veiks puikiai.

  • Įkaitinkite oro gruzdintuvą iki 350 ℉.

  • Į didelį dubenį sudėkite jogurtą, miltus ir jūros druską. Naudodami silikoninį arba medinį šaukštą maišykite, kol susimaišys. Tada rankomis spauskite kartu, kol susidarys rutulys.

  • Tešlą perkelkite ant miltais pabarstyto darbinio paviršiaus. Išminkyti iki vientisos masės. Viršų gali tekti pabarstyti daugiau miltų, kad jis nebūtų labai lipnus.

  • Padalinkite rutulį į 4 lygias dalis. Susukite į rutulį ir lengvai paspauskite, kad išsilygintų. Suapvalinto šaukšto galu arba pirštu į išlygintos tešlos centrą įdarykite skylutę. Vidurį šiek tiek ištempkite, kad skylė neužsidarytų kepant ore.

  • Kiekvieną riestainį ištepkite viršų ir apačią kiaušinio plovimu, o viršuje – sezamo sėklomis arba viskuo beigelio prieskoniais. Atidėkite į šalį.

  • Oro gruzdintuvės krepšelį išklokite pergamentiniu popieriumi ir įdėkite bagelius sėklaline žemyn. Jums gali tekti tai padaryti 2 partijomis.

  • Kepkite ore 8 minutes, tada apverskite bagelius ir kepkite dar 8 minutes.

  • Išimkite iš oro gruzdintuvės ir prieš patiekdami leiskite bageliams atvėsti 5 minutes.

  • Patiekite su mėgstamais beigelių priedais.

  • Naudojome „Skyr“ jogurtą („Painterland Sisters“ yra mūsų mėgstamiausias!), nes jame natūraliai itin daug baltymų. Tačiau esame įsitikinę, kad tiks ir bet koks riebus graikiškas jogurtas.
  • Jei neturite savaime kylančių miltų, galite naudoti 1 puodelį universalių miltų ir 1,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių.
  • Taip pat išbandėme šį receptą su ½ puodelio šaldytų kapotų braškių ir 1 šaukštu rudojo cukraus, kad gautume saldesnį riestainį. Tai galite įdėti 2 veiksmo pabaigoje, prieš perkeldami tešlą ant miltais pabarstyto darbinio paviršiaus.

Kalorijos: 159 kcal, Angliavandeniai: 25 g, Baltymai: 10 g, Riebalai: 2 g, Pluoštas: 1 g, Cukrus: 2 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.



Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *