Jūs negyvenote, kol neišbandėte mūsų Nana Mabel „Carmelita“ barai! Kiekvienas kąsnelis yra traškus, saldus ir lipnus traškių avižų, sodraus šokolado ir kreminės karamelės malonumas. Tai puikus saldus skanėstas bet kokiai progai!

Baneris su tekstu:

Mano Nana Mabel atnešė šiuos karmelitos batonėlius kiekvienai šeimos progai, kurią tik prisimenu, ir jie visada populiarūs susibūrimų ir užkandžių metu. Ji netgi nešiotis tobulai sukrautų karmelitų Tupperware ir skristų į šeimos susibūrimus – tai tikrai vienas nostalgiškiausių desertų man ir mano šeimai ❤️ . Nors ji nuo to laiko mirė, jūs niekada nedalyvausite mūsų šeimos Padėkos dienose, Kalėdose, gimtadieniuose – kaip žinote – kur kas nors tęsia tradiciją ir atnešė partiją karmelitų.

Karamelės skonis TOKS GANAUS su traškiomis avižomis ir graikiniais riešutais, o šokolado drožlės tiesiog pakelia ją į visiškai naują lygį.

Tiesiog sumaišykite tešlą, kepkite, tada uždėkite šokolado-graikinių riešutų-karamelės sluoksnį, ant viršaus uždėkite tešlos likučius ir vėl kepkite iki nuostabios auksinės rudos spalvos. Labai paprasta ir miela, kaip ir buvo mūsų Nana!

  • Greitai paruoštos avižos: Šiame recepte pirmenybę teikiame greitai paruošiančioms avižoms dėl mažesnio dydžio ir minkštesnės tekstūros.
  • Šviesiai rudas cukrus: Tai suteikia batonėliams sodrų, karamelišką skonį.
  • Sūdytas sviestas: Įsitikinkite, kad naudojate minkštą sviestą, kad tešla būtų lygi ir lengvai maišoma.
  • Smulkinti graikiniai riešutai: Norėdami gauti geriausią tekstūrą ir skonį, naudokite žalius graikinius riešutus.
  • Pusiau saldūs šokolado gabaliukai: Jie batonėliams suteikia saldumo ir nenugalimo šokoladinio sluoksnio.
  • Karamelinis padažas: Viską sujungia savo lipniu saldumu. Galite naudoti parduotuvėje pirktą arba naminį karamelės padažą.
  • Elektrinis maišytuvas: Tai padės išmaišyti tešlą, kad viskas tolygiai susimaišytų.
Ranka rašyta „Carmelita“ batonėlių receptų kortelė su nuosekliomis instrukcijomis ir mėlyna gėlių iliustracija dešinėje.

tinkamas gurmanas

Šeimos receptų serija

Visi šios serijos receptai yra įkvėpti kažkieno ypatingo kiekvienoje mūsų šeimoje. Tai receptai, kuriais užaugome mėgaudamiesi per šventes. Iš mūsų širdies į jūsų ❤️

Kepimo skarda, užpildyta desertu, padengta ištirpinta karamele, šokolado drožlėmis ir kapotais riešutais.

Taip, jūs tikrai galite pakeisti avižas, tačiau atminkite, kad tekstūra gali šiek tiek skirtis. Greitai paruoštos avižos yra plonesnės ir smulkiau susmulkintos, o senovinės – tirštesnės ir kramtesnės. Jei norite, kad batonėliai būtų lygesni ir minkštesni, geriau būtų greitai paruošiamos avižos.

Naudojome Ghiradelli karamelinį padažą, bet tiks bet koks karamelinis padažas. Jei norite, taip pat galite pasigaminti karamelės padažą namuose.

Išbandykite šiuos „Carmelita“ batonėlius su saulėgrąžų sėklomis!

Rosie (mūsų virtuvės vadovė!) dukra turi alergiją riešutams, todėl išbandė šį karmelitos batonėlių receptą su saulėgrąžų sėklosir džiaugiamės galėdami pranešti, kad tai veikė puikiai. Saldus ir sūrus skoniai susijungia ir sukuria skanų ir unikalų klasikinių batonėlių posūkį!

Metalinė kepimo skarda, užpildyta trupiniais desertų batonėliais. Iškirptos dvi juostelės, kurios atskleidžia sluoksniuotą įdarą, o likusi deserto dalis lieka nepjaustyta. Šalia yra šakutė ir servetėlė.

štai patarimas!

Kad šie batonėliai būtų itin lipnūs, iškepę užpilkite juos papildomu sluoksniu karamelės padažo. Tiesiog pašildykite karamelės padažą nedideliame puode arba mikrobangų krosnelėje ir apšlakstykite ant šiltų batonėlių. Prieš pjaustydami ir patiekdami leiskite jiems keletą minučių atvėsti. Na, nau.

Ant balto paviršiaus pavaizduota keturių šokoladinių avižinių dribsnių batonėlių šūsnis sutrupėjusiomis viršūnėlėmis, apsupta keletu išsibarsčiusių šokolado drožlių.

Šiuos karmelitos batonėlius galima laikyti sandariame inde kambario temperatūroje iki 3 dienos. Jei norite juos laikyti ilgiau, šaldytuve galite laikyti iki savaitę arba šaldiklyje iki 3 mėn. Tiesiog prieš patiekdami būtinai atšildykite juos iki kambario temperatūros.

  • Įkaitinkite orkaitę iki 325ºF ir sutepkite 9 × 13 colių skardą.

  • Tada į dubenį suberkite miltus, avižas, rudąjį cukrų, soda, druską ir sviestą. Naudokite elektrinį maišytuvą, kad sumaišytumėte, kol visiškai susimaišys.

  • Pusę tešlos įspauskite į keptuvės dugną, o kitą tešlos pusę atidėkite vėliau. Kepkite 5-8 minutes arba kol švelniai apskrus. Atidėkite į šalį ir palikite atvėsti 10 minučių.

  • Ant iškeptos plutos paskleiskite graikinius riešutus ir šokolado drožles.

  • Nedideliame dubenyje sumaišykite karamelinį padažą ir 3 šaukštus miltų. Sumaišius, supilkite mišinį ant šokolado drožlių ir graikinių riešutų.

  • Galiausiai ant karamelės viršaus sutrupinkite likusią tešlą iš 3 žingsnio.

  • Padidinkite orkaitės temperatūrą iki 350ºF ir kepkite dar 15-20 minučių arba iki auksinės rudos spalvos.

  • Šį receptą išbandėme ir su saulėgrąžų sėklomis ir jis puikus.
  • Naudojome Ghiradelli karamelinį padažą, bet tiks bet koks karamelinis padažas.

Kalorijos: 317 kcal, Angliavandeniai: 33 g, Baltymai: 4 g, Riebalai: 20 g, Pluoštas: 2 g, Cukrus: 18 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.

Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -