Tai plakta varškė mac ir sūris vienoje porcijoje yra 17 g baltymų! Šis receptas pagamintas tik iš 4 pagrindinių ingredientų, jame nėra roux, ir tai tikriausiai pati lengviausia vakarienė, kurią kada nors gaminote.
Varškė prezidentui! Akivaizdu, kad mes esame dideli varškės gerbėjai čia, „Fit Foodie Finds“, nes jame ne tik daug baltymų, bet ir iš tikrųjų daug maisto yra geresnis (pvz., varškės sūris Alfredo ir varškės baltyminis putėsis). Mums patinka sodri tekstūra ir švelnus skonis, tai puikus baltymų turintis priedas prie daugelio mūsų baltyminių desertų receptų ir pagrindinių patiekalų.
Dangggg mergina. Būtent dėl to mes mėgstame savo receptuose naudoti varškę. Kartais paliekame varškės formoje, o kartais išplakame, kad ji būtų graži ir lygi. Tai puikiai tiks ne tik prie šio mac ir sūrio, bet ir prie makaronų padažų, lazanijos ir varškės ledų!
Plakta varškės sūris ir sūrio ingredientai
Viskas, ko jums reikia norint pagaminti šį baltymų pripildytą „mac“ ir sūrį, yra varškė, susmulkintas čederis, mėgstami makaronai ir žiupsnelis druskos. Rimtai, tiek! Taip pat dalinamės paprastu duonos trupinių užpilu, jei norite pagyvinti 😃
- Varškė: varškės sūrį išplaksite iki vientisos masės virtuviniu kombainu arba greitaeigiu trintuvu. Įsitikinkite, kad naudojate riebų varškę, kad gautumėte kremiškiausią „mac“. Mažesnio riebumo varškės sūris turi didesnį vandens kiekį, todėl bus skystesnis. Niekas to nenori!
- Susmulkintas čederis: šviežiai susmulkintas čederis yra geriausias!
- Makaronai: pasirinkite savo nuotykį čia! Mums patinka naudoti fusilli arba kitus susuktus makaronus, kuriuose telpa visas tas skanus mac ir sūrio padažas.
- džiūvėsėlių užpilas: tai neprivaloma, bet mes tikrai rekomenduojame 👋 Viskas, ko jums reikia, yra panko, itališki prieskoniai ir druska.
Mūsų mėgstamiausia
Beast Blender
„Beast Blender“ yra mūsų įprastas trintuvas kokteiliams, padažams, sriuboms ir viskam, kas yra tarp jų. Tai idealus dydis ir vidutinė kaina. O, ir taip galinga!
Kaip pasigaminti plaktą varškės sūrį Mac ir sūrį
Šis receptas negali būti lengvesnis! Štai viskas, ką jums reikia padaryti:
- Sumaišykite varškę ir susmulkintą čederio sūrį.
- Išvirkite makaronus iki al dente.
- Paruoškite duonos trupinių užpilą.
- Viską sumaišykite į atskirą dubenį ir mėgaukitės!
Geriausi „Mac“ ir „Cheese“ sėkmės patarimai
- Nemaišykite makaronų ir sūrio padažo karštame puode: padažas išsilydys į sriubą ir taps per plonas. Padažą ir makaronus rekomenduojame maišyti atskirame dubenyje – sumaišykite jį serviravimo dubenyje, kad sutaupytumėte patiekalų!
- Naudokite riebią varškę: Mes kalbame apie pilną riebalų kiekį arba bent 2%. Mažesnio riebumo varškė turi didesnį vandens kiekį, ir niekas nenori vandeningo mako ir sūrio.
„Mac“ ir sūrio patiekimo pasiūlymai
Nors šis išplaktas varškės sūris ir sūris pripildo baltymų, kartais malonu patiekti su vištienos grynuoliais (YUM) arba kartu su maistinėmis medžiagomis turtingomis salotomis. Štai keletas variantų, kuriuos rekomenduojame:
-
Puodą pasūdyto vandens užvirinkite. Sudėkite makaronus ir virkite iki al dente. Nukoškite makaronus ir perkelkite į serviravimo dubenį, ne karštas puodas.
-
Sūrio padažui sudėkite varškę į greitaeigį virtuvinį kombainą arba blenderį ir plakite dideliu greičiu iki vientisos masės. Į varškę įpilkite čederio sūrio ir druskos ir plakite iki vientisos masės. Atidėkite į šalį.
-
Įkaitinkite avokadų aliejų keptuvėje ant vidutinės/stiprios ugnies, jei ruošiate užpilą. Įpilkite džiūvėsėlių, itališkų prieskonių ir druskos. Periodiškai maišykite, kol džiūvėsėliai taps rudi ir traškūs. Nukelkite nuo ugnies.
-
Supilkite padažą į makaronus (įsitikinkite, kad jis nėra karštame puode!!*) ir maišykite, kol pasidengs. Ant viršaus pabarstykite džiūvėsėliais ir skanaukite iš karto.
- Karštame puode NEmaišykite makaronų ir sūrio padažo, padažas išsilydys į sriubą. Padažą ir makaronus rekomenduojame maišyti atskirame dubenyje. Jei norite, kad makaronai būtų pašildyti, mikrobangų krosnelėje kaitinkite makaronus kas 30 sekundžių, kol jie sušils.
- Labai rekomenduojame naudoti riebią varškę. Mažesnio riebumo varškė turi didesnį vandens kiekį.
Kalorijos: 387 kcal, Angliavandeniai: 47 g, Baltymai: 17 g, Riebalai: 14 g, Pluoštas: 2 g, Cukrus: 3 g
Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.
Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.