Tai visiškas rudens svajonių garnyras Klevo spanguolių saldžiosios bulvės išeina skaniai saldus ir karamelizuotas su spanguolių aitrumu. Viskas, ko jums reikia, yra keletas ingredientų ir paprasto paruošimo, kad sukurtumėte šį įdomų tradicinių saldžiųjų bulvių posūkį, skirtą patiekti per šventes!
Nesupraskite manęs neteisingai, aš mėgstu skanias skrudintas saldžiąsias bulves, bet kartais norisi ko nors gyvesnio ir įdomesnio – ypač patiekti per Padėkos dieną 😃 Kaip tik todėl pirmą kartą švęsdama Padėkos dieną įsimylėjau šį saldųjį patiekalą. Marky šeima. Jo senelis Dikas VISADA gamindavo šiuos skanius taters (ir jūs žinote, kaip aš jaučiuosi apie taters).
Šios klevo spanguolių saldžiosios bulvės puikiai tiks, jei trokštate kažko kūrybiškesnio, bet vis tiek norite klasikinio rudens skonio. Juos taip pat lengva pasigaminti! Tiesiog išvirkite saldžiąsias bulves, sukurkite skanų klevų spanguolių padažą, viską sudėkite į orkaitę ir pasiruoškite rimtiems rudens skoniams!
- Saldžiosios bulvės: Šiam receptui jums reikės maždaug 4 svarų saldžiųjų bulvių. Įsitikinkite, kad rinkitės tvirtus, nesuteptus, panašaus dydžio gaminius, kad jie iškeptų tolygiai.
- Jūros druska: Žiupsnelis jūros druskos prideda skonio ir padeda subalansuoti bulvių saldumą.
- Klevų sirupas: Pats geriausias rudens saldiklis, klevų sirupas, saldžiosioms bulvėms suteikia sodraus ir skanaus skonio. Norėdami gauti geriausią skonį, naudokite gryną klevų sirupą.
- Sūdytas sviestas: Sviestas daro spanguolių klevų padažą sodrų ir aksominį.
- Spanguolės: Aitriosios ir aštrios spanguolės suteikia patiekalui skonio. Mums patinka saldžiųjų bulvių ir spanguolių skonių kontrastas.
- 6 litrų puodas: Norėdami išvirti saldžiąsias bulves, jums reikės didelio puodo.
Tinkamas maistas
Šeimos receptų serija
Visi šios serijos receptai yra įkvėpti kažkieno ypatingo kiekvienoje mūsų šeimoje. Tai receptai, kuriais užaugome mėgaudamiesi per šventes. Iš mūsų širdies į jūsų ❤️
Bet kuris veikia gerai! Jei naudojate šviežias spanguoles, būtinai jas nuplaukite ir pašalinkite stiebus. Prieš naudojant šiame recepte šaldytų spanguolių nereikia atšildyti.
Skanūs šių klevo spanguolių saldžiųjų bulvių priedai
Jūs žinote, kad negaliu atsispirti priedams, todėl pateikiame keletą idėjų, kaip šias saldžiąsias bulves pakelti į kitą lygį:
- Susmulkinti pekano riešutai: Skrudinti pekano riešutai suteikia patiekalui malonų traškumą ir riešutų skonį.
- Traški šoninė: Traškūs, sutrupėję lašinių prideda sūraus ir pikantiško patiekalo elemento.
- Ožkos sūris: Trupintas ožkos sūris suteiktų kreminio kontrasto, kuris būtų be galo skanus.
- Cinamonas: Šlakelis cinamono suteikia skoniams šilumos ir gilumo.
Taip! Šios bulvės yra puikus paruošimo receptas. Saldžiąsias bulves ir spanguolių klevų padažą siūlome laikyti atskirai šaldytuve. Leiskite bulvėms sušilti iki kambario temperatūros ir pereikite prie 7 veiksmo.
štai patarimas!
Saldžiąsias bulves supjaustykite vienodais gabalėliais, kad jos iškeptų tolygiai. Mes supjaustome savo apvaliomis formomis, bet, jei norite, galite supjaustyti kubeliais.
Šios saldžiosios bulvės bus laikomos šaldytuve 3-4 dienas. Laikykite juos sandariame inde ir prieš patiekdami pašildykite mikrobangų krosnelėje arba orkaitėje.
Sukurkite geriausią rudens valgį
Šios klevo spanguolių saldžiosios bulvės puikiai dera su kitais sezoniniais patiekalais. Mėgstame juos su orkaitėje kepta kalakutienos nugarine, sultingu rūkytu kumpiu arba Caprese įdaryta vištienos krūtinėlė.
Norėdami į savo patiekalą pridėti šiek tiek žalumynų, išbandykite mūsų ant grotelių keptas Cezario salotas su keptais skrebučiais, šonine įvyniotomis žaliosiomis pupelėmis arba orkaitėje skrudintais šparagais.
-
Įdėkite visas saldžiąsias bulves į 6 qt. puodą ir užpilkite saldžiąsias bulves vandeniu. Užvirinkite ant vidutinės/didelės ugnies.
-
Kai užvirs, sumažinkite ugnį iki mažos ir uždenkite. Troškinkite 30 minučių. Nusausinkite ir atidėkite atvėsti.
-
Tuo tarpu klevų sirupą kaitinkite nedideliame puode ant vidutinės/stiprios ugnies, kol užvirs. Sumažinkite iki vidutinės ugnies ir leiskite klevų sirupui virti 10–15 minučių arba kol sumažės per pusę.
-
Į klevų sirupą įpilkite spanguolių, sviesto ir ½ arbatinio šaukštelio druskos. Maišykite, kad susimaišytų ir virkite, kol spanguolės iššoks, maždaug 5 minutes. Nuimkite nuo ugnies.
-
Įkaitinkite orkaitę iki 400ºF ir sutepkite seklią 3 qt. su alyvuogių aliejumi.
-
Šaltas saldžiąsias bulves supjaustykite 1 colio storio griežinėliais. Indo dugną išklokite saldžiųjų bulvių apskritimais. Gerai, jei jie sutampa.
-
Ant saldžiųjų bulvių viršaus užpilkite spanguolių klevų padažo. Kepkite neuždengtą 20 minučių.
-
Patiekite iš karto.
- Galite tai padaryti iš anksto. Saldžiąsias bulves ir spanguolių klevų padažą siūlome laikyti atskirai šaldytuve. Leiskite bulvėms sušilti iki kambario temperatūros ir pereikite prie 7 veiksmo.
Kalorijos: 350 kcal, Angliavandeniai: 75 g, Baltymai: 4 g, Riebalai: 4 g, Pluoštas: 7 g, Cukrus: 34 g
Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.
Fotografija: Šiame įraše padarytos nuotraukos yra Erin iš „The Wooden Skillet“.