Rūgštus, saldus ir putojantis, tai Konservuotas šampano kokteilis leis jaustis kaip akinanti 20-ojo dešimtmečio mergina!

Įkvėptas klasikinio „šoninio priekabos“ kokteilio, jį patiekiate išgalvotas šlamštas perversmo taurėje ar šampano skardinėje, kad būtų ramesnė nuotaika. Bet kuriuo atveju jis pradžiugins jūsų gomurį aštriu ir putojančiu skoniu.

Visada buvau rūgščių kokteilių gerbėja. Nuo mūsų greipfrutų Paloma kokteilio iki mūsų kokteilio Unicorn Gin ir dabar šis konservuotas šampano kokteilis! Citrusinių vaisių ir alkoholio derinys tiesiog per geras, kad būtų galima atsispirti. Iš esmės tai mūsų požiūris į šoninių priekabų kokteilį iš XX a. 20-ojo dešimtmečio. Tačiau kuo tradicinė priekaba skiriasi nuo a šampanas šoninė priekaba? Užuot naudoję brendį ar konjaką kaip pagrindinį spiritinį gėrimą, mes jį iškeičiame į šampaną. Tai suteikia kokteiliui lengvumo ir putojančio elemento, todėl jis puikiai tinka šventėms ar prašmatniam vakarui.

Pagaminti? O mergyte, tai taip paprasta, kaip į stiklinę supilti kelis ingredientus ir išmaišyti. Manote, kad galite tai susitvarkyti? Tai darydami nepamirškite pakelti rausvo piršto!

  • Brendis: Pasirinkite savo mėgstamą brendžio rūšį! Kad viskas būtų tradicinė, naudojome konjaką.
  • Cointreau: Šis apelsinų skonio likeris prideda saldumo, kad subalansuotų citrinų sulčių aitrumą.
  • Paprastas sirupas: Paprastą sirupą sudaro lygios cukraus ir vandens dalys, virinama, kol cukrus ištirps. Tai esminis daugelio klasikinių kokteilių ingredientas!
  • Šviežios citrinos sultys: Šviežiai spaustos citrinos sultys visada geriausiai tinka kokteiliams. Aitrus skonis gėrimui suteikia gaivinančio elemento.
  • Šampanas: Antraštė! Pasirinkite bet kokį jums patinkantį šampaną, nesvarbu, ar jis yra brutas, ypač sausas, ar net rožinis.

Kas yra geras Cointreau pakaitalas?

Jei neturite Cointreau, galite jį pakeisti triguba sek. Tiesiog žinokite, kad triguba sekundė turi mažesnį alkoholio kiekį ir paprastai yra saldesnė nei Cointreau.

Įdomūs ingredientai patiekimui

MYLIME patiekti šį konservuotą šampano kokteilį su citrinos atspalviu ir šaldytomis spanguolėmis, kad būtų šventinis pojūtis. Stiklinę taip pat galite apibarstyti cukrumi arba užbarstyti šakele šviežio rozmarino. Sąžiningai, sunku suklysti su šiuo gėrimu, todėl būkite kūrybingi ir linksminkitės, kaip jį papuošiate!

Štai patarimas!

Jei gaminate konservuotą kokteilį, išpilkite arba išgerkite 2–4 uncijos. šampano, tada į skardinę įpilkite brendžio, Cointreau, paprasto sirupo ir citrinos sulčių. Švelniai išmaišykite ir, jei reikia, uždėkite ledukų.

Šis konservuoto šampano kokteilio receptas gali būti pagamintas „išgalvotoje“ taurėje arba patiekiamas skardinėje nuėmus viršų. Perversmo stiklas puikiai tinka ypatingai progai ar prašmatniam pasibuvimui, o skardinė puikiai tinka ramiam susibūrimui su draugais. Jūs tai darote!

Jei radote konservuotų šampano kokteilių mišinio likučių, laikykite jį sandariame inde šaldytuve iki 3 dienos. Paruošę patiekti, gerai suplakite ir supilkite ant ledo arba į puodą. Sveikinu!

  • Į aukštą stiklinę supilkite brendį, Cointreau, paprastą sirupą ir citrinos sultis. Įpilkite ledo ir švelniai sumaišykite ingredientus.

  • Supilkite į atšaldytą stiklinę be ledo.

  • Užpilkite šampanu ir mėgaukitės.

  • Jei gaminate konservuotą kokteilį, išpilkite arba išgerkite 2–4 uncijos. šampano, tada į skardinę įpilkite brendžio, Cointreau, paprasto sirupo ir citrinos sulčių.
  • Švelniai išmaišykite ir, jei reikia, uždėkite ledukų. Jei neturite Cointreau, galite jį pakeisti triguba sek.

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -