Ar esate baltymų mergina, kuri mėgsta cinamono suktinukus? Šie neįtikėtini Mažos partijos baltyminiai cinamono suktinukai yra pagaminti iš minimalių ingredientų, neturi kilimo laiko ir turi šiek tiek gudriai pridėto baltymo – sveiki, sumaišyto varškės sūrio!

Iš šių sočiųjų baltyminių cinamono suktinukų pagaminsite 4 dideles bandeles, IR juose yra 13 g baltymų! Jie yra lipnūs, saldūs ir puikiai tinka greitai pasimėgauti ar aptarnauti nedidelei grupei.

Ekrano kopija

Eksperimentavome su 2 ingredientų baltymine tešla – miltais + graikišku jogurtu (re: baltyminiais bageliais) ir nusprendėme ją dar labiau padidinti sumaišytas varškės sūris. Leiskite man pasakyti, MES TAI PADARĖM. Jie išeina tos pačios tekstūros kaip ir cinni vyniotinio, bet 13 g baltymų viename ritinyje. Tai tikrai naudinga visiems 😃

Užuot iškepę visą keptuvę, galite pagaminti tiek, kad patenkintumėte savo smaližius. Kartą tai bandėme su savo Small Batch Thin Mint Brownies, ir jie buvo labai sėkmingi, ir dėl geros priežasties! Kartais norisi cinamono vyniotinio neiškepdami visos partijos – galbūt aptarnaujate nedidelei grupei, galbūt norite, kad šis receptas būtų lengvesnis – nesvarbu, MANO DRAUGAI.

  • Universalūs miltai: Tešlos pagrindas, universalūs miltai suteikia šiems cinamoniniams suktinukams tobulą tekstūrą.
  • Sumaišytas varškės sūris: Prieš maišydami varškę su tešla, būtinai sumaišykite. Tai užtikrins sklandžią konsistenciją.
  • Klevų sirupas: Klevų sirupas ir cinamonas yra degtukas, pagamintas lipniame vyniotinio danguje.
  • Rudasis cukrus: Įdarui rudąjį cukrų sumaišysite su sviestu ir cinamonu.
  • Baltymų milteliai: Naudokite savo mėgstamus baltymų miltelius, kad į savo suktinukus įpiltumėte papildomų baltymų!
  • Maltas cinamonas: Ar man reikia daugiau pasakyti?
  • Kreminis sūris: Norėdami sukurti tobulą kreminį užpilą, naudokite minkštą kreminį sūrį.
  • Elektrinis maišytuvas: Jums reikės elektrinio maišytuvo, kad kreminis sūris būtų gražus ir lygus.

Kitas skanus įdaras Inspo

Mes išlaikėme savo daug baltymų turinčių cinamono suktinukų receptą paprastą su klasikiniu cinamono ir cukraus įdaru, bet drąsiai naudokite kitus įdarus! Kai kurios idėjos apima:

štai patarimas!

Prieš patiekdami palaukite, kol cinamono suktinukai sušals. Tai neleis glazūrai ištirpti į ritinius ir netapti per skysta.

Nesivaržykite juos paruošti ir užšaldyti iš anksto. Susukę cinamono suktinukus, padėkite juos ant pjaustymo lentos arba kepimo skardos. Šaldykite juos atskirai 2 valandas. Kai jie iš dalies sušals, sandariai suvyniokite juos į plastikinę plėvelę ir užšaldykite iki 3 mėnesių.

Prieš kepdami būtinai juos visiškai atšildykite.

Laikykite glaistą hermetiškame inde šaldytuve iki savaitės.

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350ºF ir išklokite nedidelę kepimo skardą pergamentiniu popieriumi.

  • Padarykite tešlą: Į dubenį suberkite miltus, sumaišytą varškę, klevų sirupą ir kepimo miltelius ir išmaišykite. Sumaišę tešlą suminkykite į rutulį. Sužinosite, kad tešla paruošta, jei tešlą pabadysite ir ji iškart atšoks.

  • Tešlą padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus ir iškočiokite į 4 × 8 colių stačiakampį (išmatavimai nebūtinai turi būti tikslūs).

  • Pasigaminkite cinamono įdarą: mažame dubenyje sumaišykite rudąjį cukrų, baltymų miltelius ir cinamoną.

  • Iškočiotos tešlos viršų ištepkite rudojo cukraus mišiniu. Tada tešlą sandariai susukti išilgai į rąstą.

  • Supjaustykite cinamono suktinukus į 2 colių pločio ritinius, turėtumėte turėti keturis ritinėlius. Panardinkite pirštus į vandenį ir nubrėžkite jį išilgai cinamono suktinukų. Tada švelniai suimkite, kad įsitikintumėte, jog galai yra pritvirtinti prie ritinio. Taip jie neišsisvynios kepdami.

  • Perkelkite suktinukus ant išklotos kepimo skardos ir kepkite 20-22 minutes.

  • Padarykite glaistą: Kol suktinukai kepa, visus ingredientus sudėkite į dubenį ir elektriniu plaktuvu sumaišykite ingredientus. Įsitikinkite, kad grietinėlės sūris yra suminkštėjęs, kitaip gausite gumuliuotą glazūrą.

  • Prieš glaistydami, sutepkite šiek tiek lydyto sviesto. Tada prieš patiekdami užšaldykite cinamono suktinukus.* Jei norite, pabarstykite malto cinamono.

  • Prieš patiekdami palaukite, kol cinamono suktinukai sušals.
  • Glaistą laikykite sandariame inde šaldytuve.

Kalorijos: 362 kcal, Angliavandeniai: 58 g, Baltymai: 13 g, Riebalai: 9 g, Pluoštas: 2 g, Cukrus: 25 g

Informacija apie mitybą apskaičiuojama automatiškai, todėl turėtų būti naudojama tik kaip apytikslė.



Source link

By admin

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -